Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Férfi b0t0x, ránctalanítás férfiaknak - Dr. Goodwin

Férfi B0T0X

Kiemelt ajánlat

Miért kedvelik a férfiak is annyira?

A botox kezelés az egyik legnépszerűbb és egyben legkeresettebb kozmetikai eljárás, de már nem csak a hölgyek körében. Köszönhető annak, hogy gyors és biztonságos beavatkozás, amely hatékony megoldást jelent a ráncok csökkentésében vagy megszüntetésében. Néhány apró injekció és a botox kezelés megfiatalítja a bőrt, eltünteti a homlok vízszintes ráncait. De a tekintetet is kiemeli. 

Amellett, hogy elsimítja a finom ráncokat, a botox kezelés hasznos a túlzott izzadás megszüntetésére, a migrénes fejfájás kezelésére is. Botox injekció ideiglenesen gátolja az izmok aktivitását a kezelt régióban. A bőr felületi kezelése nem elegendő a ráncok eltüntetéséhez, mert a ráncok az arc izmainak használata miatt keletkeznek, így ezen izmokat kell kezelni!

Akciós ajánlatunk:

1 terület 40.000 Ft helyett 35.000 Ft

2. terület 30.000 Ft

3. terület 25.000 Ft

Leírás

MI AZ A BOTOX?

A ránctalanítás egyik legközkedveltebb módszere a férfiaknál is a B0T0X, hiszen gyors, fájdalommentes és az eredménye látványos. Tökéletes választás azoknak, akik szeretnének megválni a mimikai ráncoktól.

A B0T0X számtalan problémára nyújt megoldást: a homlok vízszintes ráncai, a szemkörnyéki szarkalábak ellen, de még a túlzott izzadás meggátolására és migrénes fejfájásra is kiválóan alkalmas.

A B0T0X kezelés a dinamikus ráncok kialakulását, és megerősödését gátolja. Arcunkon a legtöbb ránc kialakulásában döntő szerepe van a mimikai izmok erőteljes működésének. A homlok gyakori ráncolása, a mosolygás, a szemöldök összehúzása mind barázdák, ráncok kialakulásához vezethet. 

HOGY ZAJLIK A KEZELÉS?

A beavatkozás során az előre meghatározott pontokon vékony injekcióstűvel megfelelő mennyiségű botoxot fecskendezünk be, ami ideiglenesen gátolja a mimikai izmok működését, melynek hatására kisimul a bőr és eltűnnek ráncok. De az izzadást termelő mirigyek kiengedő izomzatának időszakos blokkolására is kiválóan alkalmas a hónalj, tenyér és a talp területén. 

KINEK JAVASOLJUK

  • Bárkinek, aki megelőzés céljából vagy már meglévő ráncait szeretné eltüntetni
  • Bárkinek, aki a túlzott verejtékezés kellemetlenségétől szenved

KINEK NEM JAVASOLJUK

  • Autoimmun betegségek fennállása alatt
  • Bizonyos izom- és idegrendszeri eredetű betegségek fennállása alatt

KEZELÉS ELŐTT

Az ingyenes konzultáció során teljeskörű állapotfelmérést végzünk, majd az igényeid és problémáid figyelembevételével tapasztalt esztétikai tanácsadóink javaslatot tesznek a számodra megfelelő megoldásra, valamint részletesen megválaszolják minden felmerülő kérdésedet. A rövid 10-15 perces érzéstelenítési folyamatot követően plasztikai sebészünk elvégzi a beavatkozást az előzőleg megbeszélteknek megfelelően. 

MENNYI IDEIG TART A KEZELÉS?

A kezelést ambulánsan végezzük, teljesen fájdalommentes és a beavatkozás típusától függően 15-30 percet vesz igénybe.

MENNYI IDEIG TART A KEZELÉS HATÁSA?

A botox kezelés eredménye hamar, már mindössze 2-5 nap elteltével láthatóvá válik, a végső hatását pedig 7-14 nap múlva éri el, amely – a páciens adottságaitól függően – 3-6 hónapig tart. Ezt követően visszaáll az eredeti állapot, így érdemes a kezelést megismételni. 

Az anyag felszívódását befolyásolja a szervezetének egyéni biológiai reakciója, életmódja.

Szauna, szolárium vagy gőz (pl. kozmetikai kezelés alatt) sűrű használata például, vagy az energiaitalok fogyasztása meggyorsítja az anyag felszívódását, ezáltal csökken a hatástartam.

Rendszeres testmozgás, napi 6-7 óra alvás, kiegyensúlyozott étrend, bőséges folyadékfogyasztás segít megőrizni a kezelés tartósságát.

KEZELÉS UTÁN

A kezelést követően esetlegesen jelentkező enyhe bőrpír, duzzanat, égő érzés, kisebb bevérzések kezelésére steril szövetanyagba burkolt jeges borogatást, illetve feketenadálytő krém alkalmazását javasoljuk, melyet bármelyik gyógyszertárban megvásárolhatsz.

A kezelést követő egy hétig kerülni kell a napozást, valamint a szauna és szolárium használatát.

Javasoljuk továbbá, hogy a kezelést követő három hétig pihentesd a bőrödet és kerüld a különböző kozmetikai kezeléseket.  

MILYEN ANYAGOKKAL DOLGOZUNK

Klinikánkon Dysport-ot alkalmazunk a ráncok kisimítására és az izzadás kezelésére, amelyet az A típusú Clostridium botulinum baktérium fermentációjával állítanak elő. A Dysport egy modern kozmetikai termék, amelyet széleskörűen és sikeresen használnak az orvostudomány és esztétikai kozmetológia területén.

Árlista

Botox kezelésekÁr
Dysport 1 terület 40.000 Ft 35.000 Ft*
Dysport 2 terület összesen 75.000 Ft 65.000 Ft*
Dysport 3 terület összesen 100.000 Ft 90.000 Ft*
Dysport 1 terület 50e Strong 50.000 Ft
Dysport 2 terület 100e Strong 90.000 Ft
Dysport 3 terület 150e Strong 125.000 Ft
Izzadáskezelés /1 terület 90.000 Ft
Disney Eye 49.900 Ft

TermékÁr
Dysport 1 terület 50e Strong 50.000 Ft
Dysport 2 terület 100e Strong 90.000 Ft
Dysport 3 terület 150e Strong 125.000 Ft

Előtte-utána

Férfi esztétika Férfi esztétika

Kapcsolódó tartalom