fbpx
Oldal kiválasztása

Plasztikai sebészeti és esztétikai konzultáció

Szeméyes konzultáció a Dr. Goodwin Központban

Konzultáció a Dr. Goodwin Központban

Érdeklődő pácienseink részére Központunk ingyenes személyes , online és videó konzultációs lehetőséget biztosít.

A személyes konzultáció

Foglalj időpontot, és szépségtanácsadóink, valamint orvosaink személyesen fogadnak.

Segítenek kideríteni, hogy mely területeken, és milyen sorrendben érdemes a kiválasztott területet kezelni. Vannak olyan gyors beavatkozások, amiket már akár a konzultáció idejében is kérhetsz (b.tox, töltések, ajakformázás), de műtétekhez elő kell készülni laborvizsgálatokkal is. Természetesen ezekre is van nálunk megoldás.

Az online konzultáció

Az online plasztikai sebészeti konzultáció során, az előzetesen e-mailben elküldött formanyomtatvány és fotók alapján tudunk javaslatot adni. A javaslat tartalmazza a terápiás tervet és árajánlatot, és 24 órán belül megküldjük neked.

A videó konzultációra Skype/Facetime/Whatsup hívás keretében nyújtunk lehetőséget előzetesen egyeztetett időpontban, online, élő konzultáció formájában plasztikai sebész szakorvossal.

Jelentkezz be online űrlapunkon, az info@drgoodwin.hu e-mail címen vagy ügyfélszolgálatunkon, a +36 1 600 5040 telefonszámon, és válaszként egy formanyomtatványt küldünk e-mailben.

A kitöltött nyomtatvány, illetve az adott testterületről készült fotók visszaküldése után, 24 órán belül elküldjük javaslatunkat. A javaslat tartalmazza az árajánlatot is az ambuláns beavatkozásra, illetve műtétekre. Ezután a továbbiakról információt e-mailben, illetve telefonon adunk.

A fotók elkészítésekor az adott területről (arc, felső törzs – mell, alsó törzs – has, felső végtag, alsó végtag), több szögből (szemből, bal és jobb oldalról) készült, jó minőségű digitális fotók segítenek legjobban. Az információkat bizalmas formában és adatvédelmi szabályzatunknak megfelelően csak a kezelőorvosunk fogja megnézni és értékelni.

Amennyiben írásos ajánlatunkat elfogadod, az ambuláns beavatkozásokra időpontot adunk.

Altatásban végzett műtétek esetén viszont a beavatkozás előtti vérvizsgálat és az operáló orvossal történő személyes konzultáció céljából, egy alkalommal személyesen meg kell jelenned Intézményünkben.

A videó konzultáció menete

Jelentkezz be online űrlapunkon, az info@drgoodwin.hu e-mail címen vagy ügyfélszolgálatunkon, a +36 1 600 5040 telefonszámon, és válaszként egy formanyomtatványt küldünk e-mailben.

A kitöltött nyomtatvány visszaküldése után, e-mailben vagy telefonon előzetesen egyeztetett időpontban, videó hívás formájában (Facetime, Skype vagy Whatsapp), plasztikai sebészünkkel élő konzultációs lehetőséget biztosítunk. A konzultáció 15 perc időtartamú.

Az online plasztikai sebészeti konzultáció végén a plasztikai sebész, személyre szabott szakorvosi javaslatot és árajánlatot is ad a kért ambuláns beavatkozásra vagy műtétre. Ezt írásos formában is eljuttatjuk Neked a megadott e-mail címre. A videó konzultációra a számodra megfelelő, választott időpontban kerül sor, munkanapokon 11 és 17 óra között.

Bármelyiket is választod, a személyes, online és a videó konzultáció ingyenes, gyors, egyszerű és privát. Várjuk jelentkezésedet!

Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpont
Időpontkérés
close slider