fbpx
Oldal kiválasztása

Egészségkártya

egészségkártya

Egészséged megőrzése az első

A Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpont egyedülálló Egészségkártyát kínál neked, amely egy éves exkluzív kártyás csomag.
Szakvizsgálati szolgáltatásaink segítségével gondoskodunk róla, hogy mindent megtehess egészséged megőrzése érdekében. Különleges Egészségkártya ajánlatunkban nyolcféle exkluzív szolgáltatásunkat veheted igénybe:

 

Belgyógyászati szakvizsgálat, 3 alkalmas

A belgyógyász diagnosztizálja a kóros elváltozásokat, és szükség esetén kezeli a belgyógyászati betegségeket. Szervezetünk egyéb szervrendszerei egészséges állapotának megőrzése is belgyógyászati feladat, például a szív- és keringési rendszeré, a légzőrendszeré, a hormonháztartásé, az emésztőrendszeré, és a kiválasztórendszeré.
A belgyógyász orvos mindezen területeket vizsgálja, összehangolja, ő az, aki javasolja a szakvizsgálatokat, értékeli azok eredményét, és szükség esetén kezelésbe veszi, akár hosszabb távon is gondozza a betegeket.

 

Nőgyógyászati vagy urológiai szakvizsgálat, 2 alkalmas

Ezen a szakvizsgálaton kerül sor a nemi szervek, és a szaporító szervrendszer vizsgálatára és szakorvosunk javaslatot tesz a nemi szerveid egészséges állapotának megőrzésére, szükség esetén további vizsgálatokat vagy kezelést ír elő.

 

Nőgyógyászati rákszűrés (hüvelyi ultrahang + citológia) vagy urológiai szűrés

Ezzel a szűrővizsgálattal időben felismerhetők és kiszűrhetők a szervi elváltozások, és számos, a nemi szerveket érintő fertőzés is.

 

Dr. Goodwin egészségkártya

Bőrgyógyászati szakvizsgálat anyajegy szűréssel

Bőrgyógyász szakorvosunk teljes körű vizsgálatot végez a bőrödön, beleértve az anyajegyeid vizsgálatát is. Szükség esetén kezelési tervet készít számodra.

 

Laborvizsgálat

Laborvizsgálat szolgáltatásunk tartalma az ún. nagylabor, melynek tartalma a vérképvizsgálat, vizeletvizsgálat, vesefunkciós vizsgálat, májfunkciós vizsgálat, ion vizsgálatok, pajzsmirigyműködés, vas szint, illetve a felszívódásának a vizsgálata, összfehérje + albumin vizsgálata (eltérő érték felszívódási zavarokra, májbetegségre, vesebetegségre utalhat), CK (eltérés utalhat izom működési zavarokra: vázizom, szívizom). Belgyógyász szakorvosunk értékeli ki személyre szabottan a leleteidet.

 

EKG vizsgálat

Az EKG vizsgálat során a szíved működését vizsgáljuk. Az EKG vizsgálat során az orvos monitoron követi nyomon a szív tevékenységét kísérő elektromos jeleket. A monitoron megjelenő EKG-görbe (elektrokardiogram) alakja, kiugrásai vagy épp ellaposodásai alapján következtet a kardiológus szakorvos bizonyos szív- és érrendszeri betegségek meglétére.

 

Plasztikai sebészeti konzultáció

A konzultáció során a plasztikai sebész szakorvosunk megvizsgál, és tájékoztat a különböző plasztikai beavatkozások lehetőségeiről. Ezt követően adott esetben megmutatja a különféle implantátumokat és együtt kiválaszthatjátok a legmegfelelőbbet. A plasztikai sebész az egyéni adottságaidat és a Te elképzeléseidet egyaránt figyelembe veszi szakmai javaslatában. Végül meghatározzátok a műtéti beavatkozás időpontját és az azt megelőző, szükséges vizsgálatokat is átbeszélitek.

 

Kedvezmény műtétekre

Az Egészségkártya tulajdonosa 5% kedvezményben részesül bármely műtéti beavatkozásból.

Egészségkártya csomagajánlatunk ára most kedvezményesen 199 900 forint.

Időpontkérés
close slider