fbpx
Oldal kiválasztása

Fracula terápia

A Fracula (Frakula) terápia a Drakula terápia és a Frakcionált lézer kezelés ötvözése.

 

A bőrmegújítás innovatív és igazán hatékony formája a FRAKCIONÁLT CO2 LÉZERes kezelés és a DRACULA (PRP) TERÁPIA kombinációja.

☝Kizárólag ORVOS/LÉZERSPECIALISTA által, megfelelő képzettséggel és gyakorlattal végezhető kezelés.
☝A két kezelés KOMBÓJA a bőrfelület egyenetlenségeinek korrigálására, a ráncok kisimítására és a bőrhibák eltüntetésére alkalmazható igen látványos eredménnyel.
☝A kezelés során a lézersugarak mélyebben hatolnak a bőrbe, mint bármely vegyi anyag, és egyaránt kezelik a bőr FELSŐ és MÉLYEBB rétegeit.
☝A DRAKULA TERÁPIA alkalmazásakor a közhiedelemmel ellentétben a páciens arca nem vöröslik a vértől, hiszen az eljáráshoz a kezelt vérből kinyert sárgás színű plazmát használjuk fel, ez kerül visszafecskendezésre a kijelölt területen. Az egész nem jár több tortúrával, mint egy átlagos vérvétel.
☝Különösen fontos tényező, hogy a kezelés során a páciens saját vére kerül felhasználásra!
A vérvétel során kinyert vért egy centrifugán kezelik. Ennek során nyerik ki a felhasználandó szérumot a teljes vérből.
☝Amikor a visszafecskendezett vérlemezkék aktiválódnak a szervezetben, akkor gyógyító fehérjéket, úgynevezett növekedési faktorokat bocsátanak ki. Ezeknek a növekedési faktoroknak egy sor feladatuk van. Az egyik legjelentősebb, hogy képesek gyorsítani a szövetek regenerálódását és a sebgyógyulást.
 ☝KEZELÉS MENETE:
  1. Vérvétel
  2. CO2 lézeres kezelés: mely során bemasszírozásra kerül a vérből kinyert szérum. A lézer képezte csatornákon át jelentős anyagbejutás érhető el injektálás nélkül is. A plazma a bőrön megszilárdulva biofilmet képez, amely táplálja és biokötszerként védi a bőrt.
  3. Ezt követően a bőr nyugtatására HŰTÉST alkalmaznak.
☝KEZELÉS UTÁN: az első héten nem javasolt a sportolás, a szauna, szolárium, napozás 2 hónapig. Utcára kilépve, napmentes időben is ajánlott 30-, napos időben pedig 50 faktoros fényvédőt alkalmazni a kezelt területen.
☝Már egy kezelés is jelentős javulást hoz, de az ideális eredmény eléréséhez 3 alkalom javasolt, 4 hetes intervallummal. A hatás tartós: egy-másfél évig észlelhető.
☝ALKALMAS:
  • mélyebb ráncok,
  • szarus szemölcsök,
  • pigmentfoltok, szeplők
  • pattanásból visszamaradt mélyebb acnes hegek kezelésére,
  • arc, nyak, dekoltázs, kéz bőrének fiatalítására,
  • napsütés által károsodott bőr regenerálására.
☝Különösen látványos a kezelés a homlok, az arc, a nyak, a dekoltázs, a kezek, a térd és a könyök területeken, amikor a bőr újjáélesztése, hegek (beleértve akne hegek) és striák eltüntetése a cél.

(SZ)ÉPÜLJÜNK KÍVÜL-BELÜL!🥰

Időpontkérés
close slider