fbpx
Oldal kiválasztása

Lézerharc a szőr ellen!

A szőrtelenítéssel évezredek óta úgy vagyunk, mint a fűnyírással. Megcsináljuk, örülünk az eredménynek, de hamarosan kezdhetjük elölről újra. Ennek a végtelen történetnek azonban egyszer és mindenkorra vége lehet! A modern nő kiváltsága a lézeres szőrtelenítés, tudj meg mindent róla a Dr. Goodwin ajánlásával!

Ma már nehéz elképzelni egy igényes és vonzó nőt bozontos hónaljjal, vagy “bundás” lábbal, de a férfiak is vonzóbbak a megfelelő helyen történő szőrtelenítés után. A genetikától igen nagy kiszúrás, hogy teljesen feleslegesnek tűnő testrészeinken is szőrösödünk.

Na de miért is?

Az ősemberhez képest természetesen csupasz “majmok” vagyunk, de bőven van még munka előttünk. A különböző testrészeinken különböző erősségű és hosszúságú szőrszálak nőnek. A hajunkat például akár a fenekünkig is növeszthetjük, a kezünkön, lábunkon, vagy a nemi szerveinken viszont szerencsére nem kell kontyba fésülni a szőrzetet. Bár azt gondolnánk, hogy a szőrnek elsősorban a melegen tartás volt eredetileg a funkciója, sokkal inkább a túlmelegedés és a külső behatások elleni védelmünket szolgálta.

Ezt végiggondolva érthető, hogy a két legfontosabb szervünket miért védi dús (vagy kevésbé dús) szőrzet. Az agyunkat a naptól és ütésektől, a nemi szerveinket pedig bármilyen, a szaporodást nehezítő, vagy gátló behatástól védi a szőrzet. Ahogy egyre “könnyebb” körülményeink lettek, egyre több testfelületen mérséklődött a szőr növekedése. Vadászó őseinknek mezítláb tökéletes volt a szőrös talp, de ma erre már nincs szükség, a háton növő szőrszálak pedig szintén a sérülésektől védték elődeinket. A szemöldök és a szempilla is a környezettől (eső, por, stb) véd.

Helló civilizáció, viszlát szőr?

Bár sokkal jobb a helyzet, mint az ősembereknél, azért maradt bőven dolgunk. Már Egyiptomban is szőrtelenítettek, nemcsak a nők, a férfiak is. A selymes és sima bőr az ápoltság, tisztaság és a szépség jelképe volt már évezredek óta. Nemcsak a szépség, de a higiénia része is volt a közel-keleten, az ókori görög és római civilizációkban és a történelem folyamán egészen napjainkig.

A napi, heti, vagy havi rutin azonban egy idő után unalmas és fárasztó. Nem lehet végre végleg megszabadulni a szőrtől?!

Lézerharc a végső győzelemért!

De igen! A mai kor ajándéka a lézeres szőrtelenítés, amellyel véglegesen el tudják távolítani a nemkívánatos helyekről a szőrt, az eddigi leghatékonyabb módon. Hogyan?
Az eljárás lényege, hogy a szőrtüszőket a lézer segítségével kiégetik, így valóban véglegesen megszabadulhatunk a nem kívánt szőrszálaktól.
Több gyantázós év után bátran kijelenthetem, hogy sokszor inkább fogorvoshoz mentem volna, mint szőrteleníteni. Ez után, a lézeres szőrtelenítés csak kellemetlen, de teljesen bírható az arcon, vagy akár az intim területeken is. Apró szurkálásnál nem nagyobb az érzés és a végeredmény…. bőven megéri.

Azt azért jó, ha tudod, hogy a különböző bőrtípusok különbözően reagálnak a lézeres kezelésre, a szőrtelenítést végző szakember hozza meg a végső döntést. Alapvetően a napbarnított, vagy sötét tónusú bőrre, vagy az ősz szőrzetnél nem javasolt a kezelés (érdemes tehát az őszülés előtt elkezdeni), de a világos bőrű és sötét szőrű pácienseknél maximálisan hatékony a lézeres eljárás.

A tökéletes végeredményért természetesen kompromisszumot kell kötni: A diódalézeres készülékkel történő kezelést 6-8 alkalommal kell megismételni, az egyes ülések között nagyjából 4-6 hét a várakozási idő.

Hogy bírtad eddig nélküle?

Ha végül rászánjuk az időt és a pénzt a lézeres szőrtelenítésre, belátjuk, hogy összeségében nemcsak időt spórolunk meg általa, de rengeteg pénzt is. El tudod képzelni, hogy egyáltalán nem kell többet foglalkoznod a bikinivonaladdal? Nem kell ellenőrizni strand, randi, vagy csak egy nyári ruha felvétele előtt, hogy milyen (szőr)állapotban van a lábad, karod, intim részeid? Maga a mennyország!

Ugye, hogy Te is szeretnéd ezt a könnyed, tiszta és szexi érzést innentől kezdve mindig? Keresd fel a klinikánkat, kérj időpontot és élvezd egész életedben a szőrtelenséget!

Időpontkérés
close slider