fbpx
Oldal kiválasztása

Arcfiatalítás szálbehúzással

Arcfiatalítás azonnal és tartósan, műtét nélkül

Az arcfiatalítás szálbehúzással egy forradalmi eljárás. Segítségével műtéti beavatkozás nélkül emelhető meg a megereszkedett arc, különböző ráncok kezelhetőek és az arc- és nyakbőr rugalmassága is helyreállítható.

Az évek múlásával egyre inkább észrevesszük magunkon az öregedés jeleit. Az arcunkon itt-ott megjelennek a nemkívánatos ráncok. És míg más testrészeinknél megfelelő öltözékkel akár még el is tudjuk palástolni, ha nem vagyunk elégedettek, de az arcunknál erre nincs lehetőségünk.

 Bármennyire is odafigyelünk a bőrünk ápolására, előbb vagy utóbb győz a gravitáció és bizony elkezd a bőrünk megereszkedni. Ráadásul az életmódunk és környezeti tényezők is hatással van a bőrünk állapotára. A dohányzás, a sok stressz, a napsugárzás például kimondottan káros a bőrre. 

Az arcfiatalítás vágya a legtöbbünk fantáziáját megdolgoztatja, de sokan félnek a műtéttel járó plasztikai sebészeti beavatkozástól és ezzel el is engedik ezt a gondolatot. Számukra különösen jó hír, hogy ma már létezik műtét nélküli arcfiatalítás!

Az arcfiatalítás szálbehúzással eljárás lényege 

Az FTC szálbehúzásra többféle elnevezést is szoktak használni. Az angol nyelvben a Fine Thread Contouring eljárást magyarul finomszálas kontúrterápiaként is ismerjük. 

Ez a viszonylag új arcfiatalító technológia műtét nélkül történik. A szálbehúzással történő arcfiatalítás lényege, hogy metszések nélkül, teljesen természetes biolifting fonalak használatával lehet tartós és azonnal eredményt elérni. Az emberi természet általában türelmetlen, ezért minden olyan kezelés, ami azonnali változást ígér az már jól hangzik.

Szálazás királyi anyagokkal
Arclifting N-COG szálakkal kombinálva

A szálbehúzásos arcfiatalítás a hagyományos nyugati thread lift eljárás, illetve a keleti, akupunktúrás, izomfájdalmat csökkentő szálbeültető beavatkozások elemeiből merít. Amikor ez a kezelés hódító útjára indult – a 2010-es évek közepén – , akkor még nem lebomló szálakat használtak. Akkoriban ezek a szálak anyaga műanyag, szilikon vagy esetenként arany volt. A technológia fejlődésével ma már ez is átalakult. Manapság már 100%-ban felszívódó szálakat használnak.

A kezelés népszerűségének egyik kulcsa, hogy azonnali hatása van és tartós eredményt érhetünk el vele. Mivel a bio felszívódó szálak több fronton is tesznek a bőr megfiatalításáért, ezért a hatása akkor is kitart, amikor egyébként maguk a beültetett szálak felszívódtak. 

Akár éveken keresztül is élvezheted a szálbehúzásos arcfiatalítás áldásos hatását.

Az arcfiatalításhoz használt bio felszívódó szálak

A bio felszívódó szálak előnye a korábban használt mesterséges, nem lebomló szálakhoz képest, hogy az emberi szervezetbe kerülve ezek semmiféle allergiás reakciót nem váltanak ki.

Az FTC eljárás bio felszívódó szálai a bőr fiatalítása mellett a szöveteket is megemelik. A bőr rögzítése mellett fokozzák a kollagén termelődését, élénkítik az anyagcserét, a véráramot, a nyirokkeringést, valamint a bőr kötőszöveti rétegében aktiválják a regenerációs folyamatot. A biolifting fonalak a kollagén termelés fokozásával a bőrben új, saját kollagén kötegeket hoznak létre, így lassítják a bőr öregedési folyamatát. Az arcfiatalítás szálbehúzással eljárásnak köszönhetően a megereszkedett arcbőr feszessé, fiatalossá válik, a bőrtónus javul.

A szálbeültető beavatkozások eredményeképpen nemcsak az arcfeszesítés területén érhető el látványos eredmény, hanem a ráncok kezelésénél is.

Milyen területen használható a szálbehúzásos arcfiatalítás?

Bár eddig végig arcfiatalításról volt szó, de természetesen ez az eljárás nemcsak az arcon alkalmazható, hanem más testrészeken is. A ránctalanító hatása kiválóan használható a nyak és a kéz ráncainak kezelésére.

 Ha pedig a megereszkedett bőr feszesítésére törekszünk, akkor az arcon túl a nyak, a karok és a has problémás területeit is tudjuk kezelni.

Speciális szálak

Mire számíthatsz a szálbehúzásos arcfiatalítás során és azt követően?

Maga a kezelés minimális fájdalommal jár, talán szerencsésebb is inkább a kellemetlen kifejezést használni. Az eljárás első lépéseként egy érzéstelenítő injekciót fogsz kapni, ezután következhet a bioszálak beültetése.

A beavatkozás során egy tű segítségével ültetik be a lebomló szálakat. Ezeknek a helyén előfordulhat, hogy az eljárást követően apróbb bevérzések keletkeznek, de néhány nap után ezek teljesen eltűnnek. A kezelés után egy ideig még tapasztalhatsz kicsit feszülő, szúró érzést a kezelt területeken a befűzött szálak helyén, de rövid időn belül ez az érzés is teljesen elmúlik.

Az arcfiatalítás szálbehúzás árak

Mint ahogy a legtöbb plasztikai beavatkozás, úgy a szálbehúzásos arcfiatalítás is teljesen személyre szabottan történik. A kezelés előtt a plasztikai sebésszel folytatott konzultáció során kerül sor az egyénre szabott kezelési terv kialakítására. 

A szálbehúzás árak kapcsán nem mindegy, hogy milyen típusú szálra van szükség a megereszkedett bőr feszesítésére. És természetesen a befűzött szálak mennyiségétől is függ az ár. Éppen ezért a szálbehúzással történő arcfiatalítás ára széles skálán mozoghat. Az első ingyenes konzultációt követően viszont már egyénre szabottan tudunk pontos árajánlatot adni. Addig is a Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpont árairól itt tájékozódhatsz.

Szálazás árak

N-COG Spiral/N-Fix COG / N-COG Royal  60.000 Ft  helyett most 40.000,- Ft / szál
PDO mono / PDO screw  60.000 Ft  helyett most 40.000,- Ft  / 10 szál

Kedvet kaptál a szálbehúzásos arcfiatalításhoz? 

Ez a fajta anti-aging kezelés tökéletes azoknak, akik nem szeretnének műtéti beavatkozást, de mégis szeretnének feszes bőrt.

Nálunk a Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpontban jó kezekben leszel, legyen szó bármilyen vizsgálatról, kezelésről vagy beavatkozásról. Nálunk alap a kiemelkedően magas minőség – ezt magad is megtapasztalhatod Központunkban, ahol exkluzív, szép környezetben szépülhetsz. 

A különleges környezeten túl, az általunk alkalmazott technológiák, a plasztikai sebészeti, szépészeti és egészségügyi szolgáltatásaink nyújtása során felhasznált anyagok egytől egyig kiváló minőségűek és megfelelnek a legszigorúbb törvényi előírásoknak is.

Kérj időpontot az első ingyenes konzultációra még ma.

Dr. Kovács Gyula Barna plasztikai sebész

Dr. Kovács Gyula Barna plasztikai sebész

Dr. Nagy Diána Plasztikai sebész

Dr. Nagy Diána Plasztikai sebész

Dr. Ignácz Zsuzsanna Plasztikai sebész

Dr. Ignácz Zsuzsanna Plasztikai sebész

Dr. Kazay Szilárd, plasztikai sebész

Dr. Kazay Szilárd, plasztikai sebész

Dr. Illéssy Rudolf plasztikai sebész

Dr. Illéssy Rudolf plasztikai sebész

Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpont
Időpontkérés
close slider