fbpx
Oldal kiválasztása

Orrplasztika: Kitti története

Kitti története

Kitti 28 éves, szüleivel közös családi vállalkozásukban dolgozik főkönyvelőként.

Kitti hallgatag, visszahúzódó kislány volt, egy-két igazán közeli barátnőjével töltötte az iskolában mindennapjait, tanítás után úszás órákra és rajzszakkörre járt. Néhányan csúfolták őt vastag orra miatt, de ez hamar alábbhagyott, és a bántások nem hagytak jelentős nyomot Kitti emlékezetében.

Orrának mérete és formája azonban őt magát is sokat foglalkoztatta, és az egyetem alatt el is határozta, hogy megműtteti majd. Később egy sűrű és munkával teli időszak következett Kitti életében, így az orrplasztika terve és gondolata ideiglenesen háttérbe szorult.

Egy igen sikeres projektet követően a cégnél hatalmas ünneplést rendeztek az irodában, ahol nagyon sok fotó készült többek között Kittiről is. Ezeket a képeket látva ötlött fel benne a műtét gondolata ismét.

„A projektben, amit csináltunk a vállalkozásban nagy szerepem volt, sok felelősséggel, és végül sikerre vittük, ezért előléptettek. Sokan gondolják, hogy ha a saját édesapám a főnök, akkor nekem kevesebbet kell dolgozni, de éppen az ellenkezője; sokkal keményebben kell hajtanom, hogy elismerjen, és megadja a lehetőséget a feljebb lépésre. Ezt sikerült kivívnom magamnak ezzel a projekttel. Aztán megnéztem az ünneplésen készült fotókat, és arra gondoltam, hogy a bónusz jutalékomból pontosan kijönne az orrplasztikai műtétem. Nagyon régóta tologattam már, és akkor ott, annyira magabiztos voltam a karrierem miatt, hogy azt akartam, a magánéletemben, nőként is legyek ugyanilyen magabiztos. Ezért döntöttem végül a beavatkozás mellett.

Kitti műtétje során orrcsontja keskenyebb, orrhegye csúcsosabb, összességében egész orra formásabb lett. A végeredmény a természetesség hatását keltette, ami fontos volt Kitti számára.

Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpont
Időpontkérés
close slider