Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Férfi állkontúrozás, hialuronsavas töltés férfiaknak

Férfi állkontúrozás

Leírás

MI AZ AZ ÁLLKONTÚROZÁS?

A magabiztos és határozott megjelenés a férfiak számára elengedhetetlen az élet bármely területén. Ehhez sok esetben elegendő egy egyenes orrvonal vagy egy erőteljes, kontúros arcél.

Az orr- és állvonal kontúrjának korrigálásának legnépszerűbb kezelési módja a hialuronsavas töltés, melynek során egy szintén gyors és fájdalommentes beavatkozás segítségével hialuronsavat juttatunk a bőr alá, pótolva az életkor növekedésével csökkenő természetes alkotóelemek mennyiségét, amelyek a bőrszövetek rugalmasságáért felelősek.

HOGY ZAJLIK A KEZELÉS?

Az arc- és orr korrekciós feltöltést úgynevezett injektábilis (a bőr alá mikrotűvel bejuttatott), bőrbarát töltőanyagok segítségével végzik el tapasztalt plasztikai sebészeink. 

KINEK JAVASOLJUK

Minden olyan férfi számára jó megoldás lehet, aki szeretné arc és orr vonalát karakteresebbé tenni, de mindezt rövid időn belül, műtéti beavatkozás nélkül kívánja elérni.

KINEK NEM JAVASOLJUK

Ha allergiás vagy a töltőanyag bármely komponensére: Néhány töltőanyag lidokain tartalmú, így a kezelést megelőzően fontos a személyes konzultáció!

Akut, gyulladásos és lázas megbetegedések, bőrfertőzések, herpesz esetén a kezelés nem alkalmazható a hialuronsavas feltöltés. 

Egyes belgyógyászati kórképek és autoimmun betegségek meglétekor, valamint véralvadásgátló készítmények szedésekor sem végezhető el a kezelés (Aspirin, Heparin, Sincumar, stb.)

KEZELÉS ELŐTT

Az ingyenes konzultáció során teljeskörű állapotfelmérést végzünk, majd az igényeid és problémáid figyelembevételével tapasztalt esztétikai tanácsadóink javaslatot tesznek a számodra megfelelő megoldásra, valamint részletesen megválaszolják minden felmerülő kérdésedet. A rövid 10-15 perces érzéstelenítési folyamatot követően plasztikai sebészünk elvégzi a beavatkozást az előzőleg megbeszélteknek megfelelően. 

MENNYI IDEIG TART A KEZELÉS?

A kezelési idő az adott területtől és a töltés mennyiségétől függ. Átlagosan a hialuronsavas töltések körülbelül 15-20 percet vesznek igénybe.

MENNYI IDEIG TART A KEZELÉS HATÁSA?

Hatása 6, de akár 14 hónapon keresztül is látható marad. Ez minden esetben a páciens adottságaitól és a választott töltőanyag fajtájától / minőségétől függ. 

KEZELÉS UTÁN

A kezelést követően esetlegesen jelentkező bőrpír, duzzanat, kisebb bevérzések kezelésére steril szövetanyagba burkolt jeges borogatást, illetve fekete nadálytő krém alkalmazását javasoljuk. 

A kezelést követő három hétben kerülni kell a napozást, szolárium, szauna használatát. 

A feltöltött anyag 10-14 nap alatt kerül a végleges szöveti környezetbe, az esetleges duzzanatok is felszívódnak, és láthatóvá válik a végleges eredmény. 

MILYEN ANYAGOKKAL DOLGOZUNK

Klinikánkon csakis a legjobb töltőanyagokkal dolgozunk:

A Teosyal®, Juvederm®, Renée®, Stylage®, MyFiller® termékeit egyaránt megtalálod nálunk, így mindenki számára a legmegfelelőbb megoldást nyújtjuk.

Árlista

TöltőanyagokÁr
MyFiller medium 1 ml 79.900 Ft 49.900 Ft*
Stylage L 120.000 Ft
Stylage M 120.000 Ft
Stylage XL 130.000 Ft
Juvederm Volux 1 ml 130.000 Ft
Renée Volume 28 1 ml (voluma) 120.000 Ft
Teosyal RHA 3 120.000 Ft
Teosyal RHA 4 1,2 ml 130.000 Ft
Teosyal Ultra Deep 1,2ml 130.000 Ft 120.000 Ft*

Nem ezt kerested? Nézd meg állvonal kontúrozás árainkat nőknek!

Kapcsolódó tartalom