Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Arcfiatalítás hidratálás nyáron, EJAL 40 skinbooster Dr.Goodwin Budapest

Mélyhidratálás Ejal 40 skin boosterrel

Nyári mélyhidratálás Ejal 40 skin boosterrel

Hogyan segíthetünk a napbarnított, dehidratált bőrünkön a nagy melegben?
Bőrünk öregedésébe nemcsak a genetikai tényezők szólnak bele, hanem a káros napsugarak is. A sok napozás felgyorsítja a finomráncok kialakulását, petyhüdtség, szürkés árnyalat, tágabb pórusok és dehidratáltság jelenik meg, melyeken sokat segíthetünk skin booster kezelésekkel. A skin booster kifejezés egy bőr minőség javító kezelést jelent.

A kezelés során nem keresztkötött hialuronsav kombinációt tartalmazó készítményt juttatunk a bőr irha rétegébe, mely elterülve fokozza a bőr mélyebb rétegeinek víztartalmát, hidratáltságát.

Az Ejal 40 elősegíti a sejtek közötti állomány átépülését, illetve a kollagén, az elasztin termelését.
A kezelések ismétlésével tartósabb, állandóbb eredményt tudunk elérni. A bőr fiatalosabb, rugalmasabb lesz, javul a textúrája, tónusa.

Nyáron is kifejezetten ajánlott kezelés és lábadozási (felépülési) időre sem kell számítanunk. Fontos emellett nem megfeledkezni a megfelelő vízfogyasztásról és a fényvédő használatáról sem a beavatkozás mellett.

Kinek javsaoljuk?

Mindenkinek, akinek a bőre megereszkedett, csökkent tónusú, vékony, száraz, ráncos vagy rugalmatlan.

Mennyi ideig tart a kezelés?

Mindössze 30 percet vesz igénybe az EJAL 40 kezelés.

.. miért érdemes nyáron Ejal 40 kezelést végezni?

Az ok egyszerű. A legtöbb veszélynek nyáron van kitéve bőrünk, ezért érdemes mielőbb cselekedni. A leggyakrabban nyáron elvégzett kezelések között szerepel az Ejal 40, nem hiába.

Ez a kezelés során nem keresztkötött hialuronsav kombinációt tartalmazó készítményt juttatunk a bőr irha rétegébe, mely elterülve fokozza a bőr mélyebb rétegeinek víztartalmát, hidratáltságát. Az Ejal 40 elősegíti a sejtek közötti állomány átépülését, illetve a kollagén, az elasztin termelését. A kezelések ismétlésével tartósabb, állandóbb eredményt tudunk elérni. A bőr fiatalosabb, rugalmasabb lesz, javul a textúrája, tónusa.

Hány kezelés szükséges?

A teljes hatás elérésének érdekében 4 kezelésen érdemes részt venni. Az első kezelés után 1 hónappal a következőt, majd 4 hét elteltével újra és egy ismétlő kezelés 6 hónapra rá.