Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Simetro – Juves Paris - Dr. Goodwin

Simetro Biostimulátor

Kiemelt ajánlat

Nyáron se hanyagold el a bőröd!

A Simetro Biostimulástor azonnali feltöltő hatást nyújt, valmint serkenti a bőr természetes kollagén szintézisét így javítja a bőr minőségét.

Leginkább 30 éves kor felett ajánlott közepes és mély ráncok kezelésére nőknek és férfiaknak egyaránt.

A Simetro 1.25ml Biostimulátor kezelés akciósan,

150.000,- Ft helyett 120.000,- Ft -ért vehető igénybe,

Leírás

MI AZ A SIMETRO?

A Simetro - Juves a legújabb dermafiller, egy kollagén alapú biostimulátor, amely nem csak az arcon, hanem nyakon, dekoltázson és kézfejen is alkalmazható.

A Simetro célja az arc ráncainak csökkentése és az arc kontúrjának természetes módon történő formálása, azonnali hosszan tartó hatással. Fiatalítja a bőrt azáltal, hogy javítja a rugalmasságát.

A Simetro serkenti a bőr természetes kollagén szintézisét, javítja a bőr minőségét. Az emberi szervezet jól tolerálja, nem allergizál. A Simetro töltőanyag magas viszkozitása miatt könnyen kezelhető, a célzott területen marad.

HOGY ZAJLIK A KEZELÉS?

A plasztikai sebész az áll vonalától kiindulva kanül segítségével juttatja be és oszlatja el a töltőanyagot az arc alsó, petyhüdt részének kisimítására. 

KINEK JAVASOLJUK

30 éves kor felett ajánlott közepes és mély ráncok kezelésére nőknek és férfiaknak egyaránt.

MIKOR NEM JAVASOLJUK

Aktív bőrbetegség esetén (pl. gyulladt akné, kontakt dermatitisz, herpesz, fellobbant rozácea), lázas állapotban, terhesség és szoptatás alatt a kezelés nem alkalmazható.

KEZELÉS ELŐTT

Az ingyenes konzultáció során teljeskörű állapotfelmérést végzünk, majd az igényeid és problémáid figyelembevételével tapasztalt esztétikai tanácsadóink javaslatot tesznek a számodra megfelelő megoldásra, valamint részletesen megválaszolják minden felmerülő kérdésedet. A rövid 10-15 perces érzéstelenítési folyamatot követően plasztikai sebészünk elvégzi a beavatkozást az előzőleg megbeszélteknek megfelelően. 

MENNYI IDEIG TART A KEZELÉS?

A Simetro kezelés nem vesz igénybe többet 15-20 percnél. 

MENNYI IDEIG TART A KEZELÉS HATÁSA?

Hatása azonnal látható, az eredmény akár 2 évig is fennáll.

KEZELÉS UTÁN

A kezelés után az apró tűszúrások helyén pici bevérzések, bőrpír, enyhe viszketés, duzzanat előfordulhat, ezek azonban hamar elmúlnak.

KORREKCIÓ

Amennyiben a beavatkozást követő két hét után is észlelsz bármilyen asszimetriát vagy problémát, szeretettel várunk vissza klinikánkra ingyenes kontrollvizsgálatra. 

MILYEN ANYAGOKKAL DOLGOZUNK

A Simetro CaHA mikrogömbök és egy hordozó gél termikusan stabil vegyülete. Egyike azon kevés anyagoknak, amelyek bioaktívnak minősülnek. Beépül a biológiai struktúrába, támogatja a sejtek növekedését és serkenti a natív kollagéntermelést.

Több mint 55% kalcium-hidroxiapatitot (CaHA) és nagy rugalmasságú gél-mátrixot (steríl víz, glicerin, karboxi-metil-cellulóz, foszfát puffer) tartalmaz.

A 2 komponensű, CaHA (kálcium-hydroxiapatit) tartalmú gél kitölti a hiányzó térfogatot így azonnal látható a volumenpótlás eredménye. A CaHA mikrogömbök tovább maradnak a bőrben és a kollagén szintézis stimulálásával a bőr folyamatos megújulását eredményezik. Az új kollagénrost-hálózat létrejöttével a bőr fiatalosabb és rugalmasabb lesz, az arc visszanyeri eredeti kontúrját. 

Árlista

Simetro bio-stimulátor kezelésÁr
Simetro 1,25 ml Biostimulátor 150.000 Ft 120.000 Ft*

Előtte-utána

Simetro Simetro

Kapcsolódó tartalom