fbpx
Oldal kiválasztása

B.tox party a Dr. Goodwin Központban

b.tox party

Exkluzív b.tox party a Dr. Goodwin Központban

B.tox party a Dr. Goodwin Központ 2020. április 9-én!

Ezen a napon az arcfiatalítás áll a középpontban!  Gyere el a Dr. Goodwin Központba, és hozd magaddal a legjobb barátnődet vagy anyukádat is. Kedvezményes áron próbálhatjátok ki a makacs mimikai ráncok egyik legjobb ellenszerét, a b.tox party alkalmából a ránctalanító kezelést.

A ránckezelés b.tox injekcióval akár már egyszeri kezelés után is látványos fiatalodást eredményez; akár 5-10 évvel fiatalabbnak kinéző arc érhető el.

A b.tox kezeléseket az esztétikai beavatkozások oktató plasztikai sebész szakorvosa végzi, akinek már több ezer nő köszönheti a szép és természetes végeredményt hozó arcfiatalítás élményét.

Ha még sosem voltál injekciós arcfiatalító kezelésen, akkor sincs mitől tartanod, mert a ránctalanító b.tox kezelés injekcióval nem végleges beavatkozás, átlagosan 3-6 hónapig tart a hatása.

Az arcon elsősorban a mimikai ráncok halványítására és enyhítésére alkalmas ez a kezelés. A kezelőorvos elsőként megvizsgál, és véleményezi, arcod mely területein javasolja ezt a beavatkozást. Tipikusan az igen aktív izommozgás következtében elmélyült ráncok kezelhetők látványos sikerrel: a homlok függőleges és vízszintes ráncai, a szem körüli ráncok, a szarkalábak, az orr és a felső ajak közötti terület, és a száj körül kialakult ráncok. A kezelendő terület meghatározása és jelölése után az orvos a b. toxin hatóanyagot fecskendezi a bőröd alá, több részletben. Ez a művelet pontos ismereteket és nagy rutint követel a kezelést végző orvos részéről. A b.tox kezelés félórás beavatkozás, ami nem jár jelentős fájdalommal, kórházi tartózkodással, hosszadalmas lábadozással.

A b.tox party alkalmából igénybe vehető b.tox kezelés után napokon belül létrejön a végeredmény, a megfiatalodott, sugárzó arc, melyet több hónapon keresztül élvezhetsz.

Mivel a b.tox kezelés nem jelenti a mimikai ráncok végleges eltávolítását, ezért a kezelést bizonyos idő elteltével meg kell ismételni. Ráncaid mélységétől és egyéni adottságaidtól függően a végleges eredmény eléréséhez akár több kezelési alkalomra is szükséged lehet. Ugyanettől függ a kezelések későbbi ismétlése is.

A b.tox ránctalanító kezelés előnyei

Neked való tehát a ránckezelés b.tox injekcióval, ha:

  • műtét nélkül szeretnéd a mimikai ráncaidat enyhíteni
  • nem akarsz egy esztétikai beavatkozás miatt kényszerpihenőt tartani
  • megfizethető árú, ugyanakkor hatásos esztétikai kezelésre vágysz

Végül, érdemes tudnod, hogy a b.tox kezelés szükség esetén kombinálható más esztétikai beavatkozásokkal is, mint például a hialuronsavas feltöltés. A Dr. Goodwin Központ tapasztalt orvosai a személyes konzultáción ismertetik veled a számodra legoptimálisabb kezeléseket. A b.tox party egyszeri kezelésre vonatkozik, bármilyen további kiegészítő kezelés a Központunk listaára szerint történik.

Bizonyos orvosilag indokolt esetekben a b.tox kezelés egyéb módon is alkalmazható, például a kóros mértékű izzadás kezelésére a hónalj, a tenyér, a talp és a fejbőr területén. Ugyanígy alkalmas lehet migrén és inkontinenciakezelésére is. Ezekről a kezelésekről kezelőorvosod nyújt részletes tájékoztatást.

Biztosítsd a helyedet exkluzív b.tox partynkon, regisztrálj a kezelésre!

Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpont
Időpontkérés
close slider