fbpx
Oldal kiválasztása

Mellnagyobbítás felvarrással

mellfelvarrás az egyik legnépszerűbb plasztikai beavatkozás. A műtét során eltávolítják a megereszkedett mellek felesleges mirigyállományát és új, előnyösebb helyzetben rögzítik. A korrekció nemcsak az önbizalmat erősíti, a hétköznapi életben is könnyebbséget okoz, például az öltözködésben. Hogyan vegyük fel a harcot az idő múlásával és a gravitációval? Összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a mellfelvarrásról.

Amikor a mellfelvarrás nem elég

Az anyává válás, a szoptatás vagy akár csak a múló évek is okozhatnak megereszkedett kebleket, legyen szó akár kis méretű, akár teltebb keblekről. A genetikai adottságaink mellett a nagy súlyváltozás, illetve a kötőszövetek gyengülése is okozhatja a mellek megereszkedését.

A mellnagyobbítás felvarrással olyan korrekciós mellplasztikai beavatkozás, melynek során a meglévő mirigyállományból implantátum segítségével történik az új mellforma kialakítása, majd a megereszkedettség megszüntetése. A beavatkozás során a plasztikai sebész eltávolítja a felesleges bőrt és a mellbimbókat a megfelelő anatómiai pozícióban rögzíti. A mellfelvarrás során több technika alkalmazására van lehetősége a műtétet végző orvosnak.

Azokban az esetekben, ha a mell mirigyállomány térfogata nem elegendő – ami az esetek 50%-ában reális lehetőség – a mellfelvarrást implantátum beültetésével kell kiegészíteni az optimális végeredmény érdekében.

2:1 mellplasztika

A mellnagyobbítás és a mellfelvarrás egyazon műtéti beavatkozás során kivitelezhető műtét. Ez a beavatkozás alkalmas a mellek méretének növelésére, veleszületett aszimmetria megszüntetésére, de akár a szülés vagy a szoptatás után bekövetkezett megereszkedés korrigálására is, implantátum beültetésével.

Ha ilyen beavatkozást tervezel, az első konzultáción a plasztikai sebész szakorvosunk megvizsgál, és ez alapján szakszerű javaslatot tesz, milyen mellplasztika javasolható. Ezt követően megmutatja a különféle implantátumokat és együtt kiválasztjátok a legmegfelelőbbet. A plasztikai sebész az egyéni adottságaidat, melled felépítését, valamint a Te elképzeléseidet egyaránt figyelembe veszi az implantátum méretének és típusának kiválasztásakor. Végül meghatározzátok a műtéti beavatkozás időpontját és az azt megelőző, szükséges vizsgálatokat is átbeszélitek.

A mellnagyobbítás felvarrással műtét során a hiányzó melltérfogatot implantátummal pótoljuk; csak a legkorszerűbb implantátumokat alkalmazzuk, melyekre a gyártó élethosszig tartó garanciát vállal. A nálunk használt mellprotézisek napjaink legtartósabb implantátumai, amerikai és német gyártmányúak, formájúakat tekintve lehetnek kerek vagy csepp alakúak, felszínük texturált bevonatú. FDA engedéllyel rendelkeznek és jelenleg a legmagasabb biztonságot és a legjobb minőséget biztosítják.

Az implantátum behelyezésének módját a beavatkozást végző plasztikai sebész határozza meg. A helyes technikát az orvos az adottságaidat, a melleid szerkezetét figyelembe véve fogja kiválasztani. A mellimplantátum a meglévő mirigyállomány vagy a mellizom alá is kerülhet.

A mellnagyobbítás felvarrással általában 2-2,5 órát vesz igénybe és mélyaltatásban történik.

Bátran keress fel minket!

Nálunk a Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpontban jó kezekben leszel, legyen szó bármilyen vizsgálatról, kezelésről vagy beavatkozásról.

Az első konzultációt, amely a mellnagyobbítás felvarrással beavatkozás előtt nélkülözhetetlen és kulcsfontosságú,  díjmentesen kínáljuk. Már itt megkapsz minden felvilágosítást, részletes információt, ami a döntéshozatalhoz szükséges, ezen kívül bármilyen felmerülő kérdésedre válaszolunk, és időpontot is foglalhatsz a műtétre.

Nálunk alap a kiemelkedően magas minőség – ezt magad is megtapasztalhatod Központunkban, ahol exkluzív, szép környezetben szépülhetsz. A különleges környezeten túl, az általunk alkalmazott technológiák, a plasztikai beavatkozás során felhasznált anyagok egytől egyig kiváló minőségűek és megfelelnek a legszigorúbb törvényi előírásoknak is.

Kérj időpontot az első, ingyenes konzultációra még ma!

Dr. Kovács Gyula Barna plasztikai sebész

Dr. Kovács Gyula Barna plasztikai sebész

Dr. Nagy Diána Plasztikai sebész

Dr. Nagy Diána Plasztikai sebész

Dr. Ignácz Zsuzsanna Plasztikai sebész

Dr. Ignácz Zsuzsanna Plasztikai sebész

Dr. Kazay Szilárd, plasztikai sebész

Dr. Kazay Szilárd, plasztikai sebész

Dr. Illéssy Rudolf plasztikai sebész

Dr. Illéssy Rudolf plasztikai sebész

Időpontkérés
close slider