fbpx
Oldal kiválasztása

Mellnagyobbítás: Veronika története

Veronika története

Veronika 28 éves, egy webáruház ügyfélszolgálati munkatársa; telefonon és e-mailen keresztül igyekszik segíteni ügyfeleiknek minden felmerülő problémánál.

Elmondása alapján 19 évesen döntötte el, hogy meg fogja műttetni a melleit, nem csupán azért, mert nagyobbakat szeretett volna, hanem azért is, mert természetes méretüket tekintve nem voltak ugyanakkorák egymáshoz képest.

Mikor pubertás korban minden lánynak körülötte növekedésnek indult a melle, Veronika alig vett észre változást magán. Később, a középiskolai évek alatt az ő teste is megváltozott, de mikor 19 évesen munkába állt, úgy érezte, az ő méretei már nem változnak majd.

Ahogy teltek az évek Veronika a műtétre gyűjtött, mert semmilyen mellnövekedés nem érkezett már el nála.

„Alig vártam a mellnagyobbítás műtétjét. Olyan régóta álmodoztam arról, hogy a két oldalon egymáshoz képest ugyanakkorák, és összességében nagyobbak lesznek a melleim, hogy az utolsó hetek kétszer olyan hosszúnak tűntek.”

Veronika az eredménnyel nagyon elégedett volt, egy álom vált valóra számára. Azt mondta, végre az a nő lehet, aki tinédzser kora óta lenni akart.

A tökéletes mell

A tökéletes orvos

A tökéletes helyszín

Dr. Goodwin szépség és egészség

A tökéletes választás!

Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpont
Időpontkérés
close slider