fbpx
Oldal kiválasztása

Mellimplantátum csere

mellfelvarrás az egyik legnépszerűbb plasztikai beavatkozás. A műtét során eltávolítják a megereszkedett mellek felesleges mirigyállományát és új, előnyösebb helyzetben rögzítik. A korrekció nemcsak az önbizalmat erősíti, a hétköznapi életben is könnyebbséget okoz, például az öltözködésben. Hogyan vegyük fel a harcot az idő múlásával és a gravitációval? Összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a mellfelvarrásról.

Az implantátumok története

A mellplasztikai beavatkozások közül a leggyakoribb a mellimplantátum behelyezése segítségével végzett mellnagyobbítás. Ehhez kapcsolódóan a mellimplantátum csere beavatkozás gyakorisága is megnőtt.

A mai, korszerű implantátumokhoz hasonló funkciójú implantátumokat az 1960-as évektől kezdve ültetnek be az orvosok. Kezdetben sós vizes oldattal töltött, majd szilikonos implantátumokat alkalmaztak a mellnagyobbítás során, de kísérleteztek többféle töltőanyaggal is.

A szilikon alapú implantátumokat mai napig használják, azonban természetesen jelentős termékfejlesztésen mentek keresztül az évek során.

Az implantátum csere szükségessége

Annak ellenére, hogy a manapság használatos implantátum fajták már igazán modernek, ezeket is cserélni kell meghatározott időközönként.

Minden implantátum gyártója ellátja felhasználóit a mellimplantátum csere ajánlott időpontjával és feltételeivel. A legnagyobb gyártók közül vannak, akik élettartam garanciát vállalnak implantátumaikra, azaz az implantátum viselőjét a csere alkalmával díjmentesen látják el új implantátummal.

A tervezett cserénél hamarabb szükséges az implantátumot cserélni, amennyiben sérülést észlelünk és ezt szakorvosi vizsgálat és képalkotó diagnosztikai vizsgálat is igazolja.

Végül pedig, létezik a cserének egyéb oka is: testünk az idő előre haladtával változik, és változik ezáltal a mellünk természetes formája, illetve a bőrünk állaga, tartóképessége is. Ebben az esetben is szóba jöhet az implantátum csere vagy a felvarrással kombinált implantátum csere. Hasonló a helyzet jelentős testsúly változást követően is, újra kell vizsgálni, hogy mellünk mennyire alkalmazkodik az új alakunkhoz.

 

Mellimplantátum csere műtét

Orvosilag nézve, a műtét valamelyest összetettebb az implantátum behelyezésénél, hiszen a régi implantátumot előbb el kell távolítani, és csak ezt követően lehet az új implantátumot behelyezni.

Általánosságban véve elmondható, hogy a mellimplantátum viselője gyorsabban épül fel a csereműtétből, mint az eredeti implantátum behelyezésénél.

Központunkban tapasztalt plasztikai szakorvosaink végzik a mellimplantátum csere műtéteket, egyénre szabott konzultációt követően.

A mellimplantátum csere során újonnan beültetésre kerülő implantátumok a mai kor igényeinek és a legszigorúbb jogszabályi és egészségügyi elvárásoknak is maximálisan megfelelnek. Ezáltal újabb hosszú évekre tudjuk biztosítani viselőiknek a szép dekoltázs nyújtotta önbizalmat és szépséget.

Kérj időpontot mellimplantátum csere műtét konzultációra plasztikai sebész szakorvosaink egyikénél!

Dr. Kovács Gyula Barna plasztikai sebész

Dr. Kovács Gyula Barna plasztikai sebész

Dr. Nagy Diána Plasztikai sebész

Dr. Nagy Diána Plasztikai sebész

Dr. Ignácz Zsuzsanna Plasztikai sebész

Dr. Ignácz Zsuzsanna Plasztikai sebész

Dr. Kazay Szilárd, plasztikai sebész

Dr. Kazay Szilárd, plasztikai sebész

Dr. Illéssy Rudolf plasztikai sebész

Dr. Illéssy Rudolf plasztikai sebész

Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpont
Időpontkérés
close slider