fbpx
Oldal kiválasztása

Alakszobrászat, avagy Ahová a mozgás és diéta nem ér el

Idén már harmadszor kezded el a diétát? Nyitnak a strandok, de nem bírsz a tükörbe sem belenézni? Megoldást szeretnél, ami gyors és látványos? VAN! Dr. Goodwin nyárra tényleg formába hoz és megszabadít a fölöslegtől!

Foglalj időpontot ingyenes műtéti konzultációra

Már megint a magyarok?!

Nem is gondolnánk, de az első zsírleszívás (is) magyarokhoz köthető! Két amerikai-magyar származású sebész Olaszországban kísérletezett először 1976-ban azzal, hogy a test különböző területeiről egy kanül segítségével zsírt szívott le. Ezzel pedig megalapozták a plasztikai sebészet legnépszerűbb ágát, a zsírleszívások ugyanis a beavatkozások egyötödét teszik ki.

Bizony sokszor elveszítjük a reményt, hogy az önsanyargatás ellenére sem tudjuk elérni az ideális alakot. A zsírleszívásnak köszönhetően azonban testünk azon területein is látványos változás érhető el, ahol egyébként mindennek ellenére megmarad a felesleg. A has, csípő és derék zsírlerakódása a plasztikai beavatkozás segítségével centikben mérhetően, látványosan csökken.

Remény? Az van! És megoldás!

Bár a diétát, a helyes táplálkozást és a mozgást nem úszod meg, a zsírleszívás jó formába tud hozni és különösen azokon a területeken segít, amelyekkel eddig nem tudtál mit kezdeni. Ha bátorságot gyűjtesz és felkeresed a klinikánkat, olyan lendületet adunk, hogy az új alakodat egészen biztosan lelkesen és kitartóan fogod őrizni! Ha bárki azt gondolja ugyanis, hogy aki a zsírleszívást választja, nem tesz semmit, csak kényelmesen a műtőasztalra fekszik, téved! Aki belevág, mindent megtesz önmaga érdekében, kihasználva az orvostudomány legfejlettebb eszközeit.

A beavatkozás jelentős túlsúly megszüntetésére nem alkalmas, de a makacs területeken megragadt fölösleget látványosan eltűnteti. A zsírleszívás előtt természetesen alapos kivizsgáláson esik át a páciens, ez alapján dől el, hogy hol és egyszerre hány területen végzik el a kezelést. Helyi érzéstelenítés is alkalmazható, de csak akkor, ha egy, vagy két területen és kis mennyiségű zsírt szívnak le. Ha altatásban történik a zsírleszívást, egyszerre több helyen is elvégezhető a kezelés.

Vákuum, vibráció, vagy ultrahang

A kezelés természetesen nem olyan egyszerű, hogy egy csövön keresztül leszívják a felesleges zsírt, de mégis! Háromféle technikával kezelhetnek egy adott területet és mindegyik beavatkozásnak megvan az előnye és a hátránya is.

A leggyakoribb technika a vákuum-vezérelt mechanikus kezelés, amely során egy apró bemetszésen keresztül egy kanült vezetnek be a bőr alá a zsírszövetbe. Ezután a kanült mozgatva lazítják fel a zsírszövetet, majd az így felszabadult zsírt leszívják.

A második módszer az úgynevezett vibrációs zsírleszívás, ahol nemcsak mechanikusan mozgatva lazítják a zsírszövetet, de a bevezetett kanül feje folyamatosan rezgésben van. Ez azért hatásos, mert a nehezen elérhető területekről is eltávolítható a zsír, valamint a bőrfelszínhez közeli helyekről is, egyenletes felületet eredményezve. Ezzel a technikával 30 százalékkal több zsírt tudnak eltávolítani, mint a vákuumos zsírleszívással.

A harmadik típusú eljárás során ultrahangos sugárzással lazítják fel a zsírszövetet és ez után szívják le a zsírt. Ebben az esetben azonban olyan területre is eljuthat a sugárzás, amelyet nem szerettek volna a beavatkozás során érinteni, valamint nagyobb területen jelentkezhet bevérzés is.

Na és utána?

A zsírleszívás után, mely általában egynapos műtétnek számít, várhatóan 6-8 hét a teljes felépülés. Ez persze nem azt jelenti, hogy addig mozgásképtelenek vagyunk, de van teendő a teljes regenerálódásig. A bemetszés helyét vízálló kötéssel látják el és a kezelt területen speciális, szorító ruhát kell viselni heteken keresztül.

Nem vitatható, hogy mégis csak műtéten esünk át a zsírleszívás során, a végeredmény azonban bőven kárpótolja a pácienst! Amit nem szabad elfelejteni azonban az, hogy teljes életmódváltás nélkül nemcsak kidobott pénz volt a beavatkozás, de hamarosan újra nézegethetjük a kibuggyanó zsírpárnáinkat és oda a varázslat! Egészséges táplálkozással és mozgással azonban megmaradhat az álomalak a következő (és sorban a többi) nyáron is. Tehát mit gondolsz? Szívás, ha van rajtad felesleg, vagy inkább a zsírleszívás?

Időpontkérés
close slider