Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
BR0-T0X: Avagy B0t0x kezelés kifejezetten férfiak számára

BR0-T0X: Avagy B0t0x kezelés kifejezetten férfiak számára

Esztétikus megjelenés nem csak nőknek, férfiaknak is!

Az esztétikus külső nem csak a nők kiváltsága, a férfiak körében is egyre elterjedtebb a ráncfeltöltés, vagy a B0T0X kezelés is. 

Mit jelen a férfi esztétika?
Ez egészen pontosan minden olyan eljárást magába foglal, amelyek javítják a külső megjelenést, fiatalabbá teszik a bőrt, vagy korrigálnak bizonyos kozmetikai problémákat.
Az öregedés a férfiakat sem kíméli, így tehát náluk is teljesen természetes, hogy a bőr a kor előrehaladtával elvékonyodik, megereszkedik, megjelennek a ráncok és a feszességet biztosító rostok szerkezete felbomlik és csökken a mennyiségük a testben.  

Érdekesség a B0T0X kezelésről
A B0T0X kozmetikai célú felhasználási lehetőségét egy plasztikai sebész házaspár ismerte fel szemészeti betegségek gyógyításakor, észrevették, hogy a kezelés környékén a ráncok kisimulnak. És így született meg maga a kezelés.
A B0T0X, vagyis a botulinum toxin egy olyan fehérje, melyet injekciós technikával a bőr alá juttatnak az orvosaink, ezzel elsimítva a ráncokat. 
Magát az eljárást 2002-ben engedélyezték először Amerikában, azóta pedig az egyik legnépszerűbb és legtöbbet alkalmazott kezelések közé tartozik. 

Mit jelent pontosan a BR0-T0X kifejezés ?
A "BR0-T0X" egy tréfás szójáték és egyfajta utalás is arra a tényre, hogy az utóbbi pár évben a botulinum toxin kezeléseket egyre több férfi választja, sőt pár év múlva talán már többen népszerűbb lesz ez a kezelés a férfiak körében, mint a nőknél. Ez számokban eddig azt jelenti, az Amerikai Plasztikai Sebészek Társaságának statisztikái szerint, hogy 2020-ban több mint 265 000 botulinum toxin kezelést adtak be férfiaknak. 

 


 

A kezelésről szakszerűen:
A B0T0X-kezelés egy olyan eljárás, ami az egyik legközkedveltebb módszer a férfiak körében. Hiszen minden problémás területen lehet alkalmazni, vagyis kisimitja a ráncokat a homlokon, a szemöldök között, de akár még a szem körül is lehet alkalmazni ezt az eljárást. Nem véletlen, hogy ez az egyik legnépszerűbb kezelésünk, hiszen amellett, hogy fájdalommentes, alig 20 percet vesz igénybe, hatása pedig a kezelést követően nagyjából 3-6 hónapig tart. Ráadásul az év bármely szakában elvégezhető, hiszen nincs heg vagy gyulladás az eljárás után. 

Kiknek ajánljuk?
Bárkinek, aki akár megelőzni szeretné a ráncok kialakulását, aki megszabadulni szeretne a már kialakult problémától. Ráadásul számos egyéb előnye is van: megoldást kínál a homlok vízszintes ráncai, a szemkörnyéki szarkalábak ellen, de még a túlzott izzadás meggátolására és migrénes fejfájásra is kiválóan alkalmas.


Legnépszerűbb kezeléseink a férfiak körében:
hialuronsavas ráncfeltöltés
B0T0X arcfiatalítás, ráncsimítás
szálazás 
állkontúr eroősítés
szem alatti karikatöltés
orrkontúrozás
izzadáskezelés


Ha bármelyik felkeltette az érdeklődésedet, foglalj időpontot már ma!