fbpx
Oldal kiválasztása
“Ha szép lennék, minden könnyebb lenne…” Valljuk be, mindannyian gondoltunk már rá, hogy a szépség minden problémánkat megoldaná, bármilyen is a külsőnk! De mit szeretnénk igazán, hogy mások lássanak szépnek, vagy mi önmagunkat? És egyáltalán! Miért szeretnénk szépek lenni?!

“Szép a csúf és csúf a szép..”

A szépség alapvetően szubjektív ízlésítélet. Társadalmi és kulturális, valamint egyéni ideálok befolyásolják a meghatározását, valamint az aktuális kor szelleme. Mást jelent szépnek lenni Afrikában és más Manhattanben és mást jelentett az ókori Egyiptomban, valamint a középkorban. Ugyanakkor mást jelent Madonnának, Rihannának és mást a Jókai utca 3-ban, valamint mást jelent a nővéremnek Panninak és nekem is. A közös bennünk mégis az, hogy mindig és mindenkor szépek akartunk lenni, jelentsen ez bármit is. Szabályos és arányos arcot, kerek és formás melleket, sima bőrt és telt ajkakat szeretnénk. Azért, hogy tetszünk másoknak – és magunkak, mert hisszük, hogy úgy egyszerűbb és könnyebb minden!

Az önbizalom és önelfogadás szexi

Két hírünk van ezzel kapcsolatban! Az egyik az, hogy szépnek lenni valóban szerencse és sok minden tényleg könnyebb az életben általa. A másik azonban az, és ez az igazán jó hír is egyben, hogy az igazán boldog és sikeres élethez elég, ha megfelelő önbizalommal rendelkezünk. Más szóval szépnek-teljesnek érezzük magunkat kívül és belül egyaránt. Ez klassz, mondod a monitor előtt, de mi van, ha elálló a fülem, hatalmas az orrom, lapos a mellem, vagy tele vagyok mindenféle gátlással? Figyelj, megsúgom! Ma már van lehetőséged változtatni magadon, nem kell egy egész életet eltöltened azzal, hogy megpróbálj elfogadni magadon valamit, amit egyébként nem szeretsz.

Szép bőr arzénnal és piócával

A szépségipar az emberiség kezdete óta létezik. Mióta világ a világ, szépítjük magunkat, minden időben a saját lehetőségeinkhez képest, szinte semmitől sem elrettenve A római nők kétezer éve arzénos púdert használtak, a középkorban pedig piócát tettek az arcukra pirosításra. A szemöldökükre az 1700-as években egérszőrt tettek, évszázadok óta égetett mésszel (is) szőrtelenítettek és a bika ondóváladékával balzsamozták a hajukat. Mindehhez képest mit jelent ma biztonságos körülmények között szakemberek, orvosok segítségével szépség- és egészségközpontokban szépülni? Ugye?!

Test a lélek temploma

Változtatni magunkon nem szégyen, hanem lehetőség! Az önmagunk elfogadását hangsúlyozó new age irányzatok egy dolgot figyelmen kívül hagynak, a belső világunk tökéletesítését bizony a külső adottságaink megváltoztatásával is segítjük! Ezzel pedig nemcsak az énképünket befolyásoljuk, de az egész életünkre pozitív hatással vagyunk. Az önelfogadás segít megtalálni a helyünk a világban és kulcsot ad egy harmonikus, sikeres és boldog élethez. Tehát ha tehetünk azért, hogy szebbnek érezzük magunkat, tegyünk! Ahogyan nem riadunk vissza a modern kor technikai vívmányainak használatától sem a leghétköznapibb helyzetekben, miért ne éljünk a lehetőséggel önmagunk megszépítésében és megújulásában?

A szépség belülről sugárzik, a külső megjelenésünk azonban hatással van a belső világunkra. A kettő egymással harmóniában működik. A szépség nemcsak adottság és szerencse kérdése, tehetsz is érte! Van lehetőséged formálni önmagad és a világodat! Van lehetőséged elégedett és boldog életet élni! Mert a szépség önbizalom. Az önbizalom pedig a siker motorja. Hiszen tudod, az igazán szexi nem a szépség, hanem a magabiztosság. Most és minden korban…

2020 július 15-ig akciós ajánlat!


Időpontkérés
close slider