fbpx
Oldal kiválasztása

Ha otthonról dolgozunk, lassan telik a karanténidő, de boltba, vagy bármilyen szükséges helyre azért kiszökdösünk. Kétféle ember van. Aki a vásárlás előtt 10 ujjal meggereblyézi a haját, beleugrik a macinaciba és örül a maszknak, hogy kitakarja a lényeget. És van, aki a leviszi a szemetet, és izgalommal öltözködik, sminkel (hangsúlyosan a szemre), illatosít, mert hátha valaki belebotlik a lépcsőházban. Lepukkantál a karantén alatt? 3 + 1 ok, miért ne hagyd el magad!

1. Macinaci vs. RUHA

Slamposnak lenni nem jó! Nemcsak azért, mert belenézünk a tükörbe és lejön a foncsor, de az általános közérzetünket is megalapozza. Ha heteket töltünk egy melegítő és 3 póló rotációjában (vagy kettő…), nemcsak a napok folynak össze, de egy idő után azt sem tudjuk eldönteni, fiúk vagyunk, vagy lányok. Nehéz koncentrálni a feladatainkra, ha lelakva érezzük magunkat és elborít a depresszió. Amikor mindössze egy métert teszünk meg az ágytól az asztalig és összefolyik az énidő a munkával, végül csak egy vuki bolyong tétlenül a lakásban, aki semmivel sem halad és még morcos is. Nyúlj mélyebbre a szekrényben és öltözz fel már reggel (nem délben) normálisan! Fésülködj meg és sminkeld ki magad! Ja és persze fürödj le – az alapoktól indulunk. Hidd el, sokkal optimistább és egyben produktívabb is leszel!

2. Ki ez a nő a nappaliban?! Egy férfi?!

A közös karantén egyet jelent azzal is, hogy végre sok időt tölthetsz együtt a pároddal. Ez az időszak pedig vagy összehoz, vagy szétszed benneteket. Most mindenki átélheti, milyen a durva gyeses időszak, amikor program, ha jön a vízóra leolvasó! Persze most egyenlő feltételekkel indul mindenki, nincs a párunknak szexi HR-es, akivel nehéz felvenni a lebüfizett pólóban este a versenyt, de ez azt is jelenti, hogy mi vagyunk számára az esztétikai élmény… Biztosan nem szeretné senki, ha azt gondolná a másik: Úr Isten, ki ez a nő a nappaliban?! Egy férfi?!

Ha szerencsétek van, meg tudjátok oldani, hogy legalább külön helységben dolgozzatok, ha nincs… nos ideje elővenni a kreatív énünket! És a neszeszert! Tartsd meg a szépségápolási rutinodat – és így a párodat is! Maradj nő, aki kívánatos!

3. Szépülj, kísérletezz!

Végre van időnk kísérletezni! Nyugodtan kipróbálhatsz olyan sminket, amit eddig soha, és az arcápolásban is lehetsz kicsit bátrabb! Most tényleg van idő arra, hogy kisimulj! Kényeztesd magad! Vegyél illatos fürdőt, használj tápláló arcpakolást! Ismerj meg új dolgokat, amelyeket megszerethetsz, az internet végtelen lehetőségek tárháza! Ne hagyd, hogy ne ismerjen meg a kolléganőd a karantén után! Hosszú hetek fodrász, kozmetikus és körmös nélkül túlélhető, de ne hagyd el magad!

+1 Profi segítséggel újulj meg!

Egyszer vége lesz a bezártságnak és újra emberek közé kell menni! Itt a lehetőség, hogy speciális kezelést is igénybe vegyél olyan helyen, ahol tudják, mitől szépülsz meg újra, mi kell a bőrödnek, testednek és a lelkednek is! Elegendő mozgás és napfény nélkül bizony speciális támogatásra van szükségünk, hogy újra sugárzóan szépek és egészségtől kicsattanóak legyünk! Egy vitaminos infúzióterápiával nemcsak az immunrendszert erősítjük, egy arckezelés pedig olyan látványos változást hozhat, hogy a karantén után szebb leszel, mint előtte! Legyél tudatos nő, merd kérni a legjobb segítséget és szolgáltatást! Élj a megújulás lehetőségével és te leszel a legszebb a karantén után!

Időpontkérés
close slider