fbpx
Oldal kiválasztása

Treasure – Aubade Paris

mellfelvarrás az egyik legnépszerűbb plasztikai beavatkozás. A műtét során eltávolítják a megereszkedett mellek felesleges mirigyállományát és új, előnyösebb helyzetben rögzítik. A korrekció nemcsak az önbizalmat erősíti, a hétköznapi életben is könnyebbséget okoz, például az öltözködésben. Hogyan vegyük fel a harcot az idő múlásával és a gravitációval? Összegyűjtöttük a legfontosabb információkat a mellfelvarrásról.

A nőiesség tökéletes megélése

A nőiesség megélésének számos útja van, de a legfontosabb része, hogy szeressük és elégedettek legyünk a melleinkkel. De mit tehetünk, ha nem vagyunk kibékülve velük? Ha nem a számunkra megfelelő genetikai adottsággal születtünk? Ha az évek nem kímélték a melleinket? Ha édesanyák lettünk és a melleink megváltoztak? Ha változott a súlyunk, néha fogytunk, néha pedig picit több kiló jött fel ránk? Ha egyszerűen csak túl kicsinek, vagy túl nagynak találjuk a melleinket?

Szeretnénk, hogy végre minél több nőhöz eljusson az üzenetünk! Van lehetőség a változtatásra! A legmodernebb plasztikai eljárások segítségével, több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező plasztikai sebészek munkájának köszönhetően van segítség, hogy végre szeresd és elfogadd magad! Hogy megéld a nőt!

Gyere el ingyenes konzultációnkra, hogy exclusive környezetben, közösen találjuk meg a számodra legtökéletesebb megoldást! 

Azért, hogy inspiráljunk, a november 30-ig befizetett beavatkozásokra 33 %-os kedvezményt adunk!

Az átváltozás után ezenkívül egy különleges élményben lehet része az első 50 regisztrálónak! Egy gyönyörű, igazi francia minőségű Aubade márkájú álom fehérneműt ajándékozunk, hogy érezd: gyönyörű, vonzó és szexi nő vagy! 

Az ajándék fehérneműt a Treasure üzletében veheted át,  50 ezer forint értékben válogathatsz bármekkora méretre lesz szükséged.

Az Aubade Paris állandó és szezonális kollekciójából – bizonyos modellekből egészen F és G kosárméretig kaphatók melltartók. 

Egy dolog van tehát, amiből nem engedünk, a minőség! A Treasure Budapest multibranddel azért dolgozunk immár közösen,  hogy pácienseink a tőlünk elvárt és valóban megtapasztalt minőséget és profizmust élvezhesség magas színvonalon. 

A Treasure Budapest a főváros szívében várja az igényes vásárlókat exclusive divat-, ékszer- és kiegészítő termékeivel, melyeket magyar és külföldi tervezők készítettek. 

Legyél az elsők között és élvezd a Dr Goodwin és a Treasure közös munkáját, mely a nőiesség tökéletes megélésének  lehetőségét kínálja!

Dr. Kovács Gyula Barna plasztikai sebész

Dr. Kovács Gyula Barna plasztikai sebész

Dr. Nagy Diána Plasztikai sebész

Dr. Nagy Diána Plasztikai sebész

Dr. Ignácz Zsuzsanna Plasztikai sebész

Dr. Ignácz Zsuzsanna Plasztikai sebész

Dr. Kazay Szilárd, plasztikai sebész

Dr. Kazay Szilárd, plasztikai sebész

Dr. Illéssy Rudolf plasztikai sebész

Dr. Illéssy Rudolf plasztikai sebész

Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpont
Időpontkérés
close slider