fbpx
Oldal kiválasztása

Szépségmaximalizálás

Varga Marianna orvos-esztétikai szakkonzultánssal

Hosszú évek óta a szépségszakma területén tevékenykedem, ahol szembesültem azzal is, hogy az anti-aging medicina, gyógyulás és terápia soha nem látott lehetőségei állnak rendelkezésre, ugyanakkor egyre kevésbe húzható éles határvonal az egészség és szépség közé. A gyógyítás hatékonyságát a beteg szemszögéből kell vizsgálni, ezért az egészségügyi beavatkozások értékelésénél a páciens szépség iránti igényét is figyelembe kell venni. A szépségigény miatti beavatkozások sok esetben egészségügyi következményekkel (szövődmény, mellékhatás) járnak, pontosan ezért is kapcsolódik szorosan egymáshoz a két terület.

Tanúja vagyok a szépségipar gyors technikai fejlődésének is, miszerint a termékek és szolgáltatások mind a kliensek igényeit akarják kielégíteni.

Meggyőződésem, hogy a magas színvonalú ellátáshoz legyen az egészségügyi és/vagy szépészeti szolgáltatás, nélkülözhetetlen a szakemberek folyamatos továbbképzése, a segítőkész, empatikus hozzáállásuk és mindezek mellett a modern technikai háttér biztosítása.

Az elméleti felkészültségen kívül igen fontosnak tartom a pozitív példamutatás erejét, ezért jómagam is az egészséges életmód híve és aktív követője vagyok. A rendszeres sport és a helyes táplálkozás valóban nélkülözhetetlen az egészséges és fiatalos külső megtartásához. 

Az évek folyamán hivatásommá vált a BEAUTY COACHING  business, melynek célja a természetes, egészséges, vonzó külső megteremtése a legbiztonságosabb módon. 

Az esztétikai tanácsadás segítségével a kliens pénzt és időt takaríthat meg, még mielőtt egy drága, és egyáltalán nem rizikómentes arcfiatalító, vagy alakformáló esztétikai megoldásra, vagy plasztikai műtétre szánja el magát.

Felhasználói szintű elméleti és gyakorlati ismereteim vannak a piacon lévő legújabb generációs, legmodernebb technológiákat alkalmazó orvos kozmetológiai és kozmetikai professzionális kezelőgépeket illetően.

Több éves saját bőrömön és pácienseim/klienseim bőrén keresztüli megtapasztalás alapján választok orvosokat, akikkel szorosan együttműködöm. Teszem ezt a jelemben és folyamatosan a jövőt illetően is. 

Több specialistával kooperálok, ugyanis abban hiszek, hogy egy plasztikai sebész/szépészeti szakember nem tud mindenben professzionális lenni, így a hozzám tanácsért/személyre szabott kezelési tervért, orvos ajánlásért forduló klienseimet, az őket érdeklő terület-általam hitelesnek tartott- szakemberéhez irányítom. 

Ha Ön bizonytalan a procedúrákat, orvosválasztást illetően, jöjjön el hozzám KONZULTÁCIÓRA. Esztétikai tanácsadásaim során maximális figyelmet és tájékoztatást kap. Problémáját és elképzeléseit együtt átbeszélve megkapja tőlem a választ, hogy műtéti-, egyéb orvos-esztétikai beavatkozásra vagy épp nem invazív kezelésre van szüksége. Az általam átadott információ ismeretében könnyebben és költséghatékonyabban tudsz választani a professzionális műtétmentes arc-, és testkezelések vagy szépészeti operációk közül. 

Elkészítem SZEMÉLY(É)RE SZABOTT kezelési tervét és indulhat a SZÉPSÉGMAXIMALIZÁLÁS.

Konzultációs díj: 15.000 ft, mely bármely -klinikánkon megtalálható- beavatkozás árába beleszámít.

Várom szeretettel! 

Varga Marianna-orvos esztétikai konzultáns

Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpont
Időpontkérés
close slider