fbpx
Oldal kiválasztása

A tökéletes mell

A tökéletes orvos

A tökéletes helyszín

Dr. Goodwin szépség és egészség

A tökéletes választás!

Csak most:

33%

kedvezmény!

Kicsi, nagy, kerek, körte, kiscipó…. Mi más, mint mellek, a nőiesség jelképei! Ahány félék vagyunk, annyira változatosak a melleink is. Ha nem vagyunk velük megelégedve, már nem kell hollywoodi sztárnak lenni, hogy változtassunk rajta, egy egyszerű háziasszony is csodálatos mellekkel élhet. Nem kell takargatnia magát többé senkinek, viszlát kisebbségi érzés, helló mellkorrekció!

Mellszélességgel a történelmen át?

Napjainkban – és a múltban is – a nőiesség legfőbb szimbóluma a mell. A történelem folyamán a különböző kultúrák különböző archetípusokkal azonosították a szép melleket. Nem kell a történelem kezdetéig visszamenni ahhoz, hogy lássuk, mennyire változatos volt a női test szépségideálja. A barokk és a reneszánsz korban például a telt alkat és a nagy mellek jelképezték az ideális női testképet, a kis mell úgy igazán a 19. századi Európában vívta csak ki a forradalmát. Aztán újabb fordulattal az avantgárd megint a hatalmas női melleket részesítette előnyben, majd később újra a kismellű nők lettek az irigyeltek. Így megy ez időtlen idők óta, de a divat mellett persze mindenkinek meg van a saját kedvence is.

Miért pont nagy, miért pont pici?

Bár a mell csak egy testrészünk, mégis az erotika központja és természetesen a szemérmességé is. Takarjuk, vagy kiemeljük, mindegy, az evolúciós szerepe a tudatalattinkra és motivációinkra nagyobb hatással van, mint gondolnánk. A párválasztásnál beinduló kémiai folyamatok katalizátora és egyértelműen a fajfenntartáshoz kapcsolható a szerepe. A hím természetesen olyan nőstényt választ a szaporodás céljából, aki a legnagyobb eséllyel tartja életben az utódját, óvja és megfelelően táplálja. Ez az ösztönös preferencia, a mell látványának fontossága, hiszen minél nagyobb, annál jobban látja az egyed a párjában az anyát.

Ösztönök

Eltávolodva az állatvilágtól, az emberi mellek is legalább ilyen fontos és mély üzenetet hordoznak. Természetesen a telt keblek, analógiában az állatvilággal, az embernél is az anyai gondoskodást és a táplálást jelképezték évezredeken keresztül. A kis mell iránti rajongás azonban az európai tradíció része. A kis mell trónra emelése egyben a nők felszabadulásának és forradalmának az egyik első lépcsőfoka. A báj és a kecsesség mellett olyan képzetek társulnak az apró mellekhez, mint az intelligencia, elegancia és az ártatlanság. De a tárgyiasult világban a pornó fő eszköze a nagy mell, míg divat világában a kicsi. Csoda, hogy magunk sem tudjuk eldönteni, milyen a szép mell?

Szeresd a melled bébi!

A melleinket szeretnünk kell! Ma már nincs szükség rá, hogy fél életen át takargassuk magunkat, ha nem tetszik a mérete és a formája! Nem kell kisebbségi érzéssel megélni (vagy éppen nem megélni) a nőiességünket, elfogadott tény, hogy nincs fontossági különbség egy testrészünk hiányosságánál sem. Mindegyik egyformán számít! És egyforma boldogságot és magabiztosságot ad, ha változtathatunk rajta!

Egy új mellformával szinte új életet kapunk! Nem véletlen tehát, hogy a mellkorrekciós műtétek, beleértve a mellnagyobbítást a leggyakoribb plasztikai beavatkozások. Nemcsak a genetikai adottságok megváltoztatására, a mellek aszimmetriájának megszűntetésére és a szülés, szoptatás utáni megereszkedés korrigálására alkalmas beavatkozás.

Természetesen szilikon

Ma már teljesen biztonságos implantátumokat használnak élethosszig tartó garanciával. A modern implantátumok a legjobb minőségű szilikon géllel vannak feltöltve egy erős szilikon burokban. Míg a régebbi implantátumok 10-15 évig voltak csak használhatóak, ma már a legmodernebb, úgynevezett poliuretán hab bevonatúak életünk végéig elkísérhetnek. Ellenállóképességüknek köszönhetően jól bírják a terhelést és a sérüléseknél sem áll fent a szakadás veszélye. Az újgenerációs szilikon-gél implantátumok teljesen természetes hatásúak és rendkívül formatartóak.

Nemcsak a kis mellekkel élők, a nagy mellek viselői is változtathatnak a természet adta formáikon. A nehéz teher, nemcsak fájdalmat, de sokszor a normális mozgást is meggátolja. A felszabadultabb élethez egy 2-3 órás műtét vezet csupán. A mellfelvarrásnál csak az esetek 50 százalékában használnak implantátumot, a beavatkozás lényege, hogy a felesleges és megereszkedett bőrt eltávolítják, a mellbimbót pedig anatómiailag megfelelő helyre rögzítik.

Bármilyen műtétet is tervezünk, az előzetes konzultáció során minden kérdésünkre választ kapunk és az orvossal együtt, közösen döntjük el a legmegfelelőbb beavatkozást 3D-s képalkotói tervezéssel.

A mellkorrekciónak persze komoly ára van, a szép és egészséges testünk azonban a legfontosabb befektetésünk, amely hosszú távon megtérül! Az idei nyár nem úgy alakul, ahogyan terveztük, de annál jobb! Használjuk ki az elszigeteltséget, renováljuk, szépítsük, tökéletesítsük magunkat! Van időnk akár egy mellplasztikai műtétből is regenerálódni! Ami, valljuk be, olyan hatással lehet az életünkre, mint a lottó ötös…

Időpontkérés
close slider