fbpx
Oldal kiválasztása

Üdvözlünk a Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpont oldalán!

A Dr. Goodwin Központ a legjobb hely, ha a megjelenésedben a magabiztosságot, felszabadultságot szeretnéd kiemelni.

Intézményünk kivételesen ötvözi mindazon plasztikai és egészségügyi szolgáltatásokat egy igazán különleges enteriőrben, melyekkel a legmagasabb ügyféligényeket is ki tudjuk elégíteni.

Meggyőződésünk, hogy a valódi szépség alapja az egészség. Ezért központunkban a klasszikus plasztikai beavatkozásokon és szépészeti kezeléseken túl magán egészségügyi szolgáltatásokat is nyújtunk. Mindezt egy helyen, elegáns, különleges környezetben.

Központunk Budapest diplomata negyedében, 400 négyzetméteren áll pácienseink rendelkezésére, a következő szakorvosi és szépészeti szolgáltatásokkal:

 

Szakorvosgárdánk több évtizedes tapasztalattal rendelkező, elismert szakemberekből áll. Ők gondoskodnak arról, hogy a választott szolgáltatás eredményeként valóban elégedett legyél a külsőddel, és jó egészségnek örvendj.

Ápoló és segítő személyzetünk tagjai gondoskodó, pozitív személyiségükkel segítik a pácienseink gyógyulását és szépülését.

Merj változtatni a külsődön, kérd felkészült szakértői csapatunk segítségét!

Küldetésünk

Amennyiben igazán felszabadultan, önbizalomtól sugárzóan szeretnéd az életedet élni, mi megadjuk neked azt a támogatást, mellyel tested minden porcikája még egy kicsit szebb lehet.

A Dr. Goodwin Központ orvosai több évtizedes tapasztalattal rendelkező kiváló szakemberek, akiknek a munkáját elhivatott, segítőkész szakmai csapat támogatja.

Központunk a XXI. századi elvárásoknak megfelelő, modern műtővel és eszközparkkal rendelkezik. A nálunk végzett beavatkozások során a legmodernebb, biztonságos eljárásokkal, és elsőrangú minőségű implantátumokkal dolgozunk.

Dr. Goodwin Központ – itt szeretettel várunk!

Nálunk a Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpontban jó kezekben leszel, legyen szó bármilyen vizsgálatról, kezelésről vagy beavatkozásról.

Szakmailag alaposan felkészült csapatunk teljes körűen gondoskodik arról, hogy magas minőségű szolgáltatásban részesülj, akár egészségügyi szolgáltatást, akár plasztikai beavatkozást vagy szépészeti kezelést veszel igénybe nálunk.

A Dr. Goodwin Központ orvosai és a személyzet tökéletesen tisztában vannak az egyes életkorokra, életszakaszokra jellemző fizikai állapotokkal, esetleges problémákkal, és azokra a modern orvostudomány jelenleg elérhető legjobb megoldásait tudjuk nyújtani.

Az első konzultációt, amely a vágyott beavatkozás előtt nélkülözhetetlen és kulcsfontosságú,  díjmentesen kínáljuk. Már itt megkapsz minden felvilágosítást, részletes információt a tervezett beavatkozásról, ami a döntéshozatalhoz szükséges, ezen kívül bármilyen felmerülő kérdésedre válaszolunk, és időpontot is foglalhatsz a műtétre.

Nálunk alap a kiemelkedően magas minőség – ezt magad is megtapasztalhatod Központunkban, ahol exkluzív, szép környezetben szépülhetsz. A különleges környezeten túl, az általunk alkalmazott technológiák, a plasztikai sebészeti, szépészeti és egészségügyi szolgáltatásaink nyújtása során felhasznált anyagok egytől egyig kiváló minőségűek és megfelelnek a legszigorúbb törvényi előírásoknak is.

Fordulj bizalommal hozzánk, közösen megtaláljuk a legoptimálisabb megoldást céljaid eléréséhez.

Szeretettel várunk Központunkban!

Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpont
Időpontkérés
close slider