fbpx
Oldal kiválasztása

BLACK FRIDAY

21/11/26    •     LIMITED TIME ONLY

AZ AJÁNLAT INDULÁSÁIG HÁTRALÉVŐ IDŐ

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

2021. november 26-án
exkluzív kedvezményes ajánlatok a Dr.Goodwin Központban!

Regisztrálj honlapunkon esztétikai kezelésre, használd a DRBLCK21 kódot* és vedd igénybe az egyetlen napig élő kivételes, akciós ajánlatok egyikét!

*A regisztráció során a kedvezmény igénybe vételére jogosító DRBLCK21 kódot a regisztrációs form üzenet mezőjébe szükséges beírni.

Dr. Goodwin Szépség-, és Egészségközpont / Black Friday ajánlatok

15% kedvezmény

15% kedvezményt adunk két különböző kezelés egyidejű igénybevétele esetén


*A regisztráció során a kedvezmény igénybe vételére jogosító DRBLCK21 kódot a regisztrációs form üzenet mezőjébe szükséges beírni.

Dr. Goodwin Szépség-, és Egészségközpont / Black Friday ajánlatok

B○t○x + hialuron ajánlat

A nem akciós hialuronsavas töltés mellé egy terület b○t○x-kezelést adunk ajándékba


*A regisztráció során a kedvezmény igénybe vételére jogosító DRBLCK21 kódot a regisztrációs form üzenet mezőjébe szükséges beírni.

Dr. Goodwin Szépség-, és Egészségközpont / Black Friday ajánlatok

B○t○x + COG ajánlat

Minden (min.2×2) COG-szálas kezeléshez egy terület b○t○x-kezelést adunk ajándékba


*A regisztráció során a kedvezmény igénybe vételére jogosító DRBLCK21 kódot a regisztrációs form üzenet mezőjébe szükséges beírni.

Dr. Goodwin Szépség-, és Egészségközpont / Black Friday ajánlatok

10 000 Ft kedvezmény

Hialuronsavas töltés esetén a 2. ampulla árából 10 000 Ft kedvezményt adunk


*A regisztráció során a kedvezmény igénybe vételére jogosító DRBLCK21 kódot a regisztrációs form üzenet mezőjébe szükséges beírni.

A Black Friday Kampányban való részvétel önkéntes. A változtatás jogát fenntartjuk.
A Black Friday akció keretében foglalt kedvezményes kezelések legkésőbb 2022. január 15-ig vehetők igénybe.

Amennyiben kérdésed van a kedvezményes esztétikai kezelési lehetőségekkel kapcsolatban, fordulj hozzánk bizalommal a +36 1 600 5040-es telefonszámon, vagy az info@drgoodwin.hu email címen, illetve Központunkban a 1062 Budapest, Bajza utca 54. szám alatt személyesen nyitva tartási időben (H-Cs: 8-20h, P: 8-15h).

Adatvédelmi tájékoztató
Black Friday promóció részvételi szabályzat

BLACK FRIDAY promóció
Érvényes: 2021. november 26. 00:00-tól éjfélig

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a regisztráció elküldése még nem jelenti az időpont befoglalását, a vásárlás véglegesítését. A regisztráció során a megadott email címre a rendszerünk automatikus válaszüzenetet küld, mely csupán egy elektronikus visszajelzés, hogy a regisztrációs szándék beérkezett rendszerünkbe. Egy regisztráció akkor tekinthető véglegesnek, ha írásban visszaigazoltuk azt. Az akcióban résztvevő szolgáltatások exkluzivitása és korlátozott időbeni rendelkezésre állás okán az igényeket a beérkezés és/vagy teljesítés sorrendjében dolgozzuk fel és igazoljuk vissza.

A Black Friday Promóció teljes kampány szabályzata az alábbiakban található:

Black Friday Promóciós szabályzat
Részvételi feltételek

1. A Dr. Goodwin Kft. (székhely: 1064 Budapest, Bajza utca 54. I/1.; cégjegyzékszám: 01-09-340392; adószám: 267078-2-42), a www.drgoodwin.hu weboldal üzemeltetője (a továbbiakban: Szervező) 2021. november 26. napjától 2021. november 26. 23:59 időpontig bezárólag promóciós kampányt (a továbbiakban: „Black Friday” vagy „Kampány”) szervez.

2. Jelen Részvételi Feltételekben (a továbbiakban: Szabályzat vagy Részvételi Feltételek) a drgoodwin.hu, más néven a Dr. Goodwin Kft. elektronikus kereskedelmi felülete alatt értendő a www.goodwin.hu és annak aloldalai.

3. A Black Friday a drgoodwin.hu/black-friday oldalon található 4 ajánlatot érinti, az azokban található meghatározott szolgáltatásokra vonatkozik. Ezen szolgáltatások a Szervező által nyújtott esztétikai kezelések. A Black Friday ajánlat keretében a résztvevő szolgáltatásokra regisztrációs lehetőséget biztosítunk. A  Szervező kizárólag ezen napon kínálja együtt ezeket a szolgáltatásokat és a Black Friday kampány egyedi kódjával jelöli meg őket.

4. A Kampányban magánszemélyek vehetnek részt, regisztrációval jelezhetik részvételi szándékukat. A regisztráció nem jár teljesítési kötelezettséggel, azonban jelen kampány mindössze egyetlen napig érvényes, így akkor tekintjük véglegesnek, ha visszaigazoltuk azt és megtörtént a szolgáltatás igénybe vételére az adat-, és konzultációs / kezelési időpont egyeztetés.

5. A regisztráció során valós nevet, email címet és telefonszámot adjon meg; helyességükre kifejezetten ügyeljen, mert téves adatok esetén Szervező fenntartja a jogot a regisztráció törlésére. A Megrendelő által megadott személyes adatok helyességéért és valósságáért kizárólag ő felel, az ebből eredő bárminemű problémáért vagy esetleges hátrányért a Szervező felelősségét kizárja. A Megrendelő a kampányban való részvétellel elfogadja jelen részvételi szabályzatot, valamit megismerte a Dr. Goodwin Szépség-, és Egészségközpont Adatvédelmi tájékoztatójában (a továbbiakban: Adatkezelési tájékoztató; elérhető: https://drgoodwin.hu/adatkezelesi-tajekoztato) foglaltakat. A szolgáltatás készpénzre nem váltható.

6. A Kampány időtartama alatt, a jelen Szabályzat 1. pontjában megjelölt aloldalon található  (elérhető: https://drgoodwin.hu/black-friday), a Black Friday Kampányban résztvevő, kedvezményes árú termékek a kizárólag a limitált időszak erejéig, vagy visszavonásig vásárolhatók meg. Ebből következően, a Kampányba sorolt szolgáltatásokra a Szervező által meghatározott kedvezményes ár csak a jelen Kampány időtartama alatt él, kivéve, ha a Szervező egyedi döntése alapján ezt a kedvezményes árat a Kampányt követően is fenntartja.

7. A Szervező fenntartja a jogot, hogy adott szolgáltatás megrendelésére vonatkozóan a jelen Szabályzatban meghatározottak be nem tartásának, különösen, de nem kizárólagosan az átlagosan használatos mennyiség, illetve rendelési korlát túllépésének okán a Megrendelő által leadott megrendelésből kizárólag a normál használatos mennyiséget fogadja be és/vagy igazolja vissza. Egy adott megrendelésnek az elfogadott használatos mennyiséget meghaladó része a Szervező által törlésre kerülhet.

8. A Szervező fenntartja a jogot, hogy egy adott termék készletének esetleges kifogyása után a Kampány időtartama alatt, annak keretén belül helyettesítő termékeket vagy helyettesítő termékként szolgáló termékeket bocsásson rendelkezésre.

9. A Megrendelő által leadott regisztráció Megrendelő általi véglegesítését, leadását/elküldését követően annak a Szervező általi elfogadása/visszaigazolása a Szervező által küldött azon email útján történik, amelyben a Szervező a Megrendelőt a szolgáltatás igénybevételéről, a Dr. Goodwin Kft. székhelyén történő átvételről (pl. utalvány), illetve egyéb házhoz történő szállításról értesíti. Az ezen emailt megelőzően a Szervező által küldött bármely email és/vagy telefon, vagy SMS üzenet nem minősül a megrendelés Szervező általi elfogadásának / visszaigazolásának.

10. A Black Friday kampány keretében történő regisztrációs és kedvezményes szolgáltatás megrendelése kizárólag a Szervező jelen felületén keresztül, online érvényesíthető. Sem emailben, sem telefonon, sem pedig közösségi média felületeinket keresztül nem fogadunk el erre vonatkozóan megrendelést. A Black Friday kezdetét követően a Szervező vizsgálja a Kampány kiemelt ajánlatait és az automatikus, programok/botok által leadott rendeléseket azonnal törli.

11. A regisztrációk jelen weboldalon történő leadása esetén a Megrendelő a regisztráció leadásával automatikusan elfogadja az ide vonatkozó szerződési feltételeket ( Általános Szerződési Feltételek, Adatvédelmi nyilatkozat, Átvételi és Fizetési módok, stb.).

12. A Megrendelő a Szervező által kedvezményesen kínált szolgáltatások megrendelése esetén tudomásul veszi és elfogadja, hogy a Kampány során meghirdetett, Szervező által nyújtott szolgáltatások vonatkozásában a rendelkezésre állás időtartama a fokozott érdeklődés okán az átlagosnál hosszabb időt vehet igénybe. Szervező törekszik arra, hogy a megrendeléseket azok elfogadását és írásbeli visszaigazolását követően, a Megrendelő által választott módnak megfelelően visszaigazolja, azonban az esetleges hosszabb várakozási időtartam miatti felelősségét kizárja, amelyet a Megrendelő a vásárlásával kifejezetten elfogad. Amennyiben a kedvezményes szolgáltatás(ok) későbbi időpontban kerülnek teljesítésre, a Megrendelő kérheti a megrendelt – és teljesített – tételek jóváírását egy ajándék kártyára.

13. A Megrendelő az általa megrendelt szolgáltatást az alábbi módok valamelyikén fizetheti ki: bankkártyás fizetés, előre utalás, valamint a helyszínen.

14. A jelen Kampányban biztosított kedvezmények esetileg nem összevonhatók más, a Szervező által biztosított kedvezményekkel.

15. A Kampány lebonyolítására, a drgoodwin.hu-n történő regisztrációra és minden ott végzett tevékenységre a jelen Szabályzat (Black Friday Promóciós Szabályzat Részvételi Feltételek), a Black Friday Promóciós Kampány információs oldala (https://drgoodwin.hu/black-friday), a drgoodwin.hu Általános Szerződési Feltételei (a továbbiakban: ÁSZF; Adatvédelmi nyilatkozata (elérhető: https://drgoodwin.hu/adatkezelesi-tajekoztato) vonatkoznak.

16. A Szervező mindent megtesz a Kampány technikai és informatikai hátterének teljes körű biztosítása érdekében, azonban a Kampány időtartama alatt a jelen Szabályzat 2. pontjában megjelölt felületek bármelyikének meghibásodása, lassulása és/vagy leállása esetére felelősségét kizárja.

Személyes adatok védelme, adatkezelés

A Kampányban való részvétellel a Megrendelő magára nézve elismeri és elfogadja, hogy személyes adatai adatkezelésbe vonhatók.

A Kampányban való Megrendelő jogait biztosítja különösen az Európai Parlamentnek és a Tanácsnak (EU) 2016/679 (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről szóló rendelete („Általános Adatvédelmi Rendelet”), továbbá minden olyan jogszabály, amely az Általános Adatvédelmi Rendelet végrehajtásáról vagy a személyes adatok védelmének szabályozásáról rendelkezik Magyarország területén, valamint mindazon végzés, döntés, utasítás, szabály vagy rendelet, amelyet a Felügyeleti hatóság vagy más illetékességgel rendelkező szerv ad ki, ill. helyez kilátásba, és amelyek célja az Adatvédelmi alanyok alapvető jogainak és információszabadságának, így különösen a családi és magánélethez való jog védelme a Magyarország területén megvalósuló adatkezeléssel összefüggésben.

Személyes adataihoz fűződően a Megrendelőt, mint adatvédelmi alanyt az alábbi jogok illetik meg: adataikhoz való hozzáférés (pl. abba való betekintés) joga, a nyilvántartásban esetlegesen fellelhető hibák kijavításához, helyesbítéséhez való jog, a személyes adatok kezelése elleni tiltakozáshoz való jog, a felügyeleti hatóságnál vagy bíróságon beterjeszthető panasz megtételéhez fűződő jog, a személyes adatok törléséhez (elfeledtetéséhez) való jog, az adatkezelés korlátozásához (pl. adatok zárolásához) való jog, valamint az adatok hordozhatóságának biztosításához fűződő jog, a helyzettől függően.

A Fenti jogainak gyakorlása érdekében a Megrendelő a jelen weboldal Elérhetőség (https://drgoodwin.hu/elerhetoseg) menüpontjában meghatározott elérhetőségeken keresztül veheti fel a kapcsolatot a Szervezővel.

Amennyiben a Megrendelő élni kíván ezen jogok bármelyikével, felhívjuk szíves figyelmét az alábbiakra:

– A személyes adatokat tartalmazó valamennyi nyilvántartás bizalmasságát szigorúan vesszük. Szervező ezért kéri a Megrendelőt, hogy az ilyen nyilvántartásokra vonatkozó kérését a drgoodwin.hu fiókhoz tartozó email címéről küldje el a Szervezőnek. Amennyiben a Megrendelő a fentebb említett megkeresés során ettől eltérő email címet használ, úgy a Szervező fenntartja a jogot arra, hogy a megkeresést semmisnek tekintse.

– A Szervező nem számít fel díjat a Megrendelőnek személyes adataihoz fűződő jogainak gyakorlásával kapcsolatban, kivéve, ha az adatközlésre vagy hozzáférésre vonatkozó kérése jogalap nélküli, ismétlődő vagy túlzó mértékű, mely esetben a Szervező az adatszolgáltatást vagy az adatokhoz való hozzáférést méltányos díj ellenében biztosítja. Szervező az esetleges felmerülő díjakról minden esetben előzetesen, a kérés feldolgozása előtt értesíti a Megrendelőt.

– A Szervező a Megrendelő minden érvényes megkeresésre legfeljebb 30 napon belül válaszol, kivéve, ha a megkeresésben megfogalmazott kérés kifejezetten bonyolult vagy ha a Megrendelő több megkeresést, vagy egyszerre több kérdéskört érintő adatigénylést küldött, mely esetben a Szervező válaszát a megkeresés időpontjától számított legfeljebb három hónapon belül küldi meg a Megrendelőnek. Amennyiben a Szervezőnek egy hónapnál hosszabb időre van szüksége a Megrendelő kérésének feldolgozásához, arról mindenképpen értesíti a Megrendelőt. A válaszadást gyorsítja, s egyben a kérés eredményes feldolgozását segíti, ha a Megrendelő a megkeresésben részletesen leírja, hogy pontosan milyen adatokra vagy dokumentumokra van szüksége, illetve, hogy mivel kapcsolatban merültek fel aggályai, ha vannak ilyenek.

Kapcsolattartók és panaszkezelés

A személyes adatok feldolgozásával összefüggő jogok gyakorlásával kapcsolatos kérdésével, illetve bővebb tájékoztatásért bármikor felkeresheti a drgoodwin.hu Adatvédelmi tisztviselőjét, akivel az alábbi elérhetőségeken keresztül tud kapcsolatba lépni:
Email cím: dpo@drgoodwin.hu

Amennyiben a Megrendelőnek panasza vagy aggálya merült fel személyes adatainak Szervező részéről történő kezelésével kapcsolatban, bizalommal fordulhat a Szervezőhöz, aki minden tőle telhető intézkedést megtesz az ügy mielőbbi kezelése érdekében. A Megrendelő jogosult arra is, hogy az illetékes felügyeleti hatóságnál bármikor panaszt tegyen személyes adatainak kezelésére vonatkozóan.

A rendelkezésre álló technológiák fejlettségi szintjére és a végrehajtás költségvonzatára is figyelemmel, a Szervező megfelelő műszaki és szervezeti intézkedéseket helyezett alkalmazásba, mely intézkedések felülvizsgálata és jóváhagyása megtörtént arra vonatkozóan, miszerint azok biztosítják a Megrendelő személyes adatainak megfelelő szintű védelmét.

Vis maior:

E fogalom alatt értendő minden olyan ok, eset, körülmény, amely előre nem látható, nem kontrollálható, és/vagy olyan, a Szervezőt ellehetetlenítő, tőle független ok, amelynek felmerülése lehetetlenné teszi a Szervező számára a jelen Szabályzatban vállalt kötelezettségek teljesítését; A vis maior felmerülése, amennyiben az a Szervező számára a jelen Szabályzatban vállaltak teljesítését egészben vagy részben akadályozza vagy korlátozza, a Szervezőt ezen kötelezettségek teljesítése és a nemteljesítés következményei alól mentesíti a Polgári Törvénykönyv alapján;

A vis maior felmerüléséről, esetlegesen az annak következtében történtekről a Szervező a tudomásra jutástól számított 5 munkanapon belül tájékoztatja a Megrendelőket; A Szervező fenntartja a jogot, hogy a vis maiorról esetlegesen a drgoodwin.hu oldalán és/vagy egyéb felületeken is tájékoztassa a Megrendelőket;

Az illetékes hatóságok által a pandémia megfékezése érdekében hozott intézkedések, amelyek kihatással vannak az e szabályzat szerinti kötelezettségek végrehajtására, nem tekinthetők vis maior eseteinek. Az ilyen intézkedések bevezetése késlelteti / felfüggeszti az e szabályzatban előírt feltételek lejártát, az alábbiak szerint:

– Amennyiben az termék vagy szolgáltatás beválthatóságának időtartama alatt olyan intézkedéseket vezetnek be, amely a termék vagy szolgáltatás igénybevételét akadályozza, a beválthatósági időtartam kitolódik és meghosszabbodik a korlátozó intézkedés érvényességi idejével.

Egyéb rendelkezések:

A Megrendelő a Kampányban való részvételével, azaz egy – a Kampányba tartozó termék kiválasztásával és azt illetően a megrendelési folyamat elindításával elismeri, hogy teljes körűen megismerte a jelen Szabályzatot és azt feltétel nélkül elfogadja. Ha a Megrendelő a jelen Szabályzatot – annak bármely rendelkezése tekintetében – nem fogadja el, vagy azzal kapcsolatban kifogást emel, a Kampányban nem vehet részt, illetve abból kizárásra kerülhet. A Megrendelő elfogadja, hogy a drgoodwin.hu oldalon – a jelen Kampányhoz kapcsolódóan feltüntetett adatok és információk a Szervező zárt elektronikus rendszeréből származnak és a zárt elektronikus rendszer által mértek, a Megrendelő Kampányban való részvétellel elfogadja azok helyességét és valósságát.

A Kampánnyal kapcsolatban felvilágosítás, kérés, valamint panasz megtétele a Szervező ügyfélszolgálata részére emailben és telefonon kérhető a Szervező jelen weboldal Kapcsolat menüpontjában feltüntetett elérhetőségein, nyitva tartási időn belül. (elérhető: https://drgoodwin.hu/elerhetoseg)

A Szervező fenntartja a jogot a jelen Kampány bármikor történő, indokolás nélküli felfüggesztésére, leállítására, beszüntetésére, feltételeinek módosítására, amelyről a drgoodwin.hu erre szolgáló felületén értesíti a Megrendelőit.

Jelen rendelkezésben nem szabályozott kérdésekben az Általános Szerződési Feltételekben foglaltak az irányadók.

Budapest, 2021. november 24.

Dr. Goodwin Kft.
A Black Friday promóciós kampány szervezője a Dr. Goodwin Kft.

© Minden jog fenntartva.

Tájékoztató a hialuronsavval végzett beavatkozásokról
Tájékoztató a ránctalanító kezelésekről
Tájékoztató a szálbehúzásról

A kedvezményes ajánlat igénybe vételéhez
az üzenet mezőbe írd be a DRBLCK21 kódot.

(A regisztráció elküldése előtt kérjük olvasd el a Black Friday kampányunk teljes szabályzatát és a kedvezményekkel kapcsolatos tudnivalókat. ↑ )

Időpontkérés
close slider