fbpx
Oldal kiválasztása

Akció

szarkaláb korrekció

Plasztikai műtétek most 10% kedvezménnyel és ajándék szarkaláb korrekcióval!

Tökéletesítsd szépségedet a plasztika akció segítségével!

Aktuális plasztika akció: bármelyik plasztikai beavatkozásunkat választod, most 10% kedvezmény mellé ajándékba adunk egy szarkaláb ránctalanító kezelést.

A szarkaláb ránctalanító kezelés egy olyan, nem végleges esztétikai kezelés, melynek során a szemzugban és a szem körül, a mimikai izmok aktivitása nyomán kialakult ráncokat kezeljük. A kezelés során a plasztikai sebész szakorvos nagy gondossággal, a legmodernebb hatóanyagokat befecskendezve enyhíti. A kezelés eredménye pár nap alatt alakul ki, és hosszú hónapokon át látványos.

Plasztika akció ajánlatunk visszavonásig érvényes. A tájékoztatás nem teljes körű, a részletekről érdeklődj munkatársainknál a + 36 1 600 5040 számon.

Bátran keress fel minket!

Nálunk a Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpontban jó kezekben leszel, legyen szó bármilyen szépészeti kezelésről vagy plasztikai beavatkozásról.

Szakmailag alaposan felkészült csapatunk teljes körűen gondoskodik arról, hogy magas minőségű szolgáltatásban részesülj a vágyott plasztikai beavatkozás vagy szépészeti kezelés igénybe vétele során. Plasztikai sebész szakorvosaink több évtizedes tapasztalattal és sok ezer elégedett ügyféllel rendelkeznek, ez már önmagában is garantálja azt, hogy a választott kezelés vagy beavatkozás eredményével elégedett legyél.

A Központunkban dolgozó orvosok és a személyzet tökéletesen tisztában vannak az egyes életkorokra, életszakaszokra jellemző fizikai állapotokkal, esetleges problémákkal, és azokra a modern orvostudomány jelenleg elérhető legjobb megoldásait tudjuk nyújtani.

Az első konzultációt, amely a vágyott beavatkozás előtt nélkülözhetetlen és kulcsfontosságú,  plasztikai beavatkozások esetén díjmentesen kínáljuk. Már itt megkapsz minden felvilágosítást, részletes információt a tervezett beavatkozásról, ami a döntéshozatalhoz szükséges, ezen kívül bármilyen felmerülő kérdésedre válaszolunk. Plasztikai sebész szakorvosunk vizsgálata alapján tájékoztat a választott beavatkozás várható eredményéről. A konzultációt követően időpontot is foglalhatsz a választott műtétre illetve kezelésre. A plasztika akció keretén belül 10% kedvezménnyel veheted igénybe a plasztikai beavatkozásokat.

Nálunk alap a kiemelkedően magas minőség – ezt magad is megtapasztalhatod Központunkban, ahol exkluzív, szép környezetben szépülhetsz. A különleges környezeten túl, az általunk alkalmazott technológiák, a plasztikai sebészeti, szépészeti és egészségügyi szolgáltatásaink nyújtása során felhasznált anyagok egytől egyig kiváló minőségűek és megfelelnek a legszigorúbb törvényi előírásoknak is.

Kérj időpontot az első plasztikai sebészeti konzultációra még ma.

Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpont
Időpontkérés
close slider