Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Esztétika kezelések, profi szépségápolás

Esztétika

Minden, ami szépség

A Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpont esztétika kezeléseivel arcod és tested még szebb és ragyogóbb lesz. Központunkban tapasztalt plasztikai sebész szakorvosok és képzett egészségügyi személyzet nyújtja ezeket a nem műtéti eljárásnak minősülő kezeléseket.

Esztétikai kezelések az arcra

Az ajakfeltöltés egy olyan esztétikai kezelés, melynek célja az ajkak teltebbé, fiatalosabbá tétele. Ajakfeltöltéssel eltüntethetők a száj körüli apró ráncok, növelhető az ajkak teltsége, vastagsága, korrigálható az aszimmetria. Az ajakfeltöltés beavatkozás során az ajkak méretének növelése felszívódó töltőanyag beinjekciózásával történik.

Az arcfiatalítás szálbehúzással eljárás segítségével műtéti beavatkozás nélkül emelhető meg a megereszkedett arc, különböző ráncok kezelhetőek, az arc- és nyakbőr rugalmassága helyreállítható. Az FTC szálbehúzás egy nem műtéti eljárás, amely allergiás reakcióktól mentesen, metszések nélkül, teljesen természetes biolifting fonalak használatával, azonnali, tartós eredményt ér el. Arcfeszesítésen kívül kiválóan alkalmazhatók a nyak és kéz ráncainak kezelésére, a nyak, a karok, a has területein lévő megereszkedett bőr feszesítésére.

A ráncfeltöltés során injektábilis töltőanyagok segítségével a plasztikai sebész megszünteti vagy elhalványítja az apró ráncokat a homlok, a glabella, a szemöldök, az orr barázdái mentén és az ajkak területén. Ezzel az esztétikai kezeléssel elsődlegesen azokon a ráncokon lehet segíteni, amelyek kötőszöveti sorvadás vagy hiány miatt lépnek fel.

A b.tox ránctalanító kezelés lényege, hogy a mimikai izmok működésének korlátozásával megakadályozza a ráncképződést, illetve a ráncok látványos mélyülését azáltal, hogy átmenetileg blokkolja a ráncok kialakulásáért felelős izmokat és a perifériás ideg-izom közötti ingerület átvitelét.

Esztétikai kezelések a test szépítéséért

A Dr. Goodwin Központ plasztikai sebészei által végzett, b.tox hatóanyag befecskendezésével történő izzadás kezelés a hónalj és a tenyér területén alkalmazható. Egy-egy terület izzadásának csökkentésére hosszú hónapokig akár egyetlen kezelés is elegendő. Ez a kezelés nem végleges hatású eljárás, ezért az egyéni adottságoktól függően időnként ismételni szükséges.

Bátran keress fel minket!

Nálunk a Dr. Goodwin Központban jó kezekben leszel, legyen szó bármilyen esztétikai kezelésről. Szakmailag alaposan felkészült csapatunk teljes körűen gondoskodik arról, hogy magas minőségű szolgáltatásban részesülj, amikor esztétikai kezelést veszel igénybe nálunk.