fbpx
Oldal kiválasztása

Vádliplasztika

Foglalj időpontot ingyenes műtéti konzultációra

A formás vádli vonzza a tekintetet

A női láb egyik vonzereje a szép vádli. Ez az a testrészünk, ami sokat sejtetően látszik a legtöbb ruhadarabban, bármit is viselünk. A vádliplasztika a megoldás abban az esetben, amikor nem adatik meg, hogy kellően formás vádlink lehessen. Lehet, hogy lábunk genetikai adottságainkból fakadóan eleve túl vékony, így a vádli is túl kicsi vagy formátlan. Vagy egy sérülés következtében aszimmetrikussá válik a vádlink. Manapság erre nyújt megoldást a vádliplasztika.

Vádliplasztika a formásabb vádlikért

A vádliplasztika rutinbeavatkozásnak számít a plasztikai beavatkozások körében. Ez egy olyan műtéti beavatkozás, amely implantátum beültetésével szünteti meg a túl vékony vádlikat, vagy a vádlik közötti veleszületett vagy szerzett aszimmetriát. Hatása a beavatkozást követően azonnal látszik, de a vádlik csak kb. fél év elteltével nyerik el végleges formájukat.

A beavatkozás során ez történik veled

Legyen szó bármilyen plasztikai műtétről, a beavatkozáshoz vezető út első lépése a plasztikai sebész szakorvossal való első konzultáció.
A konzultáció során a plasztikai sebész megvizsgál téged és meghallgatja kívánságaidat a vágyott beavatkozás eredményeivel kapcsolatban. Ezután alkati adottságaidnak és céljaidnak megfelelő implantátumot választ számodra. Elmondja, mire számíthatsz a beavatkozás során és azt követően. Megbeszélitek a műtét előtt elvégzendő vizsgálatokat, és időpontot egyeztettek a műtétre.

A vádliplasztika műtét altatásban történik és kb. egy óra időtartamú. A plasztikai sebész szakorvos a vádli felső részén, a térdhajlatban pár centis bemetszésen keresztül helyezi be az implantátumot. Ezt követően formázza a vádlit a kívánt formájúra. Rutinműtétről lévén szó, csupán egy napos kórházi tartózkodás szükséges a vádliplasztika beavatkozást követően.

A gyógyulás hetei alatt tartózkodni kell az olyan mozgásoktól, amelyek erősebben terhelik a lábat, pl. séta, futás, torna.  A teljes gyógyulás, és a vádli végleges formájának kialakulása mintegy 6-8 hónapot vesz igénybe.

Nálunk a Dr. Goodwin Központban alap a kiemelkedően magas minőség – ezt magad is megtapasztalhatod Központunkban, ahol exkluzív, szép környezetben szépülhetsz. A különleges környezeten túl, az általunk alkalmazott technológiák, a testet szépítő megoldások, és köztük a vádliplasztika sebészeti beavatkozás során felhasznált anyagok egytől egyig kiváló minőségűek és megfelelnek a legszigorúbb törvényi előírásoknak is.

Kérj időpontot az első, ingyenes konzultációra még ma!

Dr. Kovács Gyula Barna plasztikai sebész

Dr. Kovács Gyula Barna plasztikai sebész

Dr. Nagy Diána Plasztikai sebész

Dr. Nagy Diána Plasztikai sebész

Dr. Ignácz Zsuzsanna Plasztikai sebész

Dr. Ignácz Zsuzsanna Plasztikai sebész

Dr. Kazay Szilárd, plasztikai sebész

Dr. Kazay Szilárd, plasztikai sebész

Dr. Illéssy Rudolf plasztikai sebész

Dr. Illéssy Rudolf plasztikai sebész

Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpont
Időpontkérés
close slider