Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
BABY-B0T0X

BABY-B0T0X

Leírás

B0T0X másképp!

Mit jelent ez?

Egy egyszerű kezelés, de mégis több annál!
A kezelés során ugyanazt a  hatóanayagot használjuk mint általában, de a kezelés hatása a kisebb mennyiségben rejlik. Maga az injekciós kezelés már nem csak a negyvenes-ötvenes korosztálynál számít népszerűnek, mert egyre több fiatal nő és férfi szeretne eleve feszes bőrrel éretebb korba lépni. A húszas éveik végén, illetve a harmincas éveik elején járók elsősorban nem azért fordulnak szakemberhez, hogy letagadhassanak a valós korukból, hanem azért, hogy később megtehessék.

Miben különbözik a kezelés egy hagyományos B0T0X kezeléstől?

A hagyományos kezeléssel ellentétben a BABY-B0T0X még csak kialakulóban lévő barázdák, ráncok kezelésére alkalmas. Ez a kezelés preventív jelleggel, segít a még ki nem alakult ráncok megelőzésében. 

Hogy zajlik a kezelés?

A beavatkozás során az előre meghatározott pontokon vékony injekcióstűvel megfelelő mennyiségű hatóanyagot fecskendezünk be, ami ideiglenesen gátolja a mimikai izmok működését, melynek hatására kisimul a bőr.

Mennyi ideig tart a kezelés?

A kezelést ambulánsan végezzük, teljesen fájdalommentes, és mindössze 10-15 percet vesz igénybe. 

Kinek ajánljuk a kezelést?

Azoknak, akik szeretnék preventív jeleggel megelőzni a ráncokat és megtartani a fiatalos arcbőrüket.

Kinek nem javasoljuk?

Terhesség és szoptatás esetén a beavatkozást nem javasoljuk.

Kezelés előtt:

Az ingyenes konzultáció során teljeskörű állapotfelmérést végzünk, majd az igényeid és problémáid figyelembevételével tapasztalt esztétikai tanácsadóink javaslatot tesznek a számodra megfelelő megoldásra, valamint részletesen megválaszolják minden felmerülő kérdésedet. A rövid 10-15 perces érzéstelenítési folyamatot követően plasztikai sebészünk elvégzi a beavatkozást az előzőleg megbeszélteknek megfelelően. 

Kezelés után:

A kezelést követően esetlegesen jelentkező enyhe bőrpír, duzzanat, égő érzés, kisebb bevérzések kezelésére steril szövetanyagba burkolt jeges borogatást, illetve feketenadálytő krém alkalmazását javasoljuk, melyet bármelyik gyógyszertárban megvásárolhatsz. A kezelést követő második naptól smink és rúzs használata megengedett, azonban további egy hétig kerülni kell a napozást, valamint a szauna és szolárium használatát. Javasoljuk továbbá, hogy a kezelést követő három hétig pihentesd a bőrödet és kerüld a különböző kozmetikai kezeléseket. 

Árlista

BABY-B0T0XÁr
BABY-B0T0X 60.000 Ft

Előtte-utána

B0T0X B0T0X

Kapcsolódó tartalom