Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Mellnagyobbítás: Flóra története

Mellnagyobbítás: Flóra története

Flóra története

Mellnagyobbítás: Flóra történeteFlóra 17 évesen határozta el, hogy – amint elég idős lesz, és össze tudja gyűjteni a szükséges pénzt – mellnagyobbító műtétet szeretne.

Egészen kisgyerekként, 4 éves korában kezdett atletizálni, ami fokozatosan a szenvedélyévé vált, később versenyszerűen űzte a maratoni futást. A sportból adódóan mindig is vékony volt, a futás során pedig előnyére vált, hogy nem volt telt testalkata, magánemberként azonban inkább hátrányként élte meg.

Egész tinédzser korában önbizalomhiánnyal küzdött; leginkább mindig is kis mellmérete feszélyezte. Úgy gondolta, hogy az atletikus testhez nagyobb melleknek kellene társulnia ahhoz, hogy igazán nőiesnek érezze magát.

Érettségi után úgy határozott, hogy nem lesz életvitelszerűen sportoló, hanem továbbtanul a Testnevelési Egyetemen, és ezzel együtt született meg az a döntés is, hogy kés alá fekszik.

Barátai és családja eleinte aggódott a 21 éves lányért, de a végeredményt látva megnyugodtak, Flóra jó döntést hozott. Azóta sokkal magabiztosabb lett, büszke atletikus testére, és igazi nőnek érzi magát mellimplantátumával.