fbpx
Oldal kiválasztása

Lapmaszk kezelés

lapmaszk arckezelés

Arcod megérdemli a kényeztetést

Az Image Biomolekuláris lapmaszk arckezelés igazi feltöltő kezelés, legyen szó bármilyen különleges alkalomról: ragyogóvá varázsolja arcodat. Ez a speciális, hidratáló és öregedésgátló maszk növeli a bőrszövet nedvesség tartalmát, halványítja az elszíneződéseket, csökkenti a kisebb ráncokat, fiatalít és regenerál. Minden bőrtípusra ajánlott: fáradt és száraz bőrre, finom ráncokra, idősödő, pigmentfoltos, egyenetlen bőrtónusra egyaránt kiválóan alkalmazható. A lapmaszk használatával elérhető a hatóanyagok felszívódásának fokozása, ugyanis a lélegző, 3D maszk benntartja a nedvességet, ezzel segíti a hatóanyagok mélyebbre jutását. A lapmaszk arckezelés egész évben biztonságosan igénybe vehető.

Természetes hatóanyagok, egyedülálló hatékonyság

Az exkluzív, öregedésgátló hidrogél lapmaszk alapja a vörös alga és a szentjánoskenyérfa, ezen kívül vulkáni víz, gyömbér gyökér kivonat, peptidek és antioxidánsok elegyével tölti fel a bőrt és biztosítja a fiatalos megjelenést, ragyogást. Sem állagában, sem érzetben nem hasonlít más lapmaszkokhoz, nem okoz kellemetlen, húzódó érzést a száradása, az arcbőr feltöltődik, kisimul, felfrissül. A lapmaszkos arckezelés hatására maximálisan hidratálttá válik a bőr; a maszk segít a bőröregedés megállításában, a fénykárosodott bőr, valamint az apró mimikai ráncok kisimításában.

Add át magad a lapmaszk arckezelés kényeztető hatásának

A kezelést megelőzően állapotfelmérést végzünk bőrödön, mely során megvizsgáljuk arcbőrödet és felmérjük annak állapotát. Ezt követően a bőrtípusodra és annak állapotára szabott kezelési javaslatot kapsz a különböző lehetőségekről, majd együtt kiválasztjátok azt, ami a leghatékonyabb számodra. Az Image lapmaszkos arckezelés bármilyen kezelés kiegészítője lehet az erősebb hidratálás, ragyogás, öregedésgátlás céljáért.

Az Image Biomolekuláris lapmaszk professzionális arckezelést szakképzett egészségügyi személyzetünk tagja végzi. Első lépésben eltávolítja a sminket és az estleges szennyeződéseket, majd bőrradírozással alaposan megtisztítja a kezelendő területet. Ez már önmagában is halványítja a pigmentfoltokat és eltávolítja az elhalt hámsejteket. Az így előkészített arcbőrre viszi fel a különleges Image Biomolekuláris zselés lapmaszkot, amely erősen hatékony hidratáló és bőröregedés gátló anyagokat tartalmaz. A maszkot 20-25 percig kell fennhagyni, hogy a hatóanyagok felszívódjanak. Ezt követően szakemberünk arcápoló szérumot visz fel a bőrre, ami vitaminokkal tölti fel a bőrt, ami a bőr öregedésére, ráncokra tökéletes. A kezelés végén egy 30 faktoros színezett fényvédőt használunk, ami egyben nappali hidratáló arckrém is. A kezelés 40 percet vesz igénybe.

Az Image lapmaszk arckezelés már egyszeri alkalommal is látványos eredménnyel jár, azonban kúraszerűen alkalmazva tartós, kiemelkedő változást tudunk vele elérni. A Biomolekuláris lapmaszk kezelés után nyugodtan folytathatod a napi teendőidet, és természetesen nem kell attól tartanod, hogy arcbőrödön bármilyen zavaró elváltozás lenne észlelhető.

Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpont
Időpontkérés
close slider