fbpx
Oldal kiválasztása

Végleges lézeres szőrtelenítés

LÉZERES SZŐRTELENÍTÉS

A napsütötte bőr sem jelent problémát

 •  MINDEN ÉVSZAKBAN
 • HATÉKONY
 • MINDEN TERÜLETEN
 • MINDEN BŐRTÍPUSON
 • Biztonságos és hatékony
 • Eredmény már az első kezelés után!
 • Mindenfajta bőrtípusra, és mindenfajta szőr típusra
 • Összehasonlíthatatlanul jobb eredmény mint más gépekkel

Arc:

Bajusz 10.000,-
Áll (S) 10.000,-
Áll (M) 15.000,-
Áll (L) 20.000,-
Pajesz 20.000,-

Láb:

Láb térdig 45.000,-
Láb végig 90.000,-
Comb 50.000,-
Comb hátul 25.000,-
Belső comb 20.000,-
Lábfej 10.000,-

Kar:

Hónalj 20.000,-
Kar könyékig 25.000,-
Kar végig 40.000,-
Kézfej 10.000,-

Intim testrészek:

Fazon S (bikini) 25.000,-
Fazon M (bikini) 35.000,-
Fazon L (bikini) 40.000,-
Fazon XL (bikini) 45.000,-
Far 20.000,-
Mellbimbó körül 10.000,-

Test:

Törzs elől S 20.000,-
Törzs elől M 30.000,-
Törzs elől L 40.000,-
Törzs elől XL 50.000,-
Törzs hátul S 20.000,-
Törzs hátul M 30.000,-
Törzs hátul L 40.000,-
Törzs hátul XL 50.000,-
Vállak 20.000,-
Hascsík 4 cm 10.000,-
Hascsík 10 cm 16.000,-
Nyak hátul 10.000,-

Harcban a testünkön növő zavaró szőrszálakkal

Női mivoltunk, ápoltságunk és igényességünk egyik szemmel látható jellemzője a bársonyosan sima bőrünk. Közhelyes, hogy felgyorsult, modern világban élünk, de tényleg így van. Manapság társadalmi elvárás az ápolt, szőrmentes megjelenés. Korunk divatja is viszonylag sokat mutat testünkből. Egyszerűen nem engedhetjük meg magunknak, hogy bőr- és szőrtípusunktól függően többé-kevésbé szőrösen jelenjünk meg társaságban.

A sima tapintású bőrért azonban elég sokat kell tenni. Leggyakrabban hónaljunkat, lábunkat és az intim területeket szőrtelenítjük, de szükség esetén más testrészeinket, például az arcunkat is.

Régen a szőrtelenítést házilag, de maximum kozmetikus segítségével oldották meg a legtöbben. Borotvával, gyantával, epilátorral, és különféle szőrtelenítő krémekkel. Bizonyára mindenkinek van ezzel kapcsolatos kellemetlen élménye, mert ezek az eljárások, amellett, hogy viszonylag rövid ideig biztosítják számunkra a sima bőrt, időnként mellékhatásokkal is járnak: begyulladhatnak a szőrtüszők, benő a szőr, bőrirritáció lép fel, vagy viszketés, stb.

Lehet másképp is

Szerencsére hosszú évek óta elérhetők a különféle tartósabb szőrtelenítő eljárások, melyekből a legmodernebb és legnagyobb eredményességgel kecsegtető eljárás a diódalézeres végleges szőrtelenítés.

A végleges lézeres szőrtelenítés a test szinte teljes bőrfelületén alkalmazható, még az arc és az intim testrészek érzékenyebb bőrén is, a szem körüli területet kivéve.

A lézeres szőrtelenítés hatékonysága az egyéni bőr- és szőr adottságokon is múlik: világosabb bőrű, és sötét szőrzettel rendelkező személyeken a leghatékonyabb. Napbarnított vagy sötét tónusú bőrön, valamint ősz szőrzetnél nem javasolt a módszer alkalmazása, technológiai okokból.

Az egyéni bőr- és szőrtípus meghatározását bőrgyógyász végzi, és ő határozza meg a diódalézeres készülék és a kezelés típusát is, valamint ő tesz javaslatot a kezelési alkalmak számára is. Jellemzően 6-8 alkalmas kezeléssorozat alatt érhető el optimális eredmény, melyben az egyes kezelési alkalmak 4-6 hetente követik egymást.

A több alkalmas kezeléssorozat azért szükséges, mert a kezelendő területen a szőrszálak nem egy ütemben nőnek. Az adott kezelési alkalomkor csak a növekedési fázisban lévő szőrszálakra hatékony a kezelés, bár az összes szőrszálat kezeli a készülék.

Ez történik a lézeres szőrtelenítés során

A kezelés előtt a kezelendő területet megtisztítják. Ezt követően, védőszemüveget kap a vendég, és a kezelő is ezt visel a kezelés időtartama alatt.

A kezeléskor a lézersugarak célzottan a szőrtüszőben fejtik ki a hatásukat, elégetve azt, és így szüntetik meg a szőr növekedését. A kezelés végeztével bőrnyugtató készítménnyel ápolják a kezelt bőrfelületet.

A szőrszálak a kezelés utáni 1-2 hétben hullanak ki, és ahogy haladunk a szőrtelenítő kezelési alkalmakkal, úgy gyengülnek és fokozatosan nem nőnek vissza.

A lézeres szőrtelenítés tartós hatású, a megfelelő utókezelésekkel kiegészítve évekig fenntartható az eredménye.

Miért érdemes a végleges lézeres szőrtelenítő kezelést választani?

 • Valóban tartós hatású, minden más módszernél hosszabb ideig marad bársonyosan sima a bőr
 • A hagyományos szőrtelenítő eljárásokat kísérő mellékhatásoktól mentes; nem lép fel sem bőrirritáció, sem szőrtüszőgyulladás, sem szőrbenövés
 • Rengeteg időt és pénzt spórolhatunk meg a tartós szőrtelenítéssel

Végleges lézeres szőrtelenítés a Dr. Goodwin Központban

Központunkban szakképzett egészségügyi személyzet végzi a szőrtelenítő kezeléseket, csúcsszínvonalú Elysion-Pro diódalézeres szőrtelenítő berendezésekkel.

Nálunk alap a kiemelkedően magas minőség – ezt magad is megtapasztalhatod Központunkban, ahol exkluzív, szép környezetben szépülhetsz. A különleges környezeten túl, a lézeres szőrtelenítéshez használt készülékek és ápoló kozmetikumok egytől egyig kiváló minőségűek, korszerűek, és megfelelnek a legszigorúbb törvényi előírásoknak is.

A lézeres szőrtelenítésre való felkészülésben segít a témában írt cikkünk az Esztétika blogon, amely “A bársonyos bőr titka – lézeres szőrtelenítés” címmel jelent meg.

Kérj időpontot a lézeres szőrtelenítés előtti konzultációra még ma!

Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpont
Időpontkérés
close slider