Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Mellfelvarrás és mellkisebbítés: Stefánia története

Mellfelvarrás és mellkisebbítés: Stefánia története

Stefánia története

Mellfelvarrás és mellkisebbítés: Stefánia történeteStefánia 45 éves, egy fővárosi luxus szépségszalon manikűr és pedikűr részlegének vezetője.

A szépségiparral kisgyermekként ismerkedett meg; édesanyja kozmetikus, míg nagynénje fodrász volt egy budapesti szalonban, ahová iskola után gyakran bejárt, és nézte, ahogy dolgoznak.

„Az a világ már 8 évesen elvarázsolt engem. Sorra érkeztek a nők, és nem csak, hogy szebben, de sokkal magabiztosabban távoztak. Tudtam, hogy egy nap, nekem is az lesz az életem, hogy más nőknek segítek gyönyörűbbnek érezni magukat.”

Stefánia megismerkedett a kozmetikai kezelésekkel, beletanult a manikűrös és pedikűrös szakmába, de ezeket a szépülési lehetőségeket saját magával kapcsolatosan kevésnek és korlátozottnak érezte. Leginkább az zavarta, hogy melleit megereszkedettnek látta, és ezen semmilyen általa ismert módszer nem segített.

Elhatározta, hogy kés alá fekszik, és a mellfelvarrást, illetve a mellkisebbítést választotta. A regenerálódási időszakot követően így mesélt élményeiről:

„Sokat tudok a nőkről, és azokról a küzdelmekről, amikkel nap mint nap szembe kell nézniük. Egyrészt mert én magam is nő vagyok, másrészt pedig mert a szalonunkban a vendégek nagyon sokat mesélnek magukról. Én úgy gondolom, hogy nincsen semmi takargatnivaló abban, ha valaki műtéti úton szeretne szépülni, nekem ez hatalmas segítség volt, és mindig hálás leszek érte. Sokkal magabiztosabb lettem, vonzóbbnak és nőiesebbnek érzem magam – és ezt a plasztikai sebészetnek köszönhetem. Én büszke vagyok rá, hogy meg mertem ezt lépni.”