fbpx
Oldal kiválasztása

Az arc bőre tükrözi leginkább az életkor előre haladtát

Arcunk sokszor a kelleténél jobban tükrözi genetikai adottságainkat, és életmódunknak, illetve a környezetünknek az arcbőrre gyakorolt hatásait, erre jelent jó megoldást a hialuronsavas arcfeltöltés.

A bőr öregedése természetes, elkerülhetetlen folyamat, amely biztonságos szépészeti célú esztétikai eljárásokkal lassítható, illetve késleltethető. Az esztétikai kezelések nagy előnye az, hogy nem jelentenek végleges változtatást, és műtéti beavatkozás nélkül érik el céljukat: a fiatalos arcbőr látványát és élményét.

A hialuronsavas feltöltés az esztétikai kezelések közül az, amelyik természetes hatást keltve, de hatékonyan fiatalítja meg a teljes arcot. Fiatalabb és érettebb nők, valamint férfiak is igénybe vehetik ezt a kezelést.

A sikeres hialuronsavas arcfeltöltés titka Dr. Molnár Miklós szerint

Dr. Molnár Miklós, a Dr. Goodwin Központ vezető plasztikai sebész főorvosa szerint a sikeres hialuronsavas arcfeltöltés három alappillére a hatékony konzultáció, a megfelelő szakember és a minőségi termék.

Az arcfeltöltés esztétikai kezelés első lépése tehát az esztétikai konzultáció, ahol a páciens elképzelése találkozik a feltöltést végző specialista szakmai tapasztalatával.

A 25 éve plasztikai sebészként tevékenykedő Dr. Molnár Miklós minden kezelés előtt legalább 30 percet szán arra, hogy egy közös tükör előtti beszélgetésen mindkét fél számára kirajzolódjon, pontosan mi az ügyfél igénye, és ez milyen technikai lehetőségeket jelent a kezelésben. A kommunikáció már az első pillanattól kulcsfontosságú – hangsúlyozza a szakorvos. A páciens részéről elengedhetetlen, hogy igénye legyen a változásra, megérjen a feltöltésre, és tudja, mit akar. Fontos, hogy meg is tudja fogalmazni, min szeretne változtatni, mi az, ami zavarja, hiszen az orvos ezekből az információkból kiindulva tud a későbbiekben építkezni.

Az alapos tervezésen kívül lényeges kérdés, hogy ki hajtja végre a feltöltést. Olyan orvost válasszunk, aki igazolhatóan minőségi képzésben részesült, és a szakvizsga megszerzése után is rendszeresen jár továbbképzésekre, kongresszusokra, ezért tisztában van az aktuális trendekkel, tudományos kutatásokkal. Érdemes először ismerőseink körében rákérdezni, és családtagjaink, barátaink ajánlása alapján meghozni a döntést. A láthatóan sikeres kezelésen átesett vendégek véleménye mérvadóbb lehet, mint a témában íródott internetes blogok.

Az Európai Unióban jelenleg több mint 17-féle hialuronsav van kereskedelmi forgalomban. Akadnak közöttük alacsonyabb, közepes és nagyon jó minőségűek is. Nem mindegy tehát, hogy a kezelés során melyiket injektálja a szakember. Szép, tartós és biztonságos eredményt közismert nemzetközi vállalatok termékeivel érhetünk el, amelyek mögött felszerelt laborok és jól dokumentált kutatások állnak. Dr. Molnár Miklós évi mintegy 3000 hialuronsavas arcfeltöltés kezelést végez, 2002 óta elkötelezett az Allergan termékei mellett. A világvezető márka az elmúlt 25 év legszélesebb portfóliójával rendelkezik: természetes és hosszan tartó hatású formuláin túl ergonomikus kialakítású fecskendőivel is élen jár, melyek segítik a precíziós injektálást. A cég magas minőségbiztosítást garantál a gyártástól a kiszállításon át a felhasználásig. Továbbá rendszeres továbbképzésekkel, információs anyagokkal magas színvonalú orvosedukációt biztosít. Az Allergan folyamatos és látványos fejlődése miatt biztonságos választás – mondja Dr. Molnár.

Forrás: glamour.hu

Időpontkérés
close slider