Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
» Hatékony kezelés izzadékonyság ellen ☼Dr. Goodwin Központ

Izzadáskezelés

Leírás

MI AZ AZ IZZADÁSKEZELÉS?

Gyors és egyszerű eljárás az izzadásgátlásra, sebészi beavatkozás nélkül!

A b. toxin, ideiglenesen blokkolja az izmokhoz érkező idegjeleket a kezelt régióban, ezáltal a kezelés segítségével lehetőség van az izzadást termelő mirigyek kiengedő izomzatának időszakos blokkolására a hónalj, tenyér és a talp területén is. 

HOGY ZAJLIK A KEZELÉS?

A beavatkozás megkezdése előtt a plasztikai sebész szakorvos körül határolja a kezelendő területet. Az érzéstelenítést követően a plasztikai sebész az előre megtervezett és bejelölt pontokon befecskendezi a b. toxin hígított oldatát. A hatóanyag blokkolja az izzadságmirigyek működését, ezáltal csökkenti a verejtékezés mértékét. Az izzadáskezelést helyi érzéstelenítésben végezzük, érzéstelenítő sprayt és jegelést alkalmazva, mindössze fél órát vesz igénybe.

KINEK JAVASOLJUK?

Mindenkinek 18 - 65 év között, aki a túlzott verejtékezés kellemetlenségétől szenved.

KINEK NEM JAVASOLJUK?

  • Autoimmun betegségek fennállása alatt
  • Terhesség és szoptatás ideje alatt
  • Bizonyos izom- és idegrendszeri eredetű betegségek fennállása alatt

KEZELÉS ELŐTT

Az ingyenes konzultáció során teljeskörű állapotfelmérést végzünk, majd az igényeid és problémáid figyelembevételével tapasztalt esztétikai tanácsadóink javaslatot tesznek a számodra megfelelő megoldásra, valamint részletesen megválaszolják minden felmerülő kérdésedet. A rövid 10-15 perces érzéstelenítési folyamatot követően specialistánk elvégzi a beavatkozást az előzőleg megbeszélteknek megfelelően. 

MENNYI IDEIG TART A KEZELÉS?

A kezelés körülbelül 30 percet vesz igénybe.

MENNYI IDEIG TART A KEZELÉS HATÁSA?

Az injekció beadási helye, módja és a hatóanyag mennyiségének helyes megválasztása határozza meg a kezelés eredményességét. Egy-egy terület izzadásának csökkentésére 6 hónapig akár egyetlen kezelés is elegendő. Ez a kezelés nem végleges hatású beavatkozás, ezért az egyéni adottságoktól függően időnként ismételni kell.
Hatása 3-5 nap elteltével válik érzékelhetővé.

KEZELÉS UTÁN

Kezelés után kerülni kell pár napig az erős fizikai aktivitást, a hőhatást (szauna, szolárium); a kezelés napján tilos alkoholt fogyasztani és nem ajánlatos hónalj dezodort használni.

Árlista

A kezelés ára átlagos erősségű verejtékezés és terület esetén 2 x 99.000,- Ft.  

Előtte-utána

Izzadás Izzadás