fbpx
Oldal kiválasztása

Az étrend hatása a szépségünkre

Táplálkozásunk közvetlen hatással van a kinézetünkre, és ezáltal a szépségünket is befolyásoló tényező.

A dietetika a táplálkozás tudományával foglalkozik az egészségügyön belül. A diéta a régmúlt időkben is a gyógyítás része volt, neves ókori gyógyítók alkalmaztak gyógyétrendeket a terápiájuk részeként.

Manapság a modern orvostudomány számos kezelésével együttműködnek a dietetikusok. Részben az anyagcsere és egyéb betegségekben érintett személyek igényeit szolgálják ki, részben a különféle tápanyag érzékenységben, intoleranciában vagy allergiában szenvedőknek nyújtanak szakszerű segítséget a táplálkozásban.

Számos betegség esetén szükséges speciális diétát tartani hosszú távon, például  a laktóz-, és lisztérzékenység, a cukorbetegség, az epebetegségek, a különféle gyulladásos bélbetegségek, stb.. Ezen állapotok diétájának összeállításában is segítséget nyújtunk.

Ha nem vagyunk érintettek a fenti megbetegedések egyikében sem, akkor is szükségünk lehet egy szakértő dietetikus tanácsára. Például amikor súlytöbbletünket szeretnénk leadni, vagy tisztítókúrát, böjtöt tartunk. Egy szakképzett dietetikus az alkatunknak és egészségi állapotunknak megfelelő étrendet tudja összeállítani számunkra, és annak bevezetésében és betartásában is nagy segítségünkre lehet.

Dietetika szaktanácsadás a Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpontban

Klinikai gyakorlattal és nagy gyakorlati tapasztalattal rendelkező dietetikusunk korszerű, kiegyensúlyozott táplálkozási alapelvekre épített étrendet állít össze számodra. Emellett a különböző megbetegedések gyógyítását célzó, egyénre szabott diétás tanácsokkal lát el.

Bátran keress fel minket!

Nálunk a Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpontban jó kezekben leszel, legyen szó bármilyen vizsgálatról, kezelésről vagy beavatkozásról.

Szakmailag alaposan felkészült csapatunk teljes körűen gondoskodik arról, hogy magas minőségű szolgáltatásban részesülj, akár egészségügyi szolgáltatást, akár plasztikai beavatkozást vagy szépészeti kezelést veszel igénybe nálunk.

A Központunkban dolgozó orvosok és a személyzet tökéletesen tisztában vannak az egyes életkorokra, életszakaszokra jellemző fizikai állapotokkal, esetleges problémákkal, és azokra a modern orvostudomány jelenleg elérhető legjobb megoldásait tudjuk nyújtani.

Nálunk alap a kiemelkedően magas minőség – ezt magad is megtapasztalhatod Központunkban, ahol exkluzív, szép környezetben szépülhetsz. A különleges környezeten túl, az általunk alkalmazott technológiák, a plasztikai sebészeti, szépészeti és egészségügyi szolgáltatásaink nyújtása során felhasznált anyagok egytől egyig kiváló minőségűek és megfelelnek a legszigorúbb törvényi előírásoknak is.

Kérj időpontot dietetikai konzultációra még ma.

KÖHLER EVELIN, DIETETIKUS

KÖHLER EVELIN, DIETETIKUS

Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpont
Időpontkérés
close slider