Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Ínymosoly kezelés

Ínymosoly kezelés

Leírás

Mi az az ínymosoly?

A gummy smile vagy ínymosoly az, amikor az ember mosolyog és az ajka magasan az ínyen fekszik. Általában azt tartják esztétikusnak, ha a fogak között és felett az ínyből csak a rózsaszín kis „háromszögek” látszódjanak mosolyban. Bár minden valódi és hiteles mosoly megnyerő lehet, igyekszünk segíteni pácienseinknek, hogy az általuk vágyott mosoly a legvonzóbb legyen. Az íny mosolyú emberek úgy érezhetik, hogy a mosolyuk nem esztétikus és emiatt akár kevesebbet is mosolyognak. Az ínymosoly azonban javítható Botulinum toxin kezeléssel.

Hogyan zajlik a kezelés?

Ez egy hihetetlenül gyors és egyszerű eljárás. Botulinum toxint tartalmazó injekciót adunk be, amely ellazítja a felső ajak izmait, és korlátozza a felső ajak emelkedését mosolygáskor, így az íny fedve marad.

Kinek javasoljuk?

Azoknak akiknek az ajkuk mosolygáskor magasan az ínyen fekszik, és emiatt elégedetlenek a mosolyukkal.

Mennyi ideig tart a kezelés?

A kezelés körülbelül 15 percet vesz igénybe.

Mennyi ideig tart a kezelés hatása?

A kezelés hihetetlenül hatékony, és az eredmények általában 3 hónapig tartanak; azt tapasztaltuk, hogy ha megismételjük ezt az eljárást, az idő múlásával általában több idő telik el a kezelés szükségessége között.

Kezelés után

A kezelés után azonnal visszatérhet dolgozni, és az eredmények gyakran szinte azonnaliak, a teljes hatás két hét múlva jelentkezik.

Árlista

A kezelés ára: 49.900,-Ft

Előtte-utána

Ínymosoly Ínymosoly

Kapcsolódó tartalom