Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Plasztikai sebészet férfiaknak - Dr. Goodwin

Plasztika férfiaknak

Leírás

Férfiaknak is jár a szépség. Manapság egyáltalán nem mennek ritkaság számba a férfiakon végzett plasztikai beavatkozások. A magukra igényes férfiaknak ajánljuk plasztikai szolgáltatásainkat, akik saját férfias megjelenésüket szeretnék hangsúlyosabbá tenni vagy tökéletesíteni meglévő jó adottságaikat.

Az életkor előre haladtával a férfiaknak a nőkhöz hasonlóan szembe kell nézniük megváltozó testi adottságaikkal, kötőszöveteik gyengülésével, bőrük megereszkedésével és ráncosodásával, és a haj-csípő tájékon felszaporodó zsírszövetekkel.

Plasztika férfiaknak a Dr. Goodwin Központban

A Dr. Goodwin Központ férfiaknak is kínálja esztétikai kezelései és plasztikai beavatkozásai széles választékát.

  • Gynecomastia műtét: a mellek nőies megnagyobbodását a felesleges mirigyállomány és bőr kimetszésével biztosító plasztikai műtét.
  • Férfi mellizom nagyobbítás: férfiasabb, domborúbb mellkas létrehozása, melynek során a hiányzó mellszöveteket implantátummal pótolják.
  • Arcplasztikai beavatkozások: az arcplasztikai beavatkozás segítségével az arc és a nyak megereszkedett bőre korrigálható olyan módon, hogy az arc és a nyak területe fiatalosabbá, feszesebbé és kontúrosabbá válik.
  • Orrplasztika: orrsövény ferdülés, vagy az orr kinézetével való elégedetlenség esetén alkalmazott plasztikai korrekciós műtét.
  • Fülplasztika: elálló, aszimmetrikus fülek, vagy túlzottan nagy fülcimpák korrekciós plasztikai műtétje.
  • Fogyással kapcsolatos beavatkozások: gyomorballon beültetés a fogyás támogatására, fogyást követő zsírleszívás, hasplasztika és törzsplasztika.
  • Zsírleszívás: a lerakódott zsírpárnák eltávolítására szolgáló plasztikai sebészeti eljárás, melyben vákuum segítségével lazítják fel és távolítják el a felesleges zsírsejteket.
  • B.tox ránctalanító kezelés: a mimikai izmok erőteljes működéséből fakadó ráncok eltüntetésére nyújt megbízható megoldást a b.tox ránckezelés.
  • B.tox izzadás kezelés: a fokozott izzadással érintett területek, például a hónalj és a tenyér izzadékonyságát szünteti meg a b.tox injekcióval végzett kezelés.
  • Hajbeültetés: a haj ritkulása, a kopaszodás orvosolható hajátültetéssel, melynek során a fej hajjal dúsan benőtt részeiről ültetnek át hajhagymákat a ritkásabb területekre.

Központunkban az első konzultáció a plasztikai sebész szakorvossal díjmentes. A konzultáció segít kiválasztani a megfelelő beavatkozást vagy kezelést, és részletes tájékoztatást biztosít a várható eredményről és minden fontos körülményről is.

A sikeres beavatkozás a férfiaknál, csakúgy, mint a hölgyek esetében, nagyban hozzájárul a magabiztos fellépéshez, és az önbizalmat sugárzó külsőhöz.