fbpx
Oldal kiválasztása

Sokan félnek a beavatkozásoktól, mert nem akarnak „töltött” arcot, „túl sima” homlokot, „kacsa” szájat. Egyszóval nem akarják, hogy mindenki lássa – PLASZTIKÁZTATOTT!

Központunkban elérhető, hogy apró pici beavatkozásokkal – személyre szabottan – olyan mini módosításokat végezzünk, aminek az eredménye nem ordibál, viszont a folyamatos kezelések hatására éveket fiatalodunk és nem azt mondják “biztos ilyet akartál?” vagy látom “kezelésen voltál…”, hanem azt, hogy DE JÓL NÉZEL ki! Nyaraltál?

A bók, a külvilág pozitív visszajelzése fontos, a női szépségből töltődik fel a világ. Egy-egy esztétikai beavatkozás célja nem az, hogy minél fiatalabbak legyünk, hanem lehetőség arra, hogy megfogjuk, és feltöltsük még több természetes szépséggel az arcot és tökéletesítsük a kisugárzást.

Esztétikai kezelést ma már bárki igénybe vehet, nem mindegy azonban, hogy milyen tervekkel és elvárásokkal megyünk az orvosunkhoz! A végeredmény szempontjából nagy különbség, hogy viaszbabává válunk végül, vagy igazi szépséggé.

A negatív példa

A bulvársajtó kiapadhatatlan témája a celeb világ kevésbé sikeres plasztikai beavatkozásai, sztárokról, akik rögeszmésen ragaszkodnak a fiatalsághoz, vagy követni akarják az aktuális női ideált.

Bridget Jones például sosem lesz már a régi és nem azért mert öregszik! A szinglik nagyasszonya, Rene Zellweger a sorozat harmadik részére gyakorlatilag elvesztette saját jellegét, a bájos hunyorgását, karakterét úgy szabták át, hogy csak tudjuk, ki ő, de nem ismerjük fel.

Pontosan úgy, mint a Dirty Dancing kicsit nagyorrú Baby-je, Jennifer Gray esetében, szabályos és arányos arca lett, de végülis minek?

Donatella Versace iskolapéldája annak, amikor valaki nehezen viseli az öregedést és olyan szépségideált hajszol, amelyet igazából senkinek sem kellene. Nehéz lenne rá azt mondani, hogy szép, sokkal inkább azt, hogy JAJ! Túlbotoxozott, túlfújt és fiatalkori önmagához képest is botrányosan néz ki – felismerhetetlen.

Durva plasztikai függés eredménye lett az egyébként gyönyörű Lara Flynn Boyle szomorú ábrázata is. Jack Nicholson egykori irigyelt exe ma már püffedt arcú, felfújt szájú csúnyaság.

Nemcsak nők, de a férfiak is túlzásba estek már a plasztikával. Mickey Rourke a 9 és 1/2 hét dögös sztárja ma már pont úgy néz ki, mintha egy panoptikum elrontott figurája lenne.

Persze elrontott és “nem a legjobb” plasztikázás között is különbség van, egyeseknek egyszerűen csak túl mű, vagy egészen más arca lett. Priscilla Presley, Elvis egykori kedvesének a kora ránézésre megállapíthatatlan, de mimikátlan, merev és túltöltött is. Kit is érdekel, hogy fiatalnak néz ki?

Arcok kezelés előtt-után

A kevesebb több

Ízléssel és megfelelő szakértelemmel azonban csodát tudnak tenni a plasztikai sebészek! A legtöbb hollywoodi sztár átesik valamilyen beavatkozáson, néhányuknál azonban eszünkbe sem jut mindez, ha meglátjuk, csak annyi, hogy gyönyörűek.

Jennifer Aniston lehet, hogy nem tartotta meg Brad Pittet, szépségét azonban biztosan, sőt! Hozzá hasonlóan, számos sztár lett az évek alatt egyre szebb és szebb egészen apró, rendszeres kezeléseknek és beavatkozásoknak köszönhetően. Jennifer Lopez korábban egy volt csak a latin üdvösségek között, egészen átlagos megjelenéssel, mára korát meghazudtoló, gyönyörű szépségideál lett.

Hosszan sorolhatjuk az ikonikus színésznőket, akik kivirultak az évek során a plasztikai sebészek kezei alatt. Gwyneth Paltrow, Scarlett Johansson és Chaterine Zeta Jones kora kit érdekel?! Gyönyörűek.

A plasztikai beavatkozások két külön irányvonalat követhetnek. Mielőtt felkeressük az orvosunkat az első konzultációkor, jó ha megfelelő tervvel érkezünk. Létezik egy drasztikus, harsány, örök fiatalságot idéző elvárási irányvonal ( USA-n belül ez a nyugati partra jellemző divatos beavatkozási fajta), valamint az “úgy akarok kinézni, mint most, csak kicsit jobban” szellemiségű igény (USA-n belül keleti part).
Klinikánkon maximálisan a természetes hatású végeredményre törekszünk! Kis mennyiségű töltőanyagok használatát javasoljuk, apró módosításokat, rendszeres kezelésekkel. A cél mindenképpen, hogy ne “ordibáljon” a végeredmény!

Hogyan érkezzünk tehát a klinikára? Ne vigyünk például képet a kedvenc színésznőnkről, hogy úgy akarunk kinézni mint ő és ne akarjunk húsz évet fiatalodni! Hagyjuk, hogy pici beavatkozásokkal varázsoljanak bennünket széppé, megtartva eredeti karakterünket, kiemelve erősségeinket.

A szépség kortalan. A szépség a részletekben rejlik. Nem a kacsaszájtól leszel vonzóbb, vagy a mimikátlan, sima homloktól, hanem önmagad tökéletesítésétől!

Kérj időpontot Klinikánkon kollégáinktól és indulj el az úton!

Időpontkérés
close slider