Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Megereszkedett bőr a combon? Így lesznek formás lábaid! - Dr. Goodwin

Megereszkedett bőr a combon? Így lesznek formás lábaid!

Ahogy az idő halad, az egykori feszesség szép lassan megadja magát a gravitációnak, és megjelenik a megereszkedett bőr a combon. Muszáj ennek így történnie, vagy van rá mód, hogy visszapörgesd az időt, és ismét megvillanthasd formás idomaidat? 

Formás combok fogyás után combplasztikával

Átestél egy nagyobb diétán, és a fogyás után megnyúlt a bőröd? Vagy egyszerűen zavar a petyhüdt belső comb, és vissza szeretnéd kapni a formás, feszes lábaidat? Persze sokat számít az életmódod, a táplálkozásod, a sport, és némileg még a kencék is segíthetnek, de egy bizonyos ponton túl sajnos ezek a módszerek nem bizonyulnak elegendőnek. 

A combplasztika viszont megoldást jelenthet a felesleges, megereszkedett bőr és zsír eltüntetésére, méghozzá különböző eljárásokkal, amelyek közül néhányat ismertetünk a következőkben.

  • A belső comb lefaragása, feszítése

A mediális combplasztika a lógó belső comb megereszkedett bőrét kezeli azon a szakaszon, amely az ágyéktól lefelé a térdig terjed. 

  • Mini combplasztika

A mini combplasztika kevesebb bemetszést igényel, és akkor alkalmazzák, ha csak a combok felső-belső részére szükséges fókuszálni.

  • Combplasztika zsírleszívással

A kor előrehaladtával a comb területén a bőr veszíthet a rugalmasságából, a plasztikai sebész pedig ilyenkor a combplasztika mellett zsírleszívást is javasolhat, hogy segítsen eltávolítani a felesleges zsírsejteket és megelőzni a bőr további megereszkedését. 

Petyhüdt comb: narancsbőr eltüntetése otthon

A feszes, formás popsi és comb elérésének másik akadálya a narancsbőr, ami göbös, gödröcskés elváltozás képében jelenik meg a bőrön. Sokan testsúlycsökkentéssel, testmozgással, masszázzsal és narancsbőr elleni krém segítségével szállnak harcba a cellulittal, ami egy örökké tartó küzdelmet jelent a bőr egyenetlenségeivel szemben. 

Számos életmódbeli változtatás és házi gyógymód átmeneti javulást hozhat, többek között:

  • a megfelelő folyadékfogyasztás;
  • a kardio- és erőnléti edzések; illetve
  • a kollagén-kiegészítők.

Az eredmények azonban többnyire korlátozottak és hosszú időbe telhet, amíg megjelennek.

Az étkezés szerepe a cellulit elleni harcban

A magas zsír-, só- vagy szénhidrátbevitel elősegítheti a bőr alatti zsírsejtek növekedését, viszont bizonyos tápanyagok támogathatják a narancsbőr csökkentését, többek között:

  • az A, a C- és a D-vitamin;
  • a cink;
  • a gyümölcsökben és zöldségekben található polifenolok, terpenoidok és a szilícium; illetve
  • a gyulladáscsökkentő egyszeresen és többszörösen telítetlen zsírsavak.

megereszkedett belső comb

Megereszkedett bőr combon? Nálunk gyógyírt találhatsz rá!

A feszes, ruganyos, formás comb nem elérhetetlen álom! A Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpontban megoldást nyújtunk számodra az adott problémtól függő kezeléssel. Ha narancsbőr okozza a panaszokat, az Alidya kezelés hosszan tartó, igen látványos eredményt biztosít. Ezek a fájdalommentes intradermális mikroinjekciók kifejezetten a cellulit megelőzésére és kezelésére szolgálnak, amelyek hatásukat a páciens zsírszövetének regenerálásával fejtik ki, így a bőr gyorsan és biztonságosan visszanyeri korábbi feszességét. 

Az ingyenes konzultáció során a plasztikai sebész combplasztikát is javasolhat számodra, hogy a megereszkedett bőrt a combon a felesleges zsírszövettel együtt eltávolíthassa. A hegek miatt sem kell agódnod, hiszen gyakorlott szakembereink a szeméremdomb oldala mentén, a bikini vonalon belül és a combhajlatban ejtenek bemetszést, így ezek rejtve maradnak. 

A Dr. Goodwin Szépség- és Egészségközpont szakembergárdája magasan képzett, nagy szakmai tapasztalattal bíró, elismert plasztikai sebészekből áll, akik 100%-os elégedettségi garanciát vállalnak kezeléseikre. Foglalj időpontot ingyenes konzultációnkra exkluzív, gyönyörű környezetben, minőségi luxus- és pénztárcabarát alapanyagokkal, hogy visszakapd feszes, formás idomaidat!