fbpx
Oldal kiválasztása

Szülés, nagy fogyás utáni beavatkozás és mellplasztika: Teodóra története

Teodóra története

Teodóra 35 éves, párjával 31 éves korában költöztek vissza Magyarországra, azóta az egyik legnagyobb magyar banknál dolgozik.

Teodóra és párja fiatalon döntöttek úgy, hogy egy álláslehetőséget megragadva Atlantába költöznek, az Amerikai Egyesült Államokba. Az első években nagyon jól érezték magukat, az állás beváltotta a hozzá fűzött reményeket, sok új embert ismertek meg, számukra meglepően könnyen ment a beilleszkedés.

Később azonban Teodóra észrevette magán, hogy hízni kezdett megváltozott étkezési szokásai miatt. Mikor megtudta, hogy terhes kislányával, már 10 kilogrammal nehezebb volt kezdeti, magyarországi súlyánál. A terhesség alatt további 11 kilogrammal nőtt a súlya, mire pedig visszaköltöztek Magyarországra összesen 24 kilogramm felesleg volt rajta.

Itthon szigorú fogyókúrába kezdett, de a terhesség alatt kialakult cukorbetegség miatt nagyon lassan haladt, végül azonban 35 éves korára megszabadult a korábbi felesleg legnagyobb részétől.

A nagy fogyást követően azonban bőre megereszkedett mellén és az alhasi tájékon, így műtéti beavatkozás mellett döntött. A fókuszált zsírleszívás mellett mellplasztikai műtéten esett át. Az eljárás következtében visszanyerte sok évvel azelőtti, kezdeti súlyát, és ismét jól érezte magát a bőrében.

Párjával új gyermek vállalásán gondolkoztak, és fontolóra vették, hogy ismét külföldre költözzenek – most már tudatosabban és tapasztaltabban.

Foglalj időpontot ingyenes műtéti konzultációra

Neked is vannak örök zsírpárnáid?

Időpontkérés
close slider