fbpx
Oldal kiválasztása

O2 arckezelés

arckezelés O2

Arcod megérdemli a mélyreható ápolást

Az idő múlásával arcbőrünk veszít feszességéből, fiatalos, üde kinézetéből. A bőr vérrel és tápanyagokkal való ellátottsága fokozatosan csökken, ahogyan korosodunk. Életmódunk, táplálkozásunk és a környezeti hatások is nyomot hagyhatnak a bőrünkön. Mindezen tényezők hatásának kiküszöbölésére itt az Image O2 arckezelés.

Az O2 olyan luxusminőségű arckezelés, mely a bőr mélyebb rétegeibe hatol be, célzottan juttatva be egyedülálló hatóanyagait. Kíméletesen hámlasztja a bőrt, méregtelenít, feltölt, revitalizál, energetizál és fehérít, speciálisan a bőr mélyebb rétegeiben.

Az Image O2 arckezelés maximalizálja a sejtekbe bejutó oxigén mennyiségét, így a kezelés hatásaként azonnal ragyogóvá varázsolja a bőrt.

Éld át az egyedülálló oxigénes kezelés frissítő élményét

Az Image O2 kezelés egyedülálló oxigén buborékos pakolás, amelynek éltető hatóanyagai a kíméletes hámlasztásért felelős oxigénmolekulák. A bőrfiatalításért pedig növényi őssejteket, illetve az ananász és papaya enzimeket tartalmaz.

Minden bőrtípusra ajánlott: fáradt és száraz bőrre, finom ráncokra, idősödő, pigmentfoltos, egyenetlen bőrtónusra egyaránt kiválóan alkalmazható.

A luxus O2 arckezelés menete

A kezelést megelőzően, szakképzett kezelő személyzetünk állapotfelmérést végez bőrödön, mely során megvizsgálja arcbőrödet és felméri annak állapotát. Ezt követően a bőrtípusodra és annak állapotára szabott kezelési javaslatot kapsz a különböző lehetőségekről, majd együtt kiválasztjátok azt, ami a leghatékonyabb számodra. Az Image O2 arckezelés bármilyen kezelés kiegészítője lehet az erősebb hidratálás, ragyogás, öregedésgátlás céljáért.

Az O2 professzionális arckezelést szakképzett egészségügyi személyzetünk tagja végzi. Első lépésben eltávolítja a sminket és az estleges szennyeződéseket. Az így előkészített arcbőrre viszi fel a speciális Image O2 pakolást, amely finoman hámlasztó, hatékonyan hidratáló és bőr-öregedésgátló anyagokat tartalmaz. A pakolást 20-25 percig kell fennhagyni, hogy a hatóanyagok felszívódjanak. Ezt követően szakemberünk arcápoló szérumot visz fel a bőrre, ami vitaminokkal tölti fel a bőrt, és gátolja a bőr öregedését, ráncosodását. A kezelés végén egy 30 faktoros színezett fényvédőt használunk, ami egyben nappali hidratáló arckrém is. A kezelés 40 percet vesz igénybe.

Az Image O2 kezelés már egyszeri alkalommal is látványos eredménnyel jár, azonban kúraszerűen alkalmazva tartós, kiemelkedő változást tudunk vele elérni. A kezelés bármikor elvégezhető, az év bármely időszakában, különleges alkalmak előtti arcfrissítő kezelésként, vagy akár hétköznapi luxus kényeztetésként is javasoljuk. Az O2 arckezelés után nyugodtan folytathatod a napi teendőidet, hiszen arcbőröd felfrissül, ragyogó és üde kisugárzásúvá válik.

Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpont
Időpontkérés
close slider