Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Toka zsírbontás, toka kezelés - Dr. Goodwin

Toka zsírbontás, toka kezelés

Leírás

Az áll alatti területen előforduló felszínes zsírlerakódások, a bőr megereszkedése nemcsak a nők, de a férfiak mindennapjait is megkeseríthetik. A nagy toka méretének mérséklésére, eltüntetésére, feszesítésére azonban számos lehetőség nyílik, melyek közül a legtöbb műtéti beavatkozás nélkül elvégezhető. Ha Ön is tart az operációtól, válassza az általunk kínált szolgáltatást az áll alatti zsírszövet csökkentésére vagy feszesítésére!

Hogyan végezzük a toka zsírbontást?

A helyi zsírlerakódásokat eddig csak zsírleszívással lehetett eltávolítani, ami komoly műtét, így hosszú gyógyulási idővel és fájdalommal jár. A zsírbontó eljárás ezzel szemben kíméletes, ugyanakkor nagyon hatékony. Az orvosi vizsgálatot és megbeszélést követően a szükséges mennyiségű hatóanyagot speciális tűvel és eljárással juttatjuk a zsírszövetbe, egyenletesen eloszlatva. Toka kezelés során vékony, flexibilis tűvel dolgozunk, így érjük el, hogy néhány tűszúrással a zsírszövetben módszeresen haladva bejuttathassuk a zsírbontó oldatot és eltávolítsuk a zsírt a kezelt területről. A kezeléshez fájdalomcsillapítót is alkalmazunk, így minimálisra csökkentjük a terület érzékenységét.

Toka kezelés előtt:

Az ingyenes konzultáció során teljeskörű állapotfelmérést végzünk, majd az igényeid és problémáid figyelembevételével tapasztalt esztétikai tanácsadóink javaslatot tesznek a számodra megfelelő megoldásra, valamint részletesen megválaszolják minden felmerülő kérdésedet. A rövid 10-15 perces érzéstelenítési folyamatot követően specialistánk elvégzi a beavatkozást az előzőleg megbeszélteknek megfelelően.

Mennyi időt vesz igénybe a toka feszesítő kezelés?

A kezelés körülbelül 30 percet vesz igénybe.

Mennyi ideig tart a toka zsírbontás hatása?

A zsírbontás hosszútávú hatása a páciens életmódján és döntésein múlik. A lebontott zsír nem képződik újra abban az esetben, ha a kezelést követően egészséges diéta és rendszeres mozgás válik mindennapi életünk részévé.

Mikor nem javasolt ez a fajta toka eltávolítás?

Nem javasoljuk a toka zsírbontást, ha Ön

  • Várandós,
  • szoptat,
  • 18 év alatti
  • 60 év feletti
  • vagy bármilyen fennálló betegsége van.

Az injekcióhoz lidocaint keverünk, így ha Ön allergiás lidocainra, kérjük, hogy előtte tájékoztassa erről orvosát.

Árlista

Toka kezelés ára

A kezelés ára- 350.000,-Ft

Előtte-utána

Toka zsírbontás Toka zsírbontás

Kapcsolódó tartalom