Az Ön böngészője nem támogatja a JavaScriptet. Kérem kapcsolja be a böngésző beállításaiban!
Forgalmazott márkáink - Dr. Goodwin

Forgalmazott márkáink

Teosyal

A TEOSYAL® díjnyertes ránctalanító termékcsalád 100%-ban nem állati eredetű és biológiai úton lebomló, biokompatibilis hialuronsavat tartalmaz, ily módon az általuk kifejtett hatás azonnali és sokáig tart. Az eltérő gélsűrűségű és egyedi tulajdonságokkal rendelkező bőrtöltőanyagokból álló termékcsalád mindegyike az arc különböző területeinek kezelésére alkalmas, amelyekkel különböző eredményeket érhet el, a finom vonalak és/vagy ráncok megelőzésétől a bőr kontúrjának átalakításáig.

A TEOSYAL®-t gyártó Teoxane-t jelentős piaci szereplőként ismerik el az esztétikai gyógyászat és a bőrápolás terén. Orvosaik, olyan hatékony megoldásokhoz férnek hozzá, amelyekkel az egész világon segíthetik azokat a nőket és férfiakat, akik életük minden pillanatában szépnek akarják magukat érezni és ezt a szépséget a jövőben is meg akarják tartani.

RHA Kiss 0,7ml

A finom, dinamikus ajakformáláshoz kis mennyiségű géllel.

Kiss 1ml

Kifejezetten ajakkiemelésre és ajakkontúrra készült.

Redensity II 1ml

Szem alatti korrekcióra és a karikák kezelésére tervezve.

RHA 3

A mély ráncok kezelésére az arcon, mint pl. nasolabialis ráncok, függőleges ajakvonalak, mély vonalak és ráncok, arcnagyobbítás és az arc alakjának helyreállítására.

RHA 4 1,2ml

Úgy tervezték, hogy térfogatot biztosítson dinamikusan kiterjesztett területeken, például az arcon és az arckontúron.

Ultra Deep 1,2ml

A térfogat növelésére vagy helyreállítására olyan területeken, mint az arccsont és az áll.

Stylage

A Stylage felsőkategóriás luxus töltőanyag a francia VIVACY LABORATOIRES gyártmánya, mely több szempontból is egy innovatív, különleges töltőanyag.
 
A STYLAGE az egyetlen hialuronsav tartalmú ráncfeltöltő anyag, melyet antioxidánssal kombináltak. A hialuronsav hosszantartó hatását fokozza az IPN-like módszer, amely során összekapcsolják a keresztkötött hialuronsav hálókat. Ezzel a kémiai szerkezettel stabilizálják a hialuronsavat, ezzel is lassítva annak lebomlását.
 
A STYLAGE termékcsalád típusai tökéletesen lefedik az igényeket, kiváló ajaktöltésre, formázásra, illetve volumen növelésére, nasolabiláris redők feltöltésére, áll formázására és járomív töltésére egyaránt. Közepesen sűrű, de nagy viszkozitású, ezek mellett nem csomósodik és nagyon szépen terül. A kisebb, felszínes ráncoktól a közepes ráncokon keresztül, a mélyebb redők és kontúrhiányok kezelésére alkalmas.

Tartóssága egyéni adottságoktól függ, nagyjából 9-12 hónapra tehető.

STYLAGE M (lidokainnal és lidokain nélkül) 1ml

Mély ráncokra tervezve. Feltölti a ráncokat és láthatóan kisimítja a bőr felszínét. Egyaránt alkalmazható a homlok, orr, orca, nasolabiális és marionett vonal területein.

STYLAGE L (lidokainnal és lidokain nélkül) 1ml

Nagyon mély ráncokra tervezve. Helyreállítja az arc kontúrjait és volumenét. Használható az orr, nasolabiális és marionett vonal területein, illetve a kézfejen is.

STYLAGE XL 1ml

Az arc térfogatcsökkenése hozzájárul az arc öregedéséhez. A nagy viszkozitású térfogatnövelő hialuronsavas gélek, mint például a STYLAGE® XL, az arc volumenének helyreállítására vagy növelésére szolgálnak. Használhatók az arcszövetek térfogatveszteségének helyreállítására, amelyek az idő múlásával üreges területekre csökkentek, mint például a halánték, az arc, az állvonal és az áll.

Renée

A RENÉE® segít megőrizni szépségedet, bőröd dinamikus változása ellenére. A RENÉE® hialuronsav alapú, dermális töltőanyagok személyre szabott kollekciója a ráncok korrigálására, az arc kontúrozására és teltségének helyreállítására, melyet a természetes megjelenés és az azonnal látható, ám tartós eredmények érdekében hoztak létre. Lifting hatása egyedülálló, a bőrben kellemesnek érződik, az eredmény pedig rögtön szembetűnő.

A RENÉE® termékek többféle módon támogatják a bőrt és a szöveteket, miközben megőrzik szépségedet, valamint természetes és egészséges kinézetet kölcsönöznek arcodnak.

Volume 28 1ml

RENÉE® Volume 28 a bőr volumenének és az arc kontúrjainak helyreállítására.

 • 28 mg stabilizált hialuronsavval készült
 • Glicin és prolin aminosavakkal dúsított
 • Rugalmas hidro-kiegyensúlyozott gél
 • Az arc volumenének és kontúrjának helyreállításához
 • Az arc természetes szépségéért

A 28 mg/ml HA-val a RENÉE Volume a legkoncentráltabb RENÉE® HA Filler gél. A magas koncentráció páratlan puhaságával és magas viszkoelaszticitásával együtt ideális az életkorral összefüggő volumenveszteség helyreállítására és az arckontúrok módosítására. Az eredmény egy teljes arcfiatalítás, fiatalos kontúrokkal és egészséges megjelenéssel.

Prime 1ml

RENÉE® Prime az arc bőrének hidratáltságáért.

 • 18 mg stabilizált hialuronsavval készült
 • Glicin és prolin aminosavakkal dúsított
 • Rugalmas hidro-kiegyensúlyozott gél
 • Az arcbőr hidratálásához  (arc, nyak, dekoltázs, kézfej)
 • Természetes megjelenésű, megfiatalodott bőr

A RENÉE Prime kihasználja a hialuronsav hidratáló tulajdonságait, és belülről hidratálja a bőrt. Hatékonyan pótolja a Hydro szintet, tartósan egészséges arcszínt adva a bőrnek. Mint minden RENÉE® HA gél, a RENÉE Prime is dúsított glicin és prolin aminosavakkal, amelyek a kollagén fontos összetevői. A kollagén az extracelluláris mátrix (ECM) fő összetevője, és felelős a bőr rugalmasságáért.

Lift 26 1ml

RENÉE® Lift 26 a mély ráncok és redők feltöltésére.

 • 26 mg stabilizált hialuronsavval készült
 • Glicin és prolin aminosavakkal dúsított
 • Rugalmas hidro-kiegyensúlyozott gél
 • Mély ráncok és redők feltöltésére
 • Természetes megjelenésű, megfiatalodott bőr

A RENÉE Lift az egyik erősebben koncentrált 26 mg/ml HA-tartalmú zselénk. A magas HA-koncentráció és viszkoelaszticitás optimális a mélyebb ráncok és redők feltöltéséhez, miközben megőrzi a természetes, fiatalos megjelenést. Minden RENÉE® HA Filler gél hidro-kiegyensúlyozott, ami hozzájárul a bőr belülről történő hidratálásához. Csak a hidratált és jól ápolt bőr rendelkezik azzal a rugalmassággal, amely elengedhetetlen a természetes és egészséges megjelenéshez.

Juvederm

A JUVÉDERM® dermális feltöltőanyagokat az Allergan cég gyártja, amely nemcsak az esztétikai bőrgyógyászatban használt termékeiről ismert, hanem például a mellimplantátumok élenjáró szállítójaként is. A JUVÉDERM® márkájú termékek sorában a hialuronsavat tartalmazó, injekciós feltöltőanyagok egész skáláját találjuk, amelyek alkalmazhatók térfogatveszteség pótlására, az arc egyes részeinek a kiemelésére, a ráncok kisimítására, az arcbőr feszesebbé tételére, a bőr hidratálására vagy ajakfeltöltésre. A legjobb eredményeket az egyes termékek kombinációjával lehet elérni. A JUVÉDERM® dermális feltöltőanyagokkal végzett kezelések a lehető legtermészetesebb hatást eredményezik, mivel ezek a feltöltőanyagok beépülnek a bőr alatti szövetbe, és ez a hatás – a kiválasztott kezeléstípus függvényében – akár 24 hónapig is eltarthat.

Ultra Smile 0,55ml

A JUVEDERM® ULTRA SMILE egy gél formájú, injekciós, dermális feltöltőanyag, amely térhálós hialuronsavat tartalmaz, továbbá lidokaint a tűszúrással járó fájdalom enyhítésére. Az ajkak térfogatának növelésére, körvonalának kiemelésére és a száj körüli ráncok kisimítására fejlesztették ki. Ezt a terméket, amelynek hatása körülbelül 12 hónapig tart, elsősorban az ajkak volumenizálására, térfogatának növelésére, kontúrjainak definiálására és hidratálására használják

Volbella 1ml 

A bőr öregedése, a kollagén lebomlása azzal jár, hogy a száj körül megjelennek az úgynevezett dohányzó ráncok. Juvéderm VOLBELLA® segítségével ezek a felszíni, finom ráncok eredményesen eltüntethetők. Ez az ajakfeltöltési eljárás teltebb, harmonikus, szép ajkakat eredményez, anélkül, hogy a száj mérete megváltozna. A  VOLBELLA® a mélyreható szöveti beépülésnek köszönhetően természetes hatású, vagyis a rettegett “kacsaszáj effektustól” nem kell tartani.

A Juvéderm hialuronsavas kezelések előnyei:

 • A Juvéderm a világ egyik vezető hialuronsav-tartalmú töltőanyag márkája.
 • A mélyreható szöveti beépülés eredményeként természetes és hosszan tartó hatás.
 • A kívánt hatás akár 9-24 hónapig látható, kezeléstől függően.
 • Az innovatív Vycross technológia eredményességét és 100%-os biztonságát klinikai vizsgálatok igazolják.

Volift 1ml

A Juvéderm VOLIFT® kezelést a finomabb és a mélyebb ráncok töltésére és revitalizálására fejlesztették ki. Segítségével az összes nevetőránc kisimítható. Az eredmény természetes hatású és hosszan tartó.

A VOLIFT® alkalmazásával:

 • a szemöldök felemelhető és hangsúlyosabbá válik
 • a halánték teltebb hatású lehet
 • így a szem alatti karikák is eltüntethetőek

Voluma 1ml

A Juvéderm VOLUMA® helyreállíthatja a megereszkedett orcát és az arc teltségét. A kezelés a megfelelő arányok megtartásával természetes, mégis látványos eredményt hoz. A VOLUMA® a ráncfeltöltés terén is hatékony, akár a száj-, akár a szemkörnyéki ráncok kisimítása a cél.

Volux 1ml

A Juvéderm VOLUX® rendkívül eredményes kezelés, ha a cél az áll formázása. Segítségével kontúrosabb állív alakítható ki, mivel az áll és az állív térfogata növelhető. Így az állvonal feszesebb és határozottabb lesz, és az állcsúcs pozíciója is helyreállítható. A férfiaknál pedig markáns, karakteres állív hozható létre.

A Juvéderm VOLUX® :

 • kiemel
 • hangsúlyoz
 • formáz
 • feszesít

MyFiller

A MyFiller keresztkötéses technológiával előállított hialuronsavas töltőanyagot Olaszország egyik legkorszerűbb kutatóközpontjában fejlesztették ki. Az előállításánál alkalmazott keresztkötési protokoll tökéletesen biztonságos, a gyártási folyamat mindvégig steril környezetben történik. Így a készítmény 100%-os tisztaságú, bármilyen maradványtól és szennyező anyagtól mentes.

A My Filler különleges gondossággal összeválogatott molekulasúlyú hialuronsav-részecskékből  épül fel, amelyek különböző viszkozitású oldatokból és különböző hialuronsav-koncentrációkból  származnak. Ez a komplex összetétel minden lehetséges és kívánt esztétikai klinikai arckezelés  igényeit kielégíti.

A My Filler előnyei:

 • Más termékekkel ellentétben folyékony halmazállapotú, így könnyen és kényelmesen beadható.
 • Kiemelkedő plaszticitásának köszönhetően a kezelőorvos a beadást követően masszázzsal formálni tudja az anyagot. Így az a kívánt formát veszi fel, és a megfelelő területre összpontosul.
 • Hosszan tartó hatás az injektálás helyén.
 • Nagy hidrofil kapacitás.
 • Formálhatóság a beavatkozás területén.
 • Stabilitás a beavatkozást követően.

Medium 1ml

Glips 1ml

A Glips egy forradalmian új töltőanyag, amely Európa-szerte népszerű a nem térhálósított hialuronsav kombinációjának köszönhetően, amely azonnali hidratálást biztosít az ajkaknak. 

Fillmed

A francia Laboratoires FILLMED társaság exkluzív kínálatában megtalálhatjuk többek között az ART FILLER® termékcsaládba tartozó dermális feltöltőanyagokat. Ezek az injekciós gélek nem állati eredetű hialuronsavból készülnek, és a komfortosabb beadás érdekében lidokaint tartalmaznak. A termékcsalád egyes darabjait úgy fejlesztették ki, hogy pontosan megfeleljenek a kezeléssel szemben támasztott konkrét elvárásoknak, amelyek elsősorban a felszíni vagy a mély ráncok kisimítására, az ajkak térfogatának növelésére, a bőr hidratálására, valamint az arc térfogatának és kontúrjainak helyreállítására vonatkoznak.

Az Art Filler® töltőanyagok különleges jellemzői:

1. Tri-Hyal® innováció
Az Art Filler® töltőanyagokat háromféle hialuronsav kombinációja alkotja. A nagyon hosszú láncú, a hosszú láncú és a szabad hialuronsavak összekapcsolódása révén egy kivételesen rugalmas, hálós térszerkezet jön létre. A gél könnyen formálható, képes ellenállni a feszítésnek, miközben kiemelkedő viszkozitásának köszönhetően nagy hatásfokkal képes beépülni a szövetekbe. Ez a felépítés tehát egyedülálló formázó, térfogatnövelő és kisimító hatással rendelkezik.

2. Nagy teljesítmény és tolerabilitás
Vaktesztek és műszeres mérések is alátámasztják, hogy az Art Filler® töltőanyagok eredménye 18 hónap után is tartós marad. Semmilyen nem kívánt utóhatás (pl. gyulladásos csomó) nem jelentkezik.

3. Bizonyított szövetképző aktivitás
Ez az első olyan hialuronsavas feltöltő, amely megtöbbszörözi a kollagéntermelést, valamint a rugalmas rostok szintézisét. Ezt dermális, magas frekvenciájú ultrahangos mérések és bőr explantátumokon végzett műszeres vizsgálatok egyaránt megerősítik.

4. Könnyű és kényelmes alkalmazhatóság
A speciális kialakítású, ergonomikus fecskendőnek és az optimális állagú géleknek köszönhetően Art Filler® töltőanyagok használata rendkívül egyszerű és komfortos. A kiváló befecskendezhetőség mellett a termékek 0,3%-os lidokaintartalma tovább fokozza a termékcsalád páciensbarát jellegét.

Fine Lines 1ml

Puha és kisimító tulajdonságú töltőanyag a finom és felületes ráncok kezelésére.

NCTF 135 HA 3ml

Az NCTF 135 HA kezelés egyedülállósága abban rejlik, hogy más készítményekhez képest ez az egyetlen, amely az egészséges bőr helyreállításához szükséges valamennyi anyagot tartalmazza. Ezáltal önmagában képes teljes mértékben megfiatalítani a bőrt. leghatékonyabb arcfiatalító készítmény a piacon. A New Cellular Treatment Factor, vagyis röviden az NCTF egy injektálható, CE engedéllyel rendelkező, steril bőrrevitalizáló oldat. Az NCTF 135 HA kiváló anti-aging hatással bír, képes visszafiatalítani a sejteket; gyönyörű, egészségtől ragyogó bőrt varázsol.

Az NCTF® 135 HA készítmény hatásának titka, hogy 55 komponensének köszönhetően optimális összetételben tartalmazza az egészséges bőr számára szükséges összes tápanyagot.

Az NCTF® 135 HA alkotóelemei:

 • Nem keresztkötött, lineáris hialuronsav.
 • 12 féle vitamin (pl. biotin, pantoténsav, inozitol, tiamin (B1 vitamin), tokoferol, retinol, kobalamin). 
 • 6 féle ásványi anyag (pl. kalcium-klorid, kálium-klorid, magnézium-szulfát).
 • 5-féle nukleinsav (pl. deoxyadenosine, 5-methyl-2’-deoxycytidine).
 • és 24 féle aminosav (pl. alanin, aszparagin, glicin, hisztidin, izoleucin, metionin, ornitin, taurin, triptofán, valin).

Bőrszépítő, pórusösszehúzó, hidratáló tulajdonsága révén ez a kezelés már fiatal korban is alkalmazható, akár megelőzésképpen is hatékony. Injektálható a bőr epidermális, illetve dermisz rétegébe a következő területeken: arc, szemkörnyék, nyak, dekoltázs, kézfej, kar belső része.

Az NCTF® 135 HA rendkívül eredményesen alkalmazható az alábbi esetekben:

 • a szemkörnyéki vagy a szájzugban található finom ráncok, dohányzó ráncok kisimítására,
 • a dekoltázsra és a nyaki területekre,
 • hidratálásra, 
 • revitalizálásra, 
 • a bőr ragyogásának és rugalmasságának fokozására, 
 • a pórusok finomítására. 

Az NCTF® 135 HA formula nem csak önállóan használható. A keresztkötött hialuronsavat is tartalmazó Art Filler® Fine Lines töltőanyaggal kombinálva alkalmazható az orca területén is – ez a Bio Nutri Lift kezelés.

NCTF 135 HA Bio Nutri Lift 4ml

Ez a kezelés ötvözi Art Filler® Fine Lines feltöltőanyag arclifting hatását és az NCTF® 135 HA formula biostimulációs, bőrmegújító tulajdonságait.
A kezelés első lépése a Fine Lines keresztkötéses hialuronsavat tartalmazó gél injektálása a bőr felületi ráncaiba. Hatására a bőr megemelkedik, beindul a regenerációja, üdévé és hidratálttá válik, a ráncok azonnal eltűnnek.

A második lépésben kerül sor az NCTF® 135 HA alkalmazására, amely kiegészíti és fokozza az első lépésben végrehajtott arclifting hatását. Ez a készítmény aktiválja a bőrben található kollagént, az elasztin rostok keletkezésének köszönhetően a kötőszövetek revitalizálódnak.  A végeredmény pedig rugalmas, üde, veleszületett megújulóképességét visszanyert feszes, tónusos bőrszövet.

Az 55 komponensnek köszönhetően az NCTF® formulája újra aktiválja a bőr kötőszöveteinek munkáját, lassítva az öregedést, feszesen, tónusosan tartva a bőrt. Az eljárás során tulajdonképpen egy bio revitalizáló, intenzív hidratáló oldatot juttatunk a bőrbe: hialuronsavat, vitaminokat, ásványi anyagokat, aminosavakat, antioxidánsokat. Az intenzív terápia hatására aktiválódik a bőrben található kollagén, fokozódik az elasztin rostok termelődése, a bőr kötőszövetei újjászületnek. Ennek köszönhetően a bőr tömörebbé, élettel telivé és üdévé válik, visszanyeri természetes megújulási képességét.

Ejal 40 2ml

Az EJAL 40 Skin Booster legújabb generációs, innovatív formulájú, közepes molekulatömegű hialuronsav, amit az extracelluláris mátrix (ECM) alapszerkezetének újjáépítéséért hoztak létre, azzal a céllal hogy az új sejtek regenerációs fázisában résztvevő sejtek újra létre tudják hozni a természetes funkcionális kapcsolatokat. Egy bio-revitalizáló gél, amely helyreállítja a bőr fiziológiai funkcióit és hialuronsav (HA) szintjét, ellensúlyozva az öregedési folyamatból adódó természetes csökkenését.

Simetro  1,25ml

A Simetro a legújabb kollagén alapú biostimulátor, ami CaHA mikrogömbök és egy hordozó gél termikusan stabil vegyülete. Egyike azon kevés anyagoknak, amelyek bioaktívnak minősülnek. Beépül a biológiai struktúrába, támogatja a sejtek növekedését és serkenti a natív kollagéntermelést.
Több mint 55% kalcium-hidroxiapatitot (CaHA) és nagy rugalmasságú gél-mátrixot (steríl víz, glicerin, karboxi-metil-cellulóz, foszfát puffer) tartalmaz.
A 2 komponensű, CaHA (kálcium-hydroxiapatit) tartalmú gél kitölti a hiányzó térfogatot így azonnal látható a volumenpótlás eredménye. A CaHA mikrogömbök tovább maradnak a bőrben és a kollagén szintézis stimulálásával a bőr folyamatos megújulását eredményezik. Az új kollagénrost-hálózat létrejöttével a bőr fiatalosabb és rugalmasabb lesz, az arc visszanyeri eredeti kontúrját. 

Alidya  10ml

Az Alidya™ az első olyan injekciós oldat, amelyet kifejezetten a narancsbőr kezelésére fejlesztettek ki. A narancsbőr elsősorban a combot, a feneket és a felkart érinti, de előfordulhat a hason és a mellen is. Az érintett testrészek a speciális Alidya™ nevű oldattal kezelhetők, amelyet rövid, vékony tűkkel juttatnak be közvetlenül a bőr alá a narancsbőrös területeken. Az Alidya™ speciálisan a bőrelváltozások ismételt korrekciójára szánt komplex megoldás. Stabil és hosszan tartó eredményt biztosítva képes hatékonyan megújítani a bőr alatti zsírszövet térfogatát.