fbpx
Oldal kiválasztása

Pluszkilók megjelenése

Sokak életében bekövetkezik egy olyan szakasz, amikor hízásnak indul. Ennek lehetnek genetikai okai is, de javarészt életmódbeli okokra vezethető vissza.

Az első plusz kilók megjelenésekor talán még fel sem tűnik a különbség, de a túlsúly az idő múlásával állandósulhat és elhízáshoz vezethet.

A szervezetre az elhízás fokozott terhelést ró, és számos szövődmény kialakulásához vezethet. Megjelenhetnek emésztő szervrendszeri vagy keringési panaszok, de lelkiállapotunkat, önbizalmunkat is negatívan befolyásolhatják a plusz kilók, a megváltozott külsőnk.

Leggyakrabban különböző diétákkal vesszük fel a harcot a kilókkal. Sajnos a diéták zöme rövid távú változáshoz képes csak hozzásegíteni minket, és híján van a tartós segítségnek.

Mi is az a gyomorballon beültetés?

A gyomorballon beültetés egy relatív új, nem műtéti orvosi eljárás, amely több hónap alatt fejti ki hatását a szervezetben. Hozzásegít a tartós fogyáshoz azáltal, hogy teltségérzetet ad. Általa szervezetünk könnyebben alkalmazkodik a gyomorballon beültetése mellett nélkülözhetetlen diétához, életmód váltáshoz.

A gyomorballon beültetést alapos orvosi kivizsgálás előzi meg, hogy kiszűrhetők legyenek az esetleges olyan egészségügyi állapotok, kockázatok, amelyek a ballon terápiát befolyásolnák. Maga a beültetés endoszkóppal történik, rövid altatásban, a beavatkozás időtartama maximum fél óra. A gyomorballont a gyomorban helyezi el az orvos, és a megfelelő helyre juttatását követően testbarát folyadékkal töltik fel, majd lezárják, így nyeri el végleges méretét és formáját.

Mechanikus módon biztosít teltségérzetet a szervezetben. A gyomorballon több hónapon keresztül segíti viselőjét a fogyásban.
Természetesen szigorú orvosi ellenőrzés, és az előírt diéta és testmozgás betartása mellett. Szakmailag alaposan felkészült csapatunk teljes körűen gondoskodik arról, hogy magas minőségű szolgáltatásban részesülj a gyomorballon beültetése során, és viselési ideje alatt rendszeres kontrollt biztosítunk.

Ezáltal a Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpontban jó kezekben leszel, ha a gyomorballon beültetése mellett döntesz.

Bátran keress fel minket!

Minden korcsoportnak van megfelelő ajánlatunk – a Központunkban dolgozó orvosok és a személyzet tökéletesen tisztában vannak az egyes életkorokra, életszakaszokra jellemző fizikai állapotokkal, esetleges problémákkal, és azokra a modern orvostudomány jelenleg elérhető legjobb megoldásait tudjuk nyújtani.

Nálunk alap a kiemelkedően magas minőség – ezt magad is megtapasztalhatod Központunkban, ahol exkluzív, szép környezetben gyógyulhatsz. A különleges környezeten túl, az általunk alkalmazott technológiák, a plasztikai sebészeti, szépészeti és egészségügyi szolgáltatásaink nyújtása során felhasznált anyagok egytől egyig kiváló minőségűek és megfelelnek a legszigorúbb törvényi előírásoknak is.

Kérj időpontot a gasztroenterológus szakorvosi konzultációjára még ma.

Dr. Filiczky István, Belgyógyász, gasztroenterológus

Dr. Filiczky István, Belgyógyász, gasztroenterológus

Időpontkérés
close slider