Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Sónyák Szilvia fitneszmodell - Dr. Goodwin

Sónyák Szilvia

Sónyák Szilvia erős és tiszta nő

A bulvár helyett a hitelességre fókuszál

Sónyák Szilvia fitneszmodell és edző erős és ambiciózus nő, élete a mozgás és a kislánya körül forog és vannak még nagy álmai. Smink nélkül, hibátlan alakkal érkezett az interjúra, ahol arról is beszélt, hogyan újult meg a  Dr. Goodwin klinikán a közelmúltban. Alapvető értékekről és a női létről beszélgettünk a többszörös Magyar Kupa-győztessel és a 2013-as Fitparádé ezüstérmesével.

Azt hiszem, minden nő arra vágyik, hogy smink nélkül, csak egy cicanadrágban és felsőben jelenhessen meg gátlások nélkül. Általában kevesen merjük vállalni így magunkat…

Mint minden nőnek, nekem is sokat jelent a szépség és a jó megjelenés, de jól érzem magam a bőrömben akkor is, ha csak edző ruhában vagyok – ahol persze nem is sminkelek. Nem mindenkinek jelenti ugyanazt a szépség! Nálam az alapoknál, a tisztasággal és ápoltsággal kezdődik. Emelett persze szeretek nagyon NŐ is lenni, megjelenni, lehengerelni, csillogni. A lényeg azonban mindig az, hogy a szépség egyfajta harmóniát is sugározzon! Ami bent van, az van kint, ebben hiszek. Ha belül rendben vagyunk, akkor az a megjelenésünkön is látszik, így nem lehet a szépséggel kapcsolatban kiragadni egy-egy dolgot, hogy valaki mitől lesz az. A tiszta tekintet nekem az egyik legfontosabb, de ez is a belső egyensúlyt és tisztaságot tükrözi, szóval nem választható külön.

Emellett nem titok, hogy botox kezeléssel segítették a Dr Goodwin klinikán, hogy még tökéletesebb formában legyek és jól érezzem magam a bőrömben. A testem a “munkám”, ezzel kapcsolatban pedig a “termékem”, amelynek hitelesnek kell lennie. A jó megjelenés persze csak az alap! Jó dolog azonban, hogy olyan  kezelést is igénybe vehetünk, ami olyan problémára nyújt megoldást, amely az akaraterőn, kitartáson és életmódon  túl mutat. Ezt a kezelést pedig a legjobb helyen és legjobb szakembertől kaptam a Goodwinban.

Az elmúlt években kevesebbet lehetett rólad hallani, a bulvár mintha a háttérbe szorult volna az életedben.

Ez egyáltalán nem baj, tudatos döntés volt. Nagyon boldog vagyok, hogy úgy élhetek és azzal foglalkozhatok, amit szeretek és ami hiteles számomra. Megvolt a szépsége annak az időszaknak is, de jó, hogy van magánéletem és ha írnak rólam, nem a párkapcsolataim és exeim vannak fókuszban.

Egyedül nevelem a kislányomat, Miát, aki 6 éves. Szerintem mindenhol megfelelni akkor is nehéz, ha nem egyedülálló anyuka vagy, alapvetően nagyon nehéz egyensúlyozni az anyaság és a munka között. Megfelelni minden szerepnek úgy, hogy boldog legyél Te is és a gyermeked is… Kemény és erős nő vagyok, szóval megoldok mindent, de nem egyszerű.

Mia most kezdte az iskolát, reggelente nehezebben indulunk és persze most át kell szoknunk egy új ritmusba. De szerencsés vagyok, mert tündéri lányom van.

A keménységről jut eszembe, a kislányod születése után az egész országot lenyűgözted a látványos fogyásoddal.

Nem nagyon volt más választásom, és tényleg nagyon megviselt a túlsúly, amit a terhesség alatt felszedtem. A szülés után ráadásul depresszióval is küzdöttem egy rövid ideig, szóval minden eszközt megragadtam, hogy visszataláljak a régi önmagamhoz.

Néhány hónap alatt aztán 30 kilót dolgoztam le. Nekem sok erőt ad, ha reménytelen, vagy nehéz feladattal állok szemben, akkor is motivált, hogy sokan nem hittek benne, hogy lehetek még fitness edző, vagy versenyző. Aztán a kemény munka meghozta az eredményét, szinte vékonyabb lettem, mint szülés előtt és az izomzat is visszaállt. Nagyon hamar tudtam újra versenyezni is. Szóval ezt is megcsináltam. 

17 éves korom óta sportolok és 24 éves korom óta járok komolyan edzőterembe. Korábban csak a mozgás öröme miatt sportoltam, de később teljesen beleszerettem a fitness életmódba, a mai napig az életem egyik középpontja. A másik persze a kislányom, ha ránézek tudom, hogy minden nehézséget és erőfeszítést megér, hogy ő van.

A mozgáson kívül mi van még, ami része az életednek a szépséggel és egészséggel összefüggésben?

A nettség és a tisztaság az alapja szerintem mindennek, a Dr Goodwin klinikán is ez nyűgözött le legelőször.

A táplálkozás is nagyon fontos, rengeteg folyadékot fogyasztok, ez a bőrnek is nélkülözhetetlen. Kerülöm az allergéneket, tejet, tejterméket nem eszem és iszom és a cukrot is mellőzöm, ha csak tudom. Mondjuk nem vagyok édesszájú, így ez nem akkora kihívás, de azért figyelek erre is.

A szépség-rutinomhoz hozzátartozik a hidegvizes arcmosás, a rendszeres bőrradírozás és a váltakozó, hideg-meleg vizes zuhanyzás. Gyönyörű, üde lesz tőle a bőr és a hideg-meleg víz váltakozása az immunrendszerre is nagyon jó hatással van.

Vannak nagy álmaid, terveid?

Harmonikus, boldog és egészséges élet a családommal. De közeli és hamarosan megvalósítható tervem az is, hogy egy saját edzőtermet indítok majd útjára. Ahol minden olyan, mint egy kis ékszerdoboz, a legkisebb része is olyan lesz, amilyen én vagyok. 

Frissítsd fel Te is a bőröd és arcvonásaid a legprofibb segítséggel! Kérj időpontot a Dr Goodwin Klinika munkatársaitól még ma!