fbpx
Oldal kiválasztása

Fülplasztika

Foglalj időpontot ingyenes műtéti konzultációra

Füled kinézete meghatározza arcod harmonikus összképét

Fülplasztikára más plasztikai beavatkozásokhoz képest korábban, akár 5-10 éves kortól is szükség lehet, elálló, aszimmetrikus fülek miatt. Füleinkkel kapcsolatos esztétikai panaszunk zavarhatja a harmonikus összképet, és nehezebbé teszi, hogy tetszésünknek megfelelő frizurát viseljünk.

A gyermekkorban elvégzett fülplasztika előnye az, hogy a fülkagyló és a porc ebben az életkorban még rugalmasabb, mint felnőtt korban, és így könnyebben alakítható a megfelelő formára.

Korábbi baleset, fejlődési rendellenesség következményeként porcátültetéssel új fülkagylóív kialakítására is sor kerülhet a beavatkozás során.

Ezzel a beavatkozással korrigálhatók a túl nagyra nőtt fülcimpák és a fülben ki nem alakult ívek is.

Mi történik a beavatkozás során?

A fül fejhez állási szöge anatómiailag 15-20 fokos. Elálló fülek korrekciója esetén ennek a szögértéknek az elérése a cél, ezt figyelembe véve történik a fül fejhez történő igazítása. Fülplasztikával a fülkagylóív formáját és a fülcimpák nagyságát, a nagy fület is korrigálni lehet, amennyiben ez indokolt. Elálló fülek korrekciója esetén a plasztikai sebész a fülkagyló hátsó részén, a fülkagyló tapadásánál ejt bemetszést, majd felszabadítja a bőr alatti szöveteket. Szükség esetén eltávolítja az alaki eltérést okozó porcrészeket és a porcos váz egyenetlenségeit kiegyenlíti, a fül mögötti bőrfelesleget eltávolítja. Ezután a fület a koponya felé forgatja a megfelelő szög eléréshez és azt abban a helyzetben rögzíti.

A fülplasztikai beavatkozás helyi érzéstelenítésben, vagy altatásban történik, és időtartama egy-másfél óra.

Bátran keress fel minket!

Nálunk a Dr. Goodwin Központban jó kezekben leszel, legyen szó bármilyen vizsgálatról, kezelésről vagy beavatkozásról.

Szakmailag alaposan felkészült csapatunk teljes körűen gondoskodik arról, hogy magas minőségű szolgáltatásban részesülj, amikor fülplasztikai beavatkozást veszel igénybe nálunk.

A Központunkban dolgozó orvosok és a személyzet tökéletesen tisztában vannak az egyes életkorokra, életszakaszokra jellemző fizikai állapotokkal, esetleges problémákkal, és azokra a modern orvostudomány jelenleg elérhető legjobb megoldásait tudjuk nyújtani.

Az első konzultációt, amely a vágyott beavatkozás előtt nélkülözhetetlen és kulcsfontosságú,  díjmentesen kínáljuk. Már itt megkapsz minden felvilágosítást, részletes információt a tervezett beavatkozásról, ami a döntéshozatalhoz szükséges, ezen kívül bármilyen felmerülő kérdésedre válaszolunk, és időpontot is foglalhatsz a műtétre.

Nálunk alap a kiemelkedően magas minőség – ezt magad is megtapasztalhatod Központunkban, ahol exkluzív, szép környezetben szépülhetsz. A különleges környezeten túl, az általunk alkalmazott technológiák, a plasztikai sebészeti, szépészeti és egészségügyi szolgáltatásaink nyújtása során felhasznált anyagok egytől egyig kiváló minőségűek és megfelelnek a legszigorúbb törvényi előírásoknak is.

Kérj időpontot az első, ingyenes konzultációra még ma!

Dr. Kovács Gyula Barna plasztikai sebész

Dr. Kovács Gyula Barna plasztikai sebész

Dr. Nagy Diána Plasztikai sebész

Dr. Nagy Diána Plasztikai sebész

Dr. Ignácz Zsuzsanna Plasztikai sebész

Dr. Ignácz Zsuzsanna Plasztikai sebész

Dr. Kazay Szilárd, plasztikai sebész

Dr. Kazay Szilárd, plasztikai sebész

Dr. Illéssy Rudolf plasztikai sebész

Dr. Illéssy Rudolf plasztikai sebész

Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpont
Időpontkérés
close slider