fbpx
Oldal kiválasztása
Bőrgyógyászat

A bőröd a legnagyobb kiterjedésű szerved

A bőr kulcsfontosságú szerv, panaszai, megbetegedése esetén a bőrgyógyászat szakrendeléshez forduljunk. A bőr védelmet nyújt belső szerveinknek, ezen kívül véd a kiszáradástól, kórokozóktól, vegyszerektől, a mechanikai hatásoktól, és a fénytől.

Meghatározó szerepet játszik a hőszabályozásban, kiválasztásban. Érzékszervként a tapintást, fájdalomérzetet közvetíti. Bőrünk tükrözi más szervrendszereink általános állapotát is – például rossz emésztésre utalhatnak az arcbőrön megjelenő pattanások.

Bőrünk megjelenése egyaránt függ a nemünktől és a korunktól, valamint általános egészségi állapotunktól. Szépségünkben is kiemelkedő szerepet játszik, hiszen nagy felületű, és mindenki számára látható szervről van szó. Ugyanakkor a bőr egészsége állandóan fontos, így bármilyen tünet vagy rendellenesség észlelésekor ajánlott bőrgyógyász szakembert felkeresni.

 Bőrgyógyászat a Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpontban

Központunkban korszerű bőrgyógyászati szakrendelés üzemel, és igénybe vehető teljes körű bőrgyógyászati szűrővizsgálat is.

Szakmailag alaposan felkészült csapatunk teljes körűen gondoskodik arról, hogy magas minőségű szolgáltatásban részesülj, ha a bőrgyógyászati szakrendelésünket veszed igénybe nálunk.

A Központunkban dolgozó orvosok és a személyzet tökéletesen tisztában vannak az egyes életkorokra, életszakaszokra jellemző fizikai állapotokkal, a bőrt érintő problémákkal, és azokra a modern orvostudomány jelenleg elérhető legjobb megoldásait tudjuk nyújtani.

Bátran keress fel minket!

Nálunk a Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpontban jó kezekben leszel, amikor a  bőrgyógyászat szakrendelésünkre érkezel vizsgálatra vagy kezelésre.

A szakorvosi konzultáción megkapsz minden felvilágosítást, részletes információt a tervezett kezelésről illetve beavatkozásról, ami a döntéshozatalhoz szükséges, ezen kívül bármilyen felmerülő kérdésedre válaszolunk.

Nálunk alap a kiemelkedően magas minőség – ezt magad is megtapasztalhatod Központunkban, ahol exkluzív, szép környezetben gyógyulhatsz. A különleges környezeten túl, az általunk alkalmazott technológiák, a bőrgyógyászat egészségügyi szolgáltatásaink nyújtása során felhasznált anyagok egytől egyig kiváló minőségűek és megfelelnek a legszigorúbb törvényi előírásoknak is.

Kérj időpontot bőrgyógyászati szakorvosi konzultációra még ma.

Dr. Gerzanics Viktor, bőrgyógyász

Dr. Gerzanics Viktor, bőrgyógyász

Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpont
Időpontkérés
close slider