Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
EJAL40 Biorevitalizációs injekció: Az örök ifjúság titka

EJAL40

Kiemelet ajánlat

Bőrünk nyáron extra gondoskodást igényel, hiszen a sok napfény, fürdőzés hatására hamarabb elveszti hidratáltságát.

Ennek ellensúlyozására ajánljuk nyári időszakban az EJAL40 kezelésünket, amely:

  • 47 különböző összetevőt tartalmaz (vitaminok, ásványi anyagok, nukleinsavak, aminosavak)
  • Sejt szinten stimulálja a bőrünket 

Csapj le a kedvezményre, hiszen most a kezeléseink árából elengedünk 22.000 Ft-ot. Érdemes kihasználni.

 

A készlet és az euró változása miatt az árváltoztatás jogát fenntartjuk.

Leírás

MI AZ EJAL40?

,,Az örök fiatalság titka”

Az EJAL 40 Skin Booster kezelés innovatív formulája különböző molekulasúlyú hialuronsav alkalmazását jelenti a 3 lépésből álló kezelési protokoll során, rugalmasabb bőrt és hosszantartó eredményt biztosítva.

Egy bio-revitalizáló gél, amely helyreállítja a bőr fiziológiai funkcióit és hialuronsav (HA) szintjét, ellensúlyozva az öregedési folyamatból adódó természetes csökkenését. Javítja a bőr tömörségét az extracelluláris mátrix újrastruktúrálásával, ez utóbbi a fokozott fibroblaszt aktivitásnak, valamint új kollagén– és elasztin rostok létrehozásának köszönhető. Tökéletesen alkalmas bőrfiatalító kezelésekre, fény okozta károsodások megelőzésére, hidratálásra.

HOGY ZAJLIK A KEZELÉS?

A kezelés 4 pontos biorevitalizációs technikával történik az orcán. A beavatkozás során az előre meghatározott pontokon vékony injekcióstűvel megfelelő mennyiségű Ejal 40 kerül befecskendezésre.

Bőrállapottól függően 3 kezelés javasolt, az első kettő havi egy-egy alkalommal, majd két hónap elteltével a harmadik.
A kezeléssorozat évente 1-2 alkalommal ismételhető.

KINEK JAVASOLJUK?

Mindenkinek, akinek a bőre megereszkedett, csökkent tónusú, vékony, száraz, ráncos vagy rugalmatlan. 

KINEK NEM JAVASOLJUK?

  • Akik hajlamosak a hipertrófiás hegek kialakulására
  • Akiknél autoimmun betegség vagy immunterápia áll fenn
  • Akik túlérzékenyek a termék összetevőivel szemben
  • Terhesség vagy szoptatás esetén
  • 18 év alatti pácienseknek.
  • Illetve nem alkalmazzuk az EJAL40-t olyan területeken, ahol gyulladásos és/vagy fertőző bőrfolyamatok vannak (pl. akne, herpesz stb.).

KEZELÉS ELŐTT

Az ingyenes konzultáció során teljeskörű állapotfelmérést végzünk, majd az igényeid és problémáid figyelembevételével tapasztalt esztétikai tanácsadóink javaslatot tesznek a számodra megfelelő megoldásra, valamint részletesen megválaszolják minden felmerülő kérdésedet. A rövid 10-15 perces érzéstelenítési folyamatot követően plasztikai sebészünk elvégzi a beavatkozást az előzőleg megbeszélteknek megfelelően. 

MENNYI IDEIG TART A KEZELÉS?

A kezelést ambulánsan végezzük, minimális fájdalomérzet mellett mindössze 10-15 percet vesz igénybe.

MENNYI IDEIG TART A KEZELÉS HATÁSA?

Az első kezeléssorozat után, akár fél évig is tartós eredmény tapasztalható. A későbbiekben évente 1-2 alkalom fenntartó kezelés javasolt.

KEZELÉS UTÁN

A kezelést követően a bőr felfrissül és az eredmény pár nap után láthatóvá válik. Nincs lábadozási idő; bevérzés, duzzanat nem tapasztalható, így a páciens rögtön visszatérhet mindennapi teendőihez.

KORREKCIÓ

Amennyiben a beavatkozást követő két hét után is észlelsz bármilyen asszimetriát vagy problémát, szeretettel várunk vissza klinikánkra ingyenes kontroll vizsgálatra.  

MILYEN ANYAGOKKAL DOLGOZUNK

Az EJAL 40 Skin Booster legújabb generációs, közepes molekulatömegű hialuronsav, amit az extracelluláris mátrix (ECM) alapszerkezetének újjáépítéséért hoztak létre, azzal a céllal hogy az új sejtek regenerációs fázisában részt vevő sejtek újra létre tudják hozni a természetes funkcionális kapcsolatokat.

Hatékonyságának köszönhetően képes újrastruktúrálni és megerősíteni az extracelluláris mátrixot, megújítja a dehidratált, az öregedés és a napsugárzás következtében károsodott bőrt.

Növeli a kollagén rostok bioszintetikus képességét, előidézve egy optimális fiziológiai környezet újraképződését, fokozva a sejtaktivitást, a hidratációt, valamint a kollagén, elasztin és hialuronsav szintézist.

Árlista

Ejal 40 kezelésÁr
Ejal40 2 ml mélyhidratálás 120.000 Ft 98.000 Ft*

Előtte-utána

Ejal 40 Ejal 40

Kapcsolódó tartalom