fbpx
Oldal kiválasztása

Mellfelvarrás

Ha nem pont olyan, mint amilyet szeretnél, nem vagy egyedül.

...mert van megoldás a tökéletlen mellekre

Ha kebled megereszkedett

Az anyává válás, a szoptatás vagy akár csak a múló évek is okozhatnak megereszkedett kebleket, legyen szó akár kis méretű, akár teltebb keblekről. A genetikai adottságaink mellett a nagy súlyváltozás, illetve a kötőszövetek gyengülése is okozhatja a mellek megereszkedését – ezen helyzet orvoslásában segít a mellfelvarrás.

Központunkban a mellplasztikai beavatkozások körében végzünk mellfelvarrást is, mely a fenti állapot esetén tud akár végleges megoldást is nyújtani.

Mi történik a mellfelvarrás során?

A mellfelvarrás olyan korrekciós mellplasztikai beavatkozás, melynek során a meglévő mirigyállományból történik az új mellforma kialakítása, majd a megereszkedettség megszüntetése. A mellfelvarrásra altatásban kerül sor, és kb. két-két és fél órát vesz igénybe. A beavatkozás során a plasztikai sebész eltávolítja a felesleges bőrt és a mellbimbókat a megfelelő anatómiai pozícióban rögzíti. Ha a mell mirigyállomány térfogata elegendő, a mellfelvarrás implantátum behelyezése nélkül történik; azonban az esetek 50%-ában a mellfelvarrást implantátum beültetésével kell kiegészíteni az optimális végeredmény érdekében.

A mellfelvarrás során több technika alkalmazására van lehetősége a műtétet végző orvosnak. A vertikális vagy más néven rövid technika körkörös és egy rövid függőleges bemetszésből áll. Jelentősebb lógás esetén az úgynevezett fordított T metszést alkalmazzuk, ahol a körkörös és rövid metszés mellett egy a mell alatti redőben történő haránt bemetszést is ejt a plasztikai sebész. Az utóbbi technika egy kosárral kisebb méretet eredményez. A plasztikai sebész a mell adottságait, mellszerkezetét figyelembe véve tudja eldönteni, hogy melyik mellfelvarrási módszer eredményez szép, természetes formát.

Bátran keress fel minket!

Szakmailag alaposan felkészült csapatunk teljes körűen gondoskodik arról, hogy magas minőségű szolgáltatásban részesülj, ha mellfelvarrás plasztikai beavatkozást veszel igénybe nálunk.

Az első konzultációt, amely a vágyott beavatkozás előtt nélkülözhetetlen és kulcsfontosságú,  díjmentesen kínáljuk. Már itt megkapsz minden felvilágosítást, részletes információt a tervezett beavatkozásról, ami a döntéshozatalhoz szükséges, ezen kívül bármilyen felmerülő kérdésedre válaszolunk, és időpontot is foglalhatsz a műtétre.

Nálunk alap a kiemelkedően magas minőség – ezt magad is megtapasztalhatod Központunkban, ahol exkluzív, szép környezetben szépülhetsz. A különleges környezeten túl, az általunk alkalmazott technológiák, a plasztikai sebészeti, szépészeti és egészségügyi szolgáltatásaink nyújtása során felhasznált anyagok egytől egyig kiváló minőségűek és megfelelnek a legszigorúbb törvényi előírásoknak is.

Kérj időpontot az első, ingyenes konzultációra még ma!

Dr. Kovács Gyula Barna plasztikai sebész

Dr. Kovács Gyula Barna plasztikai sebész

Dr. Ignácz Zsuzsanna Plasztikai sebész

Dr. Ignácz Zsuzsanna Plasztikai sebész

Dr. Illéssy Rudolf plasztikai sebész

Dr. Illéssy Rudolf plasztikai sebész

Dr. Kazay Szilárd, plasztikai sebész

Dr. Kazay Szilárd, plasztikai sebész

Időpontkérés
close slider