Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Plasztikai sebészet nőknek - Dr Goodwin Szépség és Egészség

Plasztika

Szépséged magabiztossá tesz, de lehet, hogy még tökéletesebbre vágysz. Tudod, mit akarsz, és azzal is tisztában vagy, hogy a szépségért folyamatosan tenni kell. Nálunk a klasszikus plasztikai beavatkozások teljes köréből választhatsz, melyekkel egy-egy testrészedet még szebbé és kívánatosabbá varázsolhatod.

Plasztikai beavatkozások a Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpontban

Legyen szó akár az arcodról, akár a dekoltázsodról, vagy bármely egyéb testrészedről, beleértve az intim területeket is, neked, szépülni vágyó hölgy vendégünknek is tudunk optimális megoldást nyújtani a klasszikus plasztikai műtétek területén.

Mellplasztika

 • Mellnagyobbítás: az egyik leggyakrabban végzett beavatkozás, amely során implantátum beültetésével pótoljuk a hiányzó mirigyállományt a mellekben. A mellnagyobbításnak köszönhetően a mellek formásabbak, teltebbek lesznek.
 • Mellkisebbítés: ha túl nagy kebelmérettel rendelkezel, akkor ez a beavatkozás segíthet kisebb melleket elérni. Megereszkedett mellek esetén is alkalmazható beavatkozás.
 • Mellnagyobbítás felvarrással: megereszkedett mellek esetén javasoljuk ezt a megoldást, ha feszesebb és nagyobb mellekre vágysz.

Arcplasztika

 • Arcplasztika: az arc és a nyak kontúrjainak feszesebbé tételét fedi ez a beavatkozás.
 • Nyakplasztika: a nyaki, áll alatti zsírpárnák és a megereszkedett bőr korrigálásával újítható meg a nyaki terület.
 • Fülplasztika: elálló vagy aszimmetrikus fülek esetén javasolt, korrekciós típusú beavatkozás
 • Orrplasztika: az orr veleszületett, vagy traumából eredő görbületét, az orrsövény ferdülést vagy egyéb, esztétikailag nem tetsző adottságot lehet ezzel a beavatkozással megváltoztatni.

Testplasztika

 • Hasplasztika: a hasi zsírpárnák felszámolására alkalmazott plasztikai sebészeti eljárás. Gyakran jelentősebb fogyást követően alkalmazzák.
 • Gyomorballon beültetés: ha jelentősebb fogyásra van szükséged, akkor a gyomorballon beültetése segít a megfelelő táplálkozási szokások kialakítása mellett a teltségérzetet kialakítani. Az optimális eredmény elérése érdekében fokozott testmozgás is szükséges.
 • Combplasztika: feszesebb és formásabb combok alakíthatók ki ezen eljárás segítségével.
 • Zsírleszívás: talán a legnépszerűbb plasztikai beavatkozás. A ragaszkodó zsírpárnák eltüntetésének egyetlen biztosan működő módja. 

A felsoroltakon kívül intim plasztika beavatkozásokat is végzünk. A Dr. Goodwin Központ ezen kívül számos esztétikai szolgáltatást nyújt a műtét nélküli szépüléshez.

Az első konzultációt, amely a vágyott plasztikai beavatkozás előtt nélkülözhetetlen és kulcsfontosságú,  díjmentesen kínáljuk. Már itt megkapsz minden felvilágosítást, részletes információt a tervezett beavatkozásról, ami a döntéshozatalhoz szükséges, ezen kívül bármilyen felmerülő kérdésedre válaszolunk, és időpontot is foglalhatsz a műtétre.