fbpx
Oldal kiválasztása

Belgyógyászat

Belső szerveink egészsége hozzájárul a szépségünkhöz

Számos, általunk észlelhető tünet oka a belső szerveink egészséges működésének zavarában rejlik. Van, hogy a bőrünkön tapasztalunk elváltozást, van, hogy fájdalom jelzi a kóros állapotot, és számos egyéb panaszunk jelezhet megbetegedést. A közös bennük az, hogy ha a szervezetünk nem működik megfelelően, külsőnk sem lesz sugárzó. A belgyógyászat a szerveztünk belső folyamataival és a belső szerveknek a működésével foglalkozik. Diagnosztizálja a kóros elváltozásokat, és szükség esetén kezeli a belgyógyászati betegségeket. A belgyógyászathoz tartozik a belső szervek megbetegedésének megelőzése is. Szervezetünk egyéb szervrendszerei egészséges állapotának megőrzése is belgyógyászati feladat, például a szív- és keringési rendszeré, a légzőrendszeré, a hormonháztartásé, az emésztőrendszeré, és a kiválasztórendszeré.

 

A belgyógyász orvos mindezen területeket átlátja, összehangolja, ő az, aki javasolja a szakvizsgálatokat, értékeli azok eredményét, és szükség esetén kezelésbe veszi, akár hosszabb távon is gondozza a pácienseket.

Belgyógyászat szakrendelés a Dr. Goodwin Központban

A belgyógyászat szakrendelésünkön a következő szolgáltatásokkal várunk: szűrővizsgálatok, a felmerülő belgyógyászati panaszok kivizsgálása és az esetleges betegségek kezelése.

Szakmailag alaposan felkészült csapatunk teljes körűen gondoskodik arról, hogy magas minőségű szolgáltatásban részesülj a belgyógyászati kivizsgálás vagy kezelés során.

Bátran keress fel minket!

Nálunk a Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpontban jó kezekben leszel, legyen szó a belgyógyászaton belül bármilyen vizsgálatról vagy kezelésről, hiszen a te egészséged a legfontosabb a számunkra.

A Központunkban dolgozó orvosok és a személyzet tökéletesen tisztában vannak az egyes életkorokra, életszakaszokra jellemző fizikai állapotokkal, esetleges problémákkal, és azokra a modern orvostudomány jelenleg elérhető legjobb megoldásait tudjuk nyújtani.

Nálunk alap a kiemelkedően magas minőség – ezt magad is megtapasztalhatod Központunkban, ahol exkluzív, szép környezetben várunk a vizsgálatokra, és az esetleges egészségügyi panaszaid kezelésére. A különleges környezeten túl, az általunk alkalmazott technológiák, a modern egészségügyi szolgáltatásaink, szűrővizsgálatok, szakvizsgálatok és kezelések nyújtása során felhasznált anyagok egytől egyig kiváló minőségűek és megfelelnek a legszigorúbb törvényi előírásoknak is.

Kérj időpontot a belgyógyászati szakrendelésünk konzultációjára még ma.

Dr. Filiczky István, Belgyógyász, gasztroenterológus

Dr. Filiczky István, Belgyógyász, gasztroenterológus

Időpontkérés
close slider